Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

r

Os

ag

LEA

p

we

r

Be

ei

*>

kl

ne.

Re

5“

À |

k

#l

4

rilde-prei

a

met zalm

jen voor op 220 °C.

poel schoon onder koud

ater en snijd in stukken van

met bakpapier beklede

prenkel met 2 el olie en een

oster ca. 15 min. in het

50

de. oven tot geblakerd aan de

n zacht aan de binnenkant.

pureer de soep met de sld

ren

(za

dertussen de uien en snijd de

op smaak met peper en zout. Voeg

nbl

oflo:

fijn. Schil de aardappelen en snijd

eventueel nog wat extra water toe alsd

lokjes van lem. Verhit de rest van de

soep erg dik is.

5

250 ml

oli

in een ruime soeppan en fruit de ui en

‚4 Snijd de achtergehouden prei in de”

Hoeve)

knoflook 5 min. Houd 4 stukken prei apart.

lengte in repen. Serveer de soep in kommen

200g

Imsnippers.

Voeg de aardappel en de rest van de prei

of diepe borden, verdeel de zalmsnippers, —

bakpapier

toe en fruit 2min. mee.

de prei en de rest van de room erover.

« staafmixer

3 Voeg het bouillonblokje, de rest van de

kruiden en 1 liter water toe aan het

BEVAT p.p. 445 kcal 15 g eiwit

aardappel-preimengsel. Breng aan de kook

“32g vet, waarvan 10 g verz.

en laat 20 min. op laag vuur met deksel

-21g koolhydraten, waarvan 8 g suikers

zachtjes koken. Voeg 100 ml slagroom toe,

“2.6 g zout 6g vezels- Prijs p.p. € 2.55

Fotografie Astrid Zuidema. René Mesman. foodstyling Victor de Launay. styling Hanna van den Bos