Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 46

Hier is pagina 46 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
r
Os
ag
LEA
p
we
r
Be
ei
*>
kl
ne.
Re
5“
À |
k
#l
4
rilde-prei
a
met zalm
jen voor op 220 °C.
poel schoon onder koud
ater en snijd in stukken van
met bakpapier beklede
prenkel met 2 el olie en een
oster ca. 15 min. in het
50
de. oven tot geblakerd aan de
n zacht aan de binnenkant.
pureer de soep met de sld
ren
(za
dertussen de uien en snijd de
op smaak met peper en zout. Voeg
nbl
oflo:
fijn. Schil de aardappelen en snijd
eventueel nog wat extra water toe alsd
lokjes van lem. Verhit de rest van de
soep erg dik is.
5
250 ml
oli
in een ruime soeppan en fruit de ui en
‚4 Snijd de achtergehouden prei in de”
Hoeve)
knoflook 5 min. Houd 4 stukken prei apart.
lengte in repen. Serveer de soep in kommen
200g
Imsnippers.
Voeg de aardappel en de rest van de prei
of diepe borden, verdeel de zalmsnippers, —
bakpapier
toe en fruit 2min. mee.
de prei en de rest van de room erover.
« staafmixer
3 Voeg het bouillonblokje, de rest van de
kruiden en 1 liter water toe aan het
BEVAT p.p. 445 kcal 15 g eiwit
aardappel-preimengsel. Breng aan de kook
“32g vet, waarvan 10 g verz.
en laat 20 min. op laag vuur met deksel
-21g koolhydraten, waarvan 8 g suikers
zachtjes koken. Voeg 100 ml slagroom toe,
“2.6 g zout 6g vezels- Prijs p.p. € 2.55
Fotografie Astrid Zuidema. René Mesman. foodstyling Victor de Launay. styling Hanna van den Bos