Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 71

Hier is pagina 71 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
Proef het heerlijke Italië
pa
Tomatensaus op basis van polpa, oftewel
fijngesneden tomaten, en op smaak gebracht met
N
basilicum. De basis en Be Ba
RAVIOLI MET
GEROOSTERDE
we
AUBERGINE EN RICOTTA
©
DE ALLERBESTE
TOMATEN
Bij Mutti dragen
+ 3 aubergines
« lel gedroogde oregano
ze de tomaat op
handen. Niet voor
« 4 el traditionele olijfolie
niets is de slogan
« 250 gricotta (bak)
Solo pomodoro
« 500 g verse ravioli verde burrata e
(alleen tomaat).
pomodoro arrostito (schaal 250 g. koelvers)
Mutti wil dan ook het
beste van het beste
« l pot pastasaus basilicum (400 g, Mutti)
en werkt daarom
©
+ bakpapier
x
samen met ruim
5
400 Italiaanse
tomatenboeren.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
Nadat de tomaten in
2 Snijd de aubergines in blokjes van 2 cm
wi
de Italiaanse zon zijn
en schep om met de oregano, olie en een
gerijpt. worden ze
snufje zout. Stort de ricotta op een met
LE
geoogst en binnen
bakpapier beklede bakplaat en verdeel
24 uur verwerkt
tot puree, passata,
de aubergine eromheen. Rooster ca. 30 min.
of
polpa of gepelde
in het midden van de oven goudbruin en
tomaat. Zo blijft de
gaar. Schep de aubergine halverwege om.
smaak optimaal
behouden. Mutti laat
3 Kook ondertussen de pasta volgens
in de tomaten-
de aanwijzingen op de verpakking
%
beetgaar en verwarm de pastasaus in
sauzen de smaken
van de Italiaanse
eenkleine (steel)pan 5 min. op laag vuur.
keuken samen-
Roer af en toe.
komen. Bijvoorbeeld
4 Verdeel pasta en aubergine over borden.
met basilicum,
met Parmigiano
Schep de saus erop en breek de ricotta in
Reggiano. met
stukken erover. Bestrooi met peper. Lekker
groene en zwarte
met basilicum.
olijven, met gegrilde
groenten of met
wir]
Italiaanse peper.
BEVAT p.p. 685 kcal - 20 g eiwit - 43 g vet,
Stuk voor stuk het
waarvan 15 g verz. - 49 g koolhydraten,
proeven waard.
waarvan 18 g suikers 19 g zout « Ig vezels
1
«Prijs p.p. € 3.60
Mutti Pastasaus
basilicum
pot 400 g € 2.69
Meer weten? Ga naar
En
mutti-parma.com/nl/
allerhande