Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À

Proef het heerlijke Italië

pa

Tomatensaus op basis van polpa, oftewel

fijngesneden tomaten, en op smaak gebracht met

N

basilicum. De basis en Be Ba

RAVIOLI MET

GEROOSTERDE

we

AUBERGINE EN RICOTTA

©

DE ALLERBESTE

TOMATEN

Bij Mutti dragen

+ 3 aubergines

« lel gedroogde oregano

ze de tomaat op

handen. Niet voor

« 4 el traditionele olijfolie

niets is de slogan

« 250 gricotta (bak)

Solo pomodoro

« 500 g verse ravioli verde burrata e

(alleen tomaat).

pomodoro arrostito (schaal 250 g. koelvers)

Mutti wil dan ook het

beste van het beste

« l pot pastasaus basilicum (400 g, Mutti)

en werkt daarom

©

+ bakpapier

x

samen met ruim

5

400 Italiaanse

tomatenboeren.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

Nadat de tomaten in

2 Snijd de aubergines in blokjes van 2 cm

wi

de Italiaanse zon zijn

en schep om met de oregano, olie en een

gerijpt. worden ze

snufje zout. Stort de ricotta op een met

LE

geoogst en binnen

bakpapier beklede bakplaat en verdeel

24 uur verwerkt

tot puree, passata,

de aubergine eromheen. Rooster ca. 30 min.

of

polpa of gepelde

in het midden van de oven goudbruin en

tomaat. Zo blijft de

gaar. Schep de aubergine halverwege om.

smaak optimaal

behouden. Mutti laat

3 Kook ondertussen de pasta volgens

in de tomaten-

de aanwijzingen op de verpakking

%

beetgaar en verwarm de pastasaus in

sauzen de smaken

van de Italiaanse

eenkleine (steel)pan 5 min. op laag vuur.

keuken samen-

Roer af en toe.

komen. Bijvoorbeeld

4 Verdeel pasta en aubergine over borden.

met basilicum,

met Parmigiano

Schep de saus erop en breek de ricotta in

Reggiano. met

stukken erover. Bestrooi met peper. Lekker

groene en zwarte

met basilicum.

olijven, met gegrilde

groenten of met

wir]

Italiaanse peper.

BEVAT p.p. 685 kcal - 20 g eiwit - 43 g vet,

Stuk voor stuk het

waarvan 15 g verz. - 49 g koolhydraten,

proeven waard.

waarvan 18 g suikers 19 g zout « Ig vezels

1

«Prijs p.p. € 3.60

Mutti Pastasaus

basilicum

pot 400 g € 2.69

Meer weten? Ga naar

En

mutti-parma.com/nl/

allerhande