Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À

IT ER

up;

=

AVE

VOLKORENPASTA

it

MET ZALM EN TOMAAT

Volkorenpasta”

u

UIT DE OVEN

De volkorenpasta van Grand'ltalia heeft een

heerlijke bite en past door de grote hoeveelheid

vezels in een gezond voedingspatroon.

«lui

+300 g volkoren

+ Iteenknoflook

fusilli (zak 500 g,

ve

%

+ 2rode paprika's

Grand Italia)

mn

en

+ 2elmilde olijfolie

+ ca. 310 g verse

Sn

\

« 250 gcherry-

zalmfilet (schaal)

tomaten (schaal)

« 150 g geraspte

à

milde kaas 30+

« lbakje basilicum

+

(159)

(zak 200 g)

4

BRON VAN

+ 2blikken tomaten-

+ ovenschaal

VEZELS

£

blokjes (à 400 g)

(20 x 30 cm)

De volkorenpasta

van Grand'italia

)

4

te

wordt in Zuid-Italië

|

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper

wre

gemaakt van

È

B

5

sr

durumtarwe.

F

deuien snijd de knoflook fijn. Halveer de

€,



paprika's, verwijder de steelaanzet en

ki

aA

De harde tarwe

Br

wordt in zijn geheel

pr

zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in

vermalen tot

blokjes.

m;

cr à

volkorentarwegries,

2 Verhit de olie in een hapjespan en fruit de

waardoor de vliesjes

a

ui en knoflook 1 min. Voeg de paprika toe en

wit

behouden blijven

en Grand'ltalia

bak 4 min. op middelhoog vuur. Halveer

volkorenpasta de

ondertussen de cherrytomaatjes en snijd

9

meeste vezels bevat.

gr

de basilicumblaadjes fijn. Voeg de

Tre

Granditalia

tomatenblokjes samen met de tomaatjes

volkorenpasta

2

is donkerder van

en 23 van het basilicum toe. Breng de saus

N

kleur. maar heeft

aan de kook en laat 10 min. stoven. Breng op

de vertrouwde ‘al

smaak met peper en eventueel zout.

F2

dente bite. Perfect

3 Kook ondertussen de pasta volgens de

voor al je gezonde

aanwijzingen op de verpakking. Snijd de

Italiaanse gerech-

N

ten. Je kunt kiezen

zalm in stukken van ca. 2 cm.

a

uit (mini) penne.

4 Giet de pasta af en meng samen met

lasagne. spaghetti,

2/3 van de kaas door de saus. Schep de

macaroni en fusilli.

zalm erdoor en verdeel over de ovenschaal.

Ed

“u

PR

EEE

Bestrooi met de rest van de kaas en bak in

9

ca. 15 min. in het midden van de oven

NIG

goudbruin en gaar. Bestrooi met de rest

x

van het basilicum en serveer.

Ke

|

es

Volkoren

BEVAT pp. 725 kcal: 40 g eiwit 30 g vet,

mn

waarvan 9 g verz: 67 g koolhydraten,

er

waarvan 18 g suikers - 0.8 g zout -13 g vezels

names

on

“Prijs p.p. € 3.80

Grand'Italia Fusilli

volkoren

Meer inspiratie?

zak 500 g € 169

Ga naar granditalia.nl of

Aj

volg ons: Ogranditalianl

allerhande