Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 47

Hier is pagina 47 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
IT ER
up;
=
AVE
VOLKORENPASTA
it
MET ZALM EN TOMAAT
Volkorenpasta”
u
UIT DE OVEN
De volkorenpasta van Grand'ltalia heeft een
heerlijke bite en past door de grote hoeveelheid
vezels in een gezond voedingspatroon.
«lui
+300 g volkoren
+ Iteenknoflook
fusilli (zak 500 g,
ve
%
+ 2rode paprika's
Grand Italia)
mn
en
+ 2elmilde olijfolie
+ ca. 310 g verse
Sn
\
« 250 gcherry-
zalmfilet (schaal)
tomaten (schaal)
« 150 g geraspte
à
milde kaas 30+
« lbakje basilicum
+
(159)
(zak 200 g)
4
BRON VAN
+ 2blikken tomaten-
+ ovenschaal
VEZELS
£
blokjes (à 400 g)
(20 x 30 cm)
De volkorenpasta
van Grand'italia
)
4
te
wordt in Zuid-Italië
|
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper
wre
gemaakt van
È
B
5
sr
durumtarwe.
F
deuien snijd de knoflook fijn. Halveer de
€,
”
paprika's, verwijder de steelaanzet en
ki
aA
De harde tarwe
Br
wordt in zijn geheel
pr
zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in
vermalen tot
blokjes.
m;
cr à
volkorentarwegries,
2 Verhit de olie in een hapjespan en fruit de
waardoor de vliesjes
a
ui en knoflook 1 min. Voeg de paprika toe en
wit
behouden blijven
en Grand'ltalia
bak 4 min. op middelhoog vuur. Halveer
volkorenpasta de
ondertussen de cherrytomaatjes en snijd
9
meeste vezels bevat.
gr
de basilicumblaadjes fijn. Voeg de
Tre
Granditalia
tomatenblokjes samen met de tomaatjes
volkorenpasta
2
is donkerder van
en 23 van het basilicum toe. Breng de saus
N
kleur. maar heeft
aan de kook en laat 10 min. stoven. Breng op
de vertrouwde ‘al
smaak met peper en eventueel zout.
F2
dente bite. Perfect
3 Kook ondertussen de pasta volgens de
voor al je gezonde
aanwijzingen op de verpakking. Snijd de
Italiaanse gerech-
N
ten. Je kunt kiezen
zalm in stukken van ca. 2 cm.
a
uit (mini) penne.
4 Giet de pasta af en meng samen met
lasagne. spaghetti,
2/3 van de kaas door de saus. Schep de
macaroni en fusilli.
zalm erdoor en verdeel over de ovenschaal.
Ed
“u
PR
EEE
Bestrooi met de rest van de kaas en bak in
9
ca. 15 min. in het midden van de oven
NIG
goudbruin en gaar. Bestrooi met de rest
x
van het basilicum en serveer.
Ke
|
es
Volkoren
BEVAT pp. 725 kcal: 40 g eiwit 30 g vet,
mn
waarvan 9 g verz: 67 g koolhydraten,
er
waarvan 18 g suikers - 0.8 g zout -13 g vezels
names
on
“Prijs p.p. € 3.80
Grand'Italia Fusilli
volkoren
Meer inspiratie?
zak 500 g € 169
Ga naar granditalia.nl of
Aj
volg ons: Ogranditalianl
allerhande