Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Albert Heijn Folder 11.01.2021

Hier is pagina 65 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 65

à NU à N WAT ETEN WE VANDAAG à KOKEN VOOR V 1% { % 6 20 LI) 4 2 GED De balsamicoazijn is een weekkeuze À en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de & richtlijnen van het Voedingscentrum. Mozzarellakipfilet dan kun je per week ff esi maximaal 3 keer met prei-aardappelpuree iets groters (de | ‘weekkeuze') buiten al (HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (+30 MIN. OVENTIJD ) (GLUTEN vRIJ) (3201) de Schijf kiezen. < iS $ @ 3 tenen knoflook (netje 250 g} & « \/2 zakje platte peterselie (à 40) ë we © 250 gcherrytomaten (bakje) + 100 gtomatenpuree à + 3elbalsamicoazijn* « 1tlchilivlokken a Ex © 4 el olijfolie extra vierge (fles1 liter) u x a =. + 300 g scharrelkipfilet (schaal 625 g) + 250 gmozzarella (bol 125 g, AH) a Er F ® 1kilo'tje iets kruimige aardappelen (zak) 4 ® 350 g prei - ovenschaal (20 x 30 cm) + pureestamper GAR Le F4 À 55 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd } > de knoflook in plakjes en de peterselie fijn. Halveer de tomaten. Meng de tomatenpuree met de knoflook, balsamico, chilivlokken, 2 elolie en de helft van de peterselie. ki N 2 Meng de helft van de saus met de tomaat- S jes, verdeel overde ovenschaal en rooster. net 3 boven het midden van de oven ca. 30 min. 5 4 Dep de kipfilets-droog, et keukenpapier en $. halveer zeindelengte. Legin eenkom en \= meng goedmet de rest van de tomatensaus, nr laat even staan. Laat de mozzarella goed + 4 tlekken en sni in 8 plakjes. 3 Schilondertú: n dé aardappelen ens et te aardappklen met een kong zein gelij stul n. Kook ze in ruim waterin kool htenstamp. Met de pureestamper =. | 20 min.g Vang | kopje kvocht op: tot een gladde puree. Schep de prei erdoonen CES het-kontje en 253:cm van roene deel van breng op smaak met peper en eventueel zout. de prei. Sni el dat overhoudt de Serveer de mozzarellakip met de stamppot en lengte.do: len. Was: laatgoed schep de formaat en wat van'het bakvocff lekke: ‘en vergi in.halve ringen erover. Bestrooi met de rest vande peterselie. vaneen m. Ver! derest van de olie in een TIP Vries de overgebleven kipfilet.directna p heel laag vuur En hapjespan en frui de aankoop in. JOmin. Lzacht. Schep regelmatig.om. min sterenom BEVAFp.p.öl5kcal: 36. geiwit-28.q vet, 4 chep de tomaatjes en legd: pertussen. rdeel de mozzarella waärvan10 g verz. 51 g koolhydraten, ter nog 15 m ot de kip Waarvan 13gsuikers 9 zout:8 g vezels over de kip en 5 gaai endem arella goudbruf JS allerende

Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 65