Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 65

Hier is pagina 65 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
NU
à
N
WAT ETEN WE VANDAAG
à
KOKEN
VOOR
V
1%
{
%
6
20
LI)
4 2
GED
De balsamicoazijn
is een weekkeuze
À
en past niet in de
Schijf van Vijf. Wil
je eten volgens de
&
richtlijnen van het
Voedingscentrum.
Mozzarellakipfilet
dan kun je per week ff
esi
maximaal 3 keer
met prei-aardappelpuree
iets groters (de
|
‘weekkeuze') buiten
al
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (+30 MIN. OVENTIJD ) (GLUTEN vRIJ) (3201)
de Schijf kiezen.
<
iS
$
@ 3 tenen knoflook (netje 250 g}
&
« \/2 zakje platte peterselie (à 40)
ë
we
© 250 gcherrytomaten (bakje)
+ 100 gtomatenpuree
à
+ 3elbalsamicoazijn*
« 1tlchilivlokken
a
Ex
© 4 el olijfolie extra vierge (fles1 liter)
u
x
a
=.
+ 300 g scharrelkipfilet (schaal 625 g)
+ 250 gmozzarella (bol 125 g, AH)
a
Er F
® 1kilo'tje iets kruimige aardappelen (zak)
4
® 350 g prei
- ovenschaal (20 x 30 cm)
+ pureestamper
GAR
Le
F4
À
55
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd
}
>
de knoflook in plakjes en de peterselie fijn.
Halveer de tomaten. Meng de tomatenpuree
met de knoflook, balsamico, chilivlokken,
2 elolie en de helft van de peterselie.
ki
N
2 Meng de helft van de saus met de tomaat-
S
jes, verdeel overde ovenschaal en rooster. net
3
boven het midden van de oven ca. 30 min.
5
4
Dep de kipfilets-droog, et keukenpapier en
$.
halveer zeindelengte. Legin eenkom en
\=
meng goedmet de rest van de tomatensaus,
nr
laat even staan. Laat de mozzarella goed +
4
tlekken en sni
in 8 plakjes.
3 Schilondertú:
n dé aardappelen ens
et
te
aardappklen met een kong
zein gelij
stul
n. Kook ze in ruim waterin
kool
htenstamp.
Met de pureestamper
=. |
20 min.g
Vang | kopje
kvocht op:
tot een gladde puree. Schep de prei erdoonen
CES
het-kontje en 253:cm van
roene deel van
breng op smaak met peper en eventueel zout.
de prei. Sni
el dat
overhoudt
de
Serveer de mozzarellakip met de stamppot en
lengte.do:
len. Was:
laatgoed
schep de formaat en wat van'het bakvocff
lekke:
‘en vergi
in.halve ringen
erover. Bestrooi met de rest vande peterselie.
vaneen
m. Ver!
derest van de olie in een
TIP Vries de overgebleven kipfilet.directna
p heel laag vuur
En
hapjespan en frui de
aankoop in.
JOmin.
Lzacht. Schep regelmatig.om.
min
sterenom BEVAFp.p.öl5kcal: 36. geiwit-28.q vet,
4 chep de tomaatjes
en legd:
pertussen.
rdeel de mozzarella
waärvan10 g verz. 51 g koolhydraten,
ter nog 15 m
ot de kip
Waarvan 13gsuikers
9 zout:8 g vezels
over de kip en
5
gaai
endem
arella goudbruf
JS
allerende