Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

NU

à

N

WAT ETEN WE VANDAAG

à

KOKEN

VOOR

V

1%

{

%

6

20

LI)

4 2

GED

De balsamicoazijn

is een weekkeuze

À

en past niet in de

Schijf van Vijf. Wil

je eten volgens de

&

richtlijnen van het

Voedingscentrum.

Mozzarellakipfilet

dan kun je per week ff

esi

maximaal 3 keer

met prei-aardappelpuree

iets groters (de

|

‘weekkeuze') buiten

al

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (+30 MIN. OVENTIJD ) (GLUTEN vRIJ) (3201)

de Schijf kiezen.

<

iS

$

@ 3 tenen knoflook (netje 250 g}

&

« \/2 zakje platte peterselie (à 40)

ë

we

© 250 gcherrytomaten (bakje)

+ 100 gtomatenpuree

à

+ 3elbalsamicoazijn*

« 1tlchilivlokken

a

Ex

© 4 el olijfolie extra vierge (fles1 liter)

u

x

a

=.

+ 300 g scharrelkipfilet (schaal 625 g)

+ 250 gmozzarella (bol 125 g, AH)

a

Er F

® 1kilo'tje iets kruimige aardappelen (zak)

4

® 350 g prei

- ovenschaal (20 x 30 cm)

+ pureestamper

GAR

Le

F4

À

55

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd

}

>

de knoflook in plakjes en de peterselie fijn.

Halveer de tomaten. Meng de tomatenpuree

met de knoflook, balsamico, chilivlokken,

2 elolie en de helft van de peterselie.

ki

N

2 Meng de helft van de saus met de tomaat-

S

jes, verdeel overde ovenschaal en rooster. net

3

boven het midden van de oven ca. 30 min.

5

4

Dep de kipfilets-droog, et keukenpapier en

$.

halveer zeindelengte. Legin eenkom en

\=

meng goedmet de rest van de tomatensaus,

nr

laat even staan. Laat de mozzarella goed +

4

tlekken en sni

in 8 plakjes.

3 Schilondertú:

n dé aardappelen ens

et

te

aardappklen met een kong

zein gelij

stul

n. Kook ze in ruim waterin

kool

htenstamp.

Met de pureestamper

=. |

20 min.g

Vang | kopje

kvocht op:

tot een gladde puree. Schep de prei erdoonen

CES

het-kontje en 253:cm van

roene deel van

breng op smaak met peper en eventueel zout.

de prei. Sni

el dat

overhoudt

de

Serveer de mozzarellakip met de stamppot en

lengte.do:

len. Was:

laatgoed

schep de formaat en wat van'het bakvocff

lekke:

‘en vergi

in.halve ringen

erover. Bestrooi met de rest vande peterselie.

vaneen

m. Ver!

derest van de olie in een

TIP Vries de overgebleven kipfilet.directna

p heel laag vuur

En

hapjespan en frui de

aankoop in.

JOmin.

Lzacht. Schep regelmatig.om.

min

sterenom BEVAFp.p.öl5kcal: 36. geiwit-28.q vet,

4 chep de tomaatjes

en legd:

pertussen.

rdeel de mozzarella

waärvan10 g verz. 51 g koolhydraten,

ter nog 15 m

ot de kip

Waarvan 13gsuikers

9 zout:8 g vezels

over de kip en

5

gaai

endem

arella goudbruf

JS

allerende