Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 91

Hier is pagina 91 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SWAP JE CARBS
KOKEN
VOOR
Ki
A
45 :
RIND
»
Per
—
_
Ó
Hf
L
=
+
BE
2
H
a
fr;
a
Pr
a
Ab
ml
Je
CI
I
Kal
er
a
2
BR
fe
>
En
1
we,
a
5
7
2
SEN
14
47
IJ
.
oe
Er
WE
urgettespaghetti met room,
A
32
Ex
gnons en spskrespje:
LUTENVI
&
Ki
D
Re
® 150 g a
1 Verhi
enge
spekreepjes (bak 300 g)
of
rei
tel om voc!
da
qu
® 650 g champignons
op‚hoog vuur.
jbrui
vrij
mt uit de courgette te
(bak 400 9)
2 Snijd ondertussen de cham;
5 Doe de courgettespaghettie:
3
® 2tenen knoflook
plakjes en snijd de knoflook fijn. V
ÿ
bij de ingeko
e saus in de pan
(netje 250 g)
champignons toe en bak nog 8m
goed. Breng op smaak met.peper en
« citroen
hoog vuur bruin, tot alle vocht is verdampt.
eventueel zout en serveer met de citroel
(schoongeboend)
Voeg de laatste 2 min. de knoflook toe.
(VEGA TIP Ver
ig de spekreep;
@® 250 ml slagroom
3 Rasp ondertussen de schil van de citroen,
« bakje platte peterselie
pers de helft van de vrucht uit en snijd de
doo Va BR
(15.9)
rest in halve parten. Voeg de slagroom,
BEVAT pp.As kcal-16geiwit- 32 g vet,
« 800 gcourgettespaghetti
2tlcitroenrasp en 2 el -sap toe aan de pan.
waarvan 18 g verz. «14 g koolhydraten,
|
« zeef
Breng aan de kook en laat op middelhoog
waarvan 13 g suikers: 0.8 g zout
=
vuur 5 min. inkoken tot Va van de massa.
-4 g vezels + Prijs p.p. € 2.45
allerhande