Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SWAP JE CARBS

KOKEN

VOOR

Ki

A

45 :

RIND

»

Per



_

Ó

Hf

L

=

+

BE

2

H

a

fr;

a

Pr

a

Ab

ml

Je

CI

I

Kal

er

a

2

BR

fe

>

En

1

we,

a

5

7

2

SEN

14

47

IJ

.

oe

Er

WE

urgettespaghetti met room,

A

32

Ex

gnons en spskrespje:

LUTENVI

&

Ki

D

Re

® 150 g a

1 Verhi

enge

spekreepjes (bak 300 g)

of

rei

tel om voc!

da

qu

® 650 g champignons

op‚hoog vuur.

jbrui

vrij

mt uit de courgette te

(bak 400 9)

2 Snijd ondertussen de cham;

5 Doe de courgettespaghettie:

3

® 2tenen knoflook

plakjes en snijd de knoflook fijn. V

ÿ

bij de ingeko

e saus in de pan

(netje 250 g)

champignons toe en bak nog 8m

goed. Breng op smaak met.peper en

« citroen

hoog vuur bruin, tot alle vocht is verdampt.

eventueel zout en serveer met de citroel

(schoongeboend)

Voeg de laatste 2 min. de knoflook toe.

(VEGA TIP Ver

ig de spekreep;

@® 250 ml slagroom

3 Rasp ondertussen de schil van de citroen,

« bakje platte peterselie

pers de helft van de vrucht uit en snijd de

doo Va BR

(15.9)

rest in halve parten. Voeg de slagroom,

BEVAT pp.As kcal-16geiwit- 32 g vet,

« 800 gcourgettespaghetti

2tlcitroenrasp en 2 el -sap toe aan de pan.

waarvan 18 g verz. «14 g koolhydraten,

|

« zeef

Breng aan de kook en laat op middelhoog

waarvan 13 g suikers: 0.8 g zout

=

vuur 5 min. inkoken tot Va van de massa.

-4 g vezels + Prijs p.p. € 2.45

allerhande