Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1?

re

MAS

EN

Ed

Br

WA

EN WE VAND,

Le

KOKEN

VOOR

ri

his

\

20

8

&

3

ke

END

VA

Kr

gr

Frittata met zoete

d

witte kaas en spinaz

ad

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (45 MIN.) (INCL. 40 MIN. OVENTIJD ) (ZONDER VLEES/VIS GEZOND

« 265 g witte-kaasblokjes 45+ in olie

ze

nt

(potje, Apetina)

® 2 rode uien (netje)

4

« tl venkelzaad

zi

« 400 g zoete-aardappelblokjes (zak)

N)

4

LS

® 6 witte vrije-uitloopeieren (doos)

+

|

>

EN

7”

® 50 mlhalfvolle melk (pak 500 mil,

ES

ker

De Zaanse Hoeve)

7

LE

® 1teen knoflook (netje 250 g)

« Va bakje dille (à15 9)

NZ

ER

FE

à

» Y2 el appelciderazijn

«30. gpompoenpitten

1

® 200 g spinazie (zak 400,9)

AN

7

=

- ronde ovenschaal (® 24-26 cm)

AP)

ET A

N

N

dl

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

=

Len

Laat de kaasblokjes uitlekken, maar vang

ZN

de kruidenolie op. Vet de ovenschaal

4

in met lel kruidenolie. Snijd de rode uien

a

=

7

Ba

in parten. Kneus het venkelzaad met het

=

lemmet van een mes. Meng de zoete-

5

aardappelblokjes in de ovenschaal met

3

lelkruidenolie, de ui en het venkelzaad

4

D

à

N

PE

en rooster ca. 20 min. in het midden van

bs

N

de oven. Verlaag de oventemperatuur

Tr

daarna naar 180 °C.

x

ZEN

m

2

Nu

2 Klop ondertussen de eieren los met de

&

melken eventueel zout. Pers de knoflook en

ee

meng door het eimengsel. Verdeel de helft

van de kaasblokjes en het eimengsel over

di

de ovenschaal enrooster nog ca. 20 min. in

ee

Ÿ

het midden van de oven tot het eiis gestold

en de frittata mooi bruinis aan de randjes.

EN

3 Snijd de helft van de dille fijn. Meng met.

3 el kruidenolie, de azijn en peper tot een

Gy,

dressing.

Re

ie,

4 Verhit een koekenpan zonder olie of

boter en rooster de pompoenpitten 5 min.

#

Schudregelmatig om.

5 Meng de spinazie met de rest van de

BEVAT p‚p. 590 kcal 23 g eiwit

kaasblokjes en de dressing. Bestrooi met

+ 41g vet, waarvan lg verz.

Ma

"0

de pompoenpitten. Bestrooi de frittata met.

» »29 gkoolhydraten, waarvan

A

ze

Br

nf

de rest van de dille.Snijd de frittatain

7gsuikers-1.6gzout-6g vezels

A

4 stukken. Serveer met de salade ernaast.

. Prijs p.p.€ 2.20

ddr