Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 63

Hier is pagina 63 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1?
re
MAS
EN
Ed
Br
WA
EN WE VAND,
Le
KOKEN
VOOR
ri
his
\
20
8
&
3
ke
END
VA
Kr
gr
Frittata met zoete
d
witte kaas en spinaz
ad
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (45 MIN.) (INCL. 40 MIN. OVENTIJD ) (ZONDER VLEES/VIS GEZOND
« 265 g witte-kaasblokjes 45+ in olie
ze
nt
(potje, Apetina)
® 2 rode uien (netje)
4
« tl venkelzaad
zi
« 400 g zoete-aardappelblokjes (zak)
N)
4
LS
® 6 witte vrije-uitloopeieren (doos)
+
|
>
EN
7”
® 50 mlhalfvolle melk (pak 500 mil,
ES
ker
De Zaanse Hoeve)
7
LE
® 1teen knoflook (netje 250 g)
« Va bakje dille (à15 9)
NZ
ER
FE
à
» Y2 el appelciderazijn
«30. gpompoenpitten
1
® 200 g spinazie (zak 400,9)
AN
7
=
- ronde ovenschaal (® 24-26 cm)
AP)
ET A
N
N
dl
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
=
Len
Laat de kaasblokjes uitlekken, maar vang
ZN
de kruidenolie op. Vet de ovenschaal
4
in met lel kruidenolie. Snijd de rode uien
a
=
7
Ba
in parten. Kneus het venkelzaad met het
=
lemmet van een mes. Meng de zoete-
5
aardappelblokjes in de ovenschaal met
3
lelkruidenolie, de ui en het venkelzaad
4
D
à
N
PE
en rooster ca. 20 min. in het midden van
bs
N
de oven. Verlaag de oventemperatuur
Tr
daarna naar 180 °C.
x
ZEN
m
2
Nu
2 Klop ondertussen de eieren los met de
&
melken eventueel zout. Pers de knoflook en
ee
meng door het eimengsel. Verdeel de helft
van de kaasblokjes en het eimengsel over
di
de ovenschaal enrooster nog ca. 20 min. in
ee
Ÿ
het midden van de oven tot het eiis gestold
en de frittata mooi bruinis aan de randjes.
EN
3 Snijd de helft van de dille fijn. Meng met.
3 el kruidenolie, de azijn en peper tot een
Gy,
dressing.
Re
ie,
4 Verhit een koekenpan zonder olie of
boter en rooster de pompoenpitten 5 min.
#
Schudregelmatig om.
5 Meng de spinazie met de rest van de
BEVAT p‚p. 590 kcal 23 g eiwit
kaasblokjes en de dressing. Bestrooi met
+ 41g vet, waarvan lg verz.
Ma
"0
de pompoenpitten. Bestrooi de frittata met.
» »29 gkoolhydraten, waarvan
A
ze
Br
nf
de rest van de dille.Snijd de frittatain
7gsuikers-1.6gzout-6g vezels
A
4 stukken. Serveer met de salade ernaast.
. Prijs p.p.€ 2.20
ddr