Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

se

Be e

7

er

dr

KOKEN

5

4

VOOR

Ze

gr

6

80

je

CE

5

ts

A

bar

AF

‘à

«1

Pita

+

met gebakken

Pz

Ge

.

ws

t

ne

enkaas

A groenten en ge

4

S

® 400 gchampignons (bak)

® 2rodeuien (netje)

ds

© 1zak paprikamix

3

@® 3 el olijfolie mild (fles 1 liter)

CE

- lelfunghitrifolati (hartige melange,

Euroma by Jonnie Boer)

» 4 volkorenpitabroodjes

« 150 g verse geitenkaas naturel (Chavroux)

Ur

N

“4

5,

1 Snijd de champignons elk in 6 parten en

EN

de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer

de paprika's in de lengte, verwijder de

Ke

Er

steelaanzet en zaadlijsten en snijd het

N

vruchtvlees in repen van ca. lem.

2 Verhit de oliein een grote hapjespan en

À

je

roerbak de champignons met de funghi

trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en

paprika toe en bak nog 5 min. op middel-

hoog vuur. Zet het vuur uit.

3 Verwarm ondertussen de pitabroodjes

ET

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verkruimel de geïtenkaas boven de

%

4

GE

5

groenten en schep om. Verdeel over de

GRE

Ei

pitabroodjes en serveer direct.

ok

?

ee

-

a

en

BEVAT p.p. 440 kcal 19 g eiwit - 10 g vet,

iR.

waarvan 7g verz.-42gkoolhydraten,

>

Fa

xl

waarvan 7 g suikers - 1.5 g zout -12 g vezels

5

2%

metta

+ Prijs p.p. € 1.80

Een

Te,

A

à

Sd

AS

LA

5

F 2 Re)

set

+7 : =, ds

44

+

Pl

de

5

"A

ir

gs

#,

x

"2

>

B

&-

EN

+

7

Id