Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 70

Hier is pagina 70 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
se
Be e
7
er
dr
KOKEN
5
4
VOOR
Ze
gr
6
80
je
CE
5
ts
A
bar
AF
‘à
«1
Pita
+
met gebakken
Pz
Ge
.
ws
t
ne
enkaas
A groenten en ge
4
S
® 400 gchampignons (bak)
® 2rodeuien (netje)
ds
© 1zak paprikamix
3
@® 3 el olijfolie mild (fles 1 liter)
CE
- lelfunghitrifolati (hartige melange,
Euroma by Jonnie Boer)
» 4 volkorenpitabroodjes
« 150 g verse geitenkaas naturel (Chavroux)
Ur
N
“4
5,
1 Snijd de champignons elk in 6 parten en
EN
de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer
de paprika's in de lengte, verwijder de
Ke
Er
steelaanzet en zaadlijsten en snijd het
N
vruchtvlees in repen van ca. lem.
2 Verhit de oliein een grote hapjespan en
À
je
roerbak de champignons met de funghi
trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en
paprika toe en bak nog 5 min. op middel-
hoog vuur. Zet het vuur uit.
3 Verwarm ondertussen de pitabroodjes
ET
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verkruimel de geïtenkaas boven de
%
4
GE
5
groenten en schep om. Verdeel over de
GRE
Ei
pitabroodjes en serveer direct.
ok
?
ee
-
a
en
BEVAT p.p. 440 kcal 19 g eiwit - 10 g vet,
iR.
waarvan 7g verz.-42gkoolhydraten,
>
Fa
xl
waarvan 7 g suikers - 1.5 g zout -12 g vezels
5
2%
metta
+ Prijs p.p. € 1.80
Een
Te,
A
à
Sd
AS
LA
5
F 2 Re)
set
+7 : =, ds
44
+
Pl
de
5
"A
ir
gs
#,
x
"2
>
B
&-
EN
+
7
Id