Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 109

Hier is pagina 109 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BINNENKIJKEN BIJ …
>
vun
EN
Volkorenclub-
3
SE
u
sandwich kipfilet
IR)
7 N 7
kj
met sla en ei
ete
Le
ra
® 4 witte
‘Ik maak mijn clubsandwich elke keer
he
Nas
scharreleieren
anders. Met net wat we overhebben:
dd
23
SE
zi
8.
(doos 10 stuks)
dat kan dungesneden stukjes biefstuk
« 12 sneetjes
zijn of kipfilet.”
ied
volkorenvloerbrood
« 130 g paprikaspread
1 Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en
(bakje, koelvers)
laat schrikken onder koud stromend water.
PET
BRE
EN
® 40 g veldsla
Pel ze en snijd in plakken.
« 8 plakken
2 Rooster de sneetjes brood in de brood-
gebraden kipfilet
rooster. Besmeer % van de sneetjes met
* broodrooster
de groentespread.
3 Beleg de helft van de besmeerde sneetjes
SA
e
met wat sla en de kipfilet. Dek af met de rest
3
van de besmeerde sneetjesmet de
ri
paprikaspread naar boven. Beleg met de
|
|
S
plakjes ei en nog wat sla. Bestrooi met
versgemalen zwarte peper en eventueel
zout en dek af met de onbesmeerde
ka
sneetjes brood.
TIP In plaats van paprikaspread kun je
ook muhammara gebruiken.
Ne
TZ
=
TIP Je kunt alle kanten op met een
clubsandwich. Gebruik verschillende soor-
ten brood, sla, kliekjes vlees(vervangers),
gegrilde groenten of rauwkost.
(2
à
En varieer met sauzen. Zo bouw je je eigen
favoriet!
BEVAT p.p. 435 kcal - 28 g eiwit - 14 g vet,
waarvan 6 g verz. 45 g koolhydraten,
waarvan 4 g suikers - 19 g zout
Eten jullie af en toe ook wel
Wat doen jullie aan sport?
8 gvezels- Prijs p.p. €1,95
vegetarisch? Bickel: ‘Ik ben een tijdje
Jasmijn: ‘Ik voetbal, heb 2 keer per week
vegetariër geweest, ik vind het ethischer
training. Datis precies rond etenstijd.”
en beter voor het milieu, maar ikvind vlees
Achilles: ‘En ik doe op dinsdagavond
wel lekker. Mijn vriendin Sarah heefteen
freerunning. Dan kom ik altijd heel moe
Het lijkt alsof alles vanzelf
vegetarisch blog, Dinner Date Amsterdam,
thuis. We wachten tot Jasmijn er ook is en
gaat bij jullie! Martijn:‘Helemaal
waarvoor we samen boodschappen doen
eten dan om half 8.”
waar. Iedereen gaat gewoon z’n gang.
en fotograferen. Met haareetik altijd
Deborah: ‘Martijn en ik vinden het allebei
Maar gek genoeg gaat het heel synchroon.’
vegetarisch. De vegetarische burgers
heel leuk om te golfen, dat doen we meestal
Bickel: ‘Een gesynchroniseerde chaos.”
worden steeds beter.”
2keer per week. Soms komt Jasmijn mee, zij
Deborah: ‘In het begin was het best
wennen, zo met z’nallen in 1 huis.
Deborah: ‘En die linzenburgers zijn ook
iser door haar hockeyverleden heel goed in.”
heel goed”
Bickel: ‘Ik maak er een sportvanom niet te
Maar het gaat allemaal heel spontaan.”
Martijn: ‘Ik maak dan liever een rijk gekruid
sporten, haha. Maar ik fiets wel veel”
Martijn: ‘Als wij gewoon zo bij elkaar
vegetarisch gerecht, met tahoe, waardoor je
Martijn: ‘1 maand per jaar ga ik diëten, als
zijn, is alles goed. Wat spelletjes en lekker
het vlees helemaal niet mist’
het nodigis. Dan eet ik zo min mogelijk
uitgebreid eten, meer hebben we niet
Interview Yara Schotsman. fotografie en visagie Mettina Jager
koolhydraten.”
nodig!’
allerhande