Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 90
Hier is pagina 90 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 90 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 90
TRE È 4 Ge MON à Eh I ok AR je du = NT x u ka js NSolandeks met 2 Fe & ar en paprikadip ge AAE ma stur) (25 MIN.) (+20 MIN. OVENTIJD ) (VEGETARISCH) (GLUTENVRIJ) Ÿ B 5 B | 8 ee © 1teenknoflook (netje 250.9) à ® 2 elolifolie mild (fles 1liter) Bi Pe « 400 g bloemkoolrijst : - 100 g geraspte cheddar (zakje 150 g) « 2tl gedroogde oregano E À ge - 1tlpaprikapoeder 2 ® 1witvrije-uitloopei (doos 6stuks) KS x « l potje gegrilde paprika (295 g) @® 40 g ongezouten pecannoten 87 (zak 200 9) « lel milde harissa (potje 230 g, Soug) « muffinvorm met 12 holtes (ingevet) e staafmixer nd rj 5 Re a TER =) 1 Verwarm de oven dor op 180 °C. Pers de L De Sa ‘knoflook uit. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de knoflook Bt CE 1min. Voeg de bloemkoolrijst toe en schep ad À 3 min. om tot hij zacht is. Meng met de FA PE ‘A cheddar, oregano, paprikapoeder, het ei, 4 peper en zout in een grote kom. [” 2 Verdeel het mengsel over de ingevette f "| Ak muffinvorm. Druk het mengsel goed aan un u t een lepel, zodat er kuiltjes in ontstaan. En ++ 2 Bal 20 min. tot de snacks stevig en de ik I » "ts ES À jes goudbruin en knäppi rig zijn. | ne jat ondertussen de p a uitlekken de staafmixer de pecannot: A ES à. À É: I G;harissaen de knoflook uitde pot , di ikatot een gladde dipsaus: A À le bloemkoolsnacks met de 2 oh sau: N & BEVAT p.st.100 kcal -4geiwit- 8 gvet, 1" q van 3g verz 3 gkoolhydraten, IKers 4 g zout: 1g vezels 65
Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 90