Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 90




Hier is pagina 90 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TRE

È

4

Ge

MON

à

Eh

I

ok

AR

je

du

=

NT

x

u

ka

js

NSolandeks met

2

Fe

&

ar en paprikadip

ge

AAE

ma stur) (25 MIN.) (+20 MIN. OVENTIJD ) (VEGETARISCH) (GLUTENVRIJ)

Ÿ

B

5

B

|

8

ee

© 1teenknoflook (netje 250.9)

à

® 2 elolifolie mild (fles 1liter)

Bi

Pe

« 400 g bloemkoolrijst

:

- 100 g geraspte cheddar

(zakje 150 g)

« 2tl gedroogde oregano

E

À

ge

- 1tlpaprikapoeder

2

® 1witvrije-uitloopei (doos 6stuks)

KS

x

« l potje gegrilde paprika (295 g)

@® 40 g ongezouten pecannoten

87

(zak 200 9)

« lel milde harissa (potje 230 g, Soug)

« muffinvorm met 12 holtes (ingevet)

e staafmixer

nd

rj

5

Re

a

TER

=)

1 Verwarm de oven dor op 180 °C. Pers de

L

De

Sa

‘knoflook uit. Verhit de olie in een koekenpan

op middelhoog vuur en fruit de knoflook

Bt

CE

1min. Voeg de bloemkoolrijst toe en schep

ad

À

3 min. om tot hij zacht is. Meng met de

FA

PE

‘A

cheddar, oregano, paprikapoeder, het ei,

4

peper en zout in een grote kom.

[”

2 Verdeel het mengsel over de ingevette

f

"|

Ak

muffinvorm. Druk het mengsel goed aan

un

u

t een lepel, zodat er kuiltjes in ontstaan.

En

++

2 Bal

20 min. tot de snacks stevig en de

ik

I

»

"ts

ES

À jes goudbruin en knäppi rig zijn.

|

ne

jat ondertussen de p

a uitlekken

de staafmixer de pecannot:

A

ES

à.

À

É:

I

G;harissaen de knoflook uitde pot

,

di

ikatot een gladde dipsaus:

A

À

le bloemkoolsnacks met de 2

oh

sau:

N

&

BEVAT p.st.100 kcal -4geiwit- 8 gvet,

1"

q

van 3g verz 3 gkoolhydraten,

IKers

4 g zout: 1g vezels

65