Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SWAP JE CARBS

KOKEN

VOOR

5

AF

2

Fur

IND

La

el

\

%

R

#

N

A

1%

on

IN

a

Lasagne van knof

J=

Kd

FA

bladen met gehakt en oli

oi

:

TE MAKEN)

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (40 MIN.) (+50 MIN. VENT voor

Br

5

was

N

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schilde

KS

knolselderij en snijd in dunne plakken van

Fr

2 mm. Snijd de knoflook fijn en de bleek-

selderijin dunne boogjes. Schil de winter-

rs

ll

Pe

« Iknolselderij

peen, snijd in de lengte in vieren en dan in

® 2 tenen knoflook

dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes

(netje 250 g)

van een /2 cm. Rasp de Parmezaanse kaas.

® 2 stengels bleekselderij

2 Verhit de olie in een hapjespan op

© 250 g winterpeen

middelhoog vuur en bak de knoflook,

(zak 1 kilo)

bleekselderij en peen 5 min. Voeg het

® 2 tomaten

rundergehakt en de tomatenpuree toe en

« 50 g Parmezaanse kaas

bak 5 min. mee. Roer regelmatig.

(stukje)

3 Snijd ondertussen het basilicum fijn en

® 2el olijfolie mild

de olijven in stukjes. Voeg de gesneden

(fles 1liter)

tomaten, de tomatenblokjes uit blik, het

® 300 g mager

basilicum en de olijven toe en verwarm nog

rundergehakt

5 min. mee. Breng op smaak met peper en

(schaal 500 g)

eventueel zout.

« 2el tomatenpuree

4 Smelt de boter in een steelpan met dikke

© VEGA TIP Vervang de Parmezdans@

« 11/2 blik tomatenblokjes

bodem op laag vuur. Meng er de bloem

kaas door biologische belegen kaas en

(à 400 g)

door en laat op laag vuur 3 min. al roerend

laat het gehakt weg.

« bakje basilicum (15 g)

garen. Voeg op laag vuur al roerend met

® 60 g groene olijven

een garde de melk in scheuten toe. Voeg de

Je kunt lasagne vooraf maken en invriezen.

zonder pit (potje 240 g)

volgende scheut pas toe als de vorige is

Laat goed afkoelen, dek af met vershoud-

© 50 groomboter

opgenomen. Laat op laag vuur al roerend

folie en zet in de vriezer. De lasagne is dan

(pakje 250 g,

2-3 min. zacht koken. Breng op smaak met

3 maanden houdbaar. Haal de avond van

De Zaanse Hoeve)

peper en eventueel zout.

tevoren uit de vriezer en zet in de koelkast,

® 60 g tarwebloem

5 Maak laagjes in de ovenschaal van

of ontdooi in de magnetron. Warm 3-4 min.

(pak1 kilo)

achtereenvolgens tomatensaus, knolselde-

op in de magnetron of ca. 20 min. afgedekt

® 600 ml magere melk

rijbladen en bechamelsaus. Herhaal 3 keer

met aluminiumfolie in de oven op 180 °C.

(pak 1liter,

en eindig met een laagje bechamelsaus en

De Zaanse Hoeve)

de Parmezaanse kaas. Bak de lasagne in

BEVAT p.p. 635 kcal 34 g eiwit - 34 g vet,

+ rasp

het midden van de oven in ca. 50 min. gaar.

waarvan 14 g verz. « 41 g koolhydraten,

« ovenschaal

Dek na ca. 35 min. af met aluminiumfolie als

waarvan 18 g suikers - 1.5 g zout

(30 x 20 cm, ingevet)

de lasagne te donker wordt.

“14 g vezels - Prijs p.p. € 2.50

Fotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson

allerhande