Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 93

Hier is pagina 93 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SWAP JE CARBS
KOKEN
VOOR
5
AF
2
Fur
IND
La
el
\
%
R
#
N
A
1%
on
IN
a
Lasagne van knof
J=
Kd
FA
bladen met gehakt en oli
oi
:
TE MAKEN)
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (40 MIN.) (+50 MIN. VENT voor
Br
5
was
N
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schilde
KS
knolselderij en snijd in dunne plakken van
Fr
2 mm. Snijd de knoflook fijn en de bleek-
selderijin dunne boogjes. Schil de winter-
rs
ll
Pe
« Iknolselderij
peen, snijd in de lengte in vieren en dan in
® 2 tenen knoflook
dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes
(netje 250 g)
van een /2 cm. Rasp de Parmezaanse kaas.
® 2 stengels bleekselderij
2 Verhit de olie in een hapjespan op
© 250 g winterpeen
middelhoog vuur en bak de knoflook,
(zak 1 kilo)
bleekselderij en peen 5 min. Voeg het
® 2 tomaten
rundergehakt en de tomatenpuree toe en
« 50 g Parmezaanse kaas
bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
(stukje)
3 Snijd ondertussen het basilicum fijn en
® 2el olijfolie mild
de olijven in stukjes. Voeg de gesneden
(fles 1liter)
tomaten, de tomatenblokjes uit blik, het
® 300 g mager
basilicum en de olijven toe en verwarm nog
rundergehakt
5 min. mee. Breng op smaak met peper en
(schaal 500 g)
eventueel zout.
« 2el tomatenpuree
4 Smelt de boter in een steelpan met dikke
© VEGA TIP Vervang de Parmezdans@
« 11/2 blik tomatenblokjes
bodem op laag vuur. Meng er de bloem
kaas door biologische belegen kaas en
(à 400 g)
door en laat op laag vuur 3 min. al roerend
laat het gehakt weg.
« bakje basilicum (15 g)
garen. Voeg op laag vuur al roerend met
® 60 g groene olijven
een garde de melk in scheuten toe. Voeg de
Je kunt lasagne vooraf maken en invriezen.
zonder pit (potje 240 g)
volgende scheut pas toe als de vorige is
Laat goed afkoelen, dek af met vershoud-
© 50 groomboter
opgenomen. Laat op laag vuur al roerend
folie en zet in de vriezer. De lasagne is dan
(pakje 250 g,
2-3 min. zacht koken. Breng op smaak met
3 maanden houdbaar. Haal de avond van
De Zaanse Hoeve)
peper en eventueel zout.
tevoren uit de vriezer en zet in de koelkast,
® 60 g tarwebloem
5 Maak laagjes in de ovenschaal van
of ontdooi in de magnetron. Warm 3-4 min.
(pak1 kilo)
achtereenvolgens tomatensaus, knolselde-
op in de magnetron of ca. 20 min. afgedekt
® 600 ml magere melk
rijbladen en bechamelsaus. Herhaal 3 keer
met aluminiumfolie in de oven op 180 °C.
(pak 1liter,
en eindig met een laagje bechamelsaus en
De Zaanse Hoeve)
de Parmezaanse kaas. Bak de lasagne in
BEVAT p.p. 635 kcal 34 g eiwit - 34 g vet,
+ rasp
het midden van de oven in ca. 50 min. gaar.
waarvan 14 g verz. « 41 g koolhydraten,
« ovenschaal
Dek na ca. 35 min. af met aluminiumfolie als
waarvan 18 g suikers - 1.5 g zout
(30 x 20 cm, ingevet)
de lasagne te donker wordt.
“14 g vezels - Prijs p.p. € 2.50
Fotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson
allerhande