Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rodekool houdt tijdens het

roosteren zijn stevigheid, maar de

smaak wordt dieper en iets zoet.

RODEKOOLSTEAKS MET SALADE

©, en die knapperige randjes!

VAN WITLOF EN HAZELNOTEN

(HOOFDGERECHT (4 PERS. (45 MIN. JÚINCL 40 MIN. OVENTIJD

+ Irodekool (ca. 800 g) ® 500 g witlof

« 2handsinaasappels

(zak 1kilo)

(schoongeboend)

«75 ghazelnoten

@® 6 el olijfolie mild.

« 1/2 bakje dille (à 15 g)

(HE)

© 50 gfeta43+

+ 3elahornsiroop

(plak 200 9)

« bakpapier

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd

het bruine uiteinde van de rodekool, maar

laat de stronk er verder aan, zodat de kool

niet uit elkaar valt. Snijd de kool van boven

wi

naar beneden in plakken van Icm.Rasp de 4

oranje schil van 1 sinaasappel en pers de

L.

vrucht uit. Klop 3 el sinaasappelsap samen .

met het -rasp, de olieen ahofnsiroop Lo)

een dressing. Breng op smaak met peper.

en zout. Leg de koolsteäks op een met.

FE

AE

bakpapierbekléde bakplaat en besprenkel

met de helft Van de dréssing:Rooster in het

er

AVE

| 4

midden van de oven in 35-40 min: gaar.

2 Verwijder ondertussen de buitenste

>

blaadjes van het witlof en snijd de groente

7

in dunnerringen van ca.een:Vacm. Schil de

Do

RAC

tweede sinaasappel en snijd de partjes los.

Doe dit boven eeri kom, vang het sap op.

$

Rooster de hazelnoten ineen koekenpan

zonder olie of boter 5. min. op middelhoog

vuur; Schep regelmatig'om; Laat iets

afkoelen en‘hak grof. Snijd de dille fijn.

RE

Ya

%

3 Meng in een ruime kom het witlof met de

base

rest. van de dressing; de partjes sinaasappel

met aanhangend sap; de helft van de

ES

hazelnoten en de helft van de dille. Proef en

>: ,

u

breng eventueel verder op smaak met

(f

En

ur

A

peper en zout.

|

dd -

2

La

4 Verkruimel de feta. Bestrooi de gerooss

on

wan.

terde rodekoolsteaks met de fetarde rest

[3

van de hazelnoten en derest van de dille.

ik

27

Serveer de stegksmet de witlofsalade.

7

u,

Ei fé

|

BEVAT p.p. 560 kcal: 15 geiwit-42g vet,

4

waar van I1g verz.: 25 gkoolhydraten,

SS

a

3

waarvan 24 g suikers -0.9 gzout

- 10 g vezels - Prijs p.p. € 2.45

æ