Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 100

Hier is pagina 100 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE
DE:
df
ETTEN VAN De
et PL!
VOOR EEN py
BER,
>
KR
%
|
6/5
gn
Ja”
CN
ER
=
A
ee
ppel
s met
Id
|
rges
5 MIN.
+1 UUR OVENTIJD) (VEGETARISCH) (GLUTENVRIJ )
HoornceRecHn) (a PER!
a
jen voor op 180 °C. Was de
7
are
ppe
de ongeschilde,hele
5
water met eventueel
aardappel
zout in 15
melt de boter met de
le knoflook en
ve
olie in een pa
peterselie gr
en laat ze even
;
2 Giet de aardap)
afkoelen op ee
papier beklede
{si
akplaat.Geb
jeede bakplaat of
Ca?
er
u
plank om de aar
lat te drukken
4
et een mok.
plet elke aardap
27
rdeel de gesmolte:
noflook,
ut over de
re
‘peterselie, peper:
dappelen en meng 90
oster de
rdappelen ca. Tuur
knapperig
od
udbruin. Schep:
2
er
ndertussen di
perges
V4
lommet een dünscl
vlak
verwijder
Ê
A
(4
onder het kopje naar
5
F
4
ige onderl
#
barbecue. G
œ
gril
5mi
je salade-ui
o stoomaardappel-
mee.K
ieren in 5 mi
at
À
mix (zak 650 g)
schrik
rkoud strom
+ 50 groomboter
pelze
r. Snijd de asp
+ 3 el (oliffJolie
salade-
in doormidden en
ze
* 3 tenen knoflook
in een kom.
akje platte peterselie
4 Verdeel de aardappelen, as
(5 g)
over een grote
aal
salade-ui en eier:
« snuf grof zeezout
« kilo witte asperges
Bestrooi met peperen eventueel zou
250g
+ 1bos salade-ui
BEVAT p.p.465 kcal
13 g eiwit.27
t,
Kijk voor tij
* 4 eieren
waarvan 10 g verz. -40'g koolhydra
info hier
bakpapier
waarvan 69 suikers - 0;6 g zout
« grillpan of barbecue
10 g vezels - Prijs p.p. cn