Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 58

Hier is pagina 58 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D).
2
nn)
«-
p s
Pa
HUMMUS
BOWL
De tijd dat je
“
hummus alleen als
dip at, is voorbij.
2
L
Het is zonde om
niet veel meer
te doen met die
Sr
heerlijke, plantaar-
dige kikkererwten-
spread. Dus draai-
en we de rollen
om: hummus als
de basis en falafel,
komkommer en
aardappel als
YA
topping. Een ware
zaet
8
smaakexplosie is
het resultaat.
ar
?
\
4
h
|
à
27
PIKANTE HUMMUSBOWL
ET AARDAPPEL EN
OLIJVEN
ER
=
à
a
ms
3
Rasp de gele schil van een 1/2 citroen (schoon-
FE
geboend) en pers de vrucht uit. Verhit
u
4
F
el (olijfolie in een koekenpan op middelhoog
vuur en voeg 450 g bakaardappeltjes
Ne
IN
(zak 600 g), 1elbaharat (blikje 80 g, Euroma by
KS
À
Jonnie Boer), het citroenrasp en lel-sap toe. Bak
à
Pad
in ca. 12 min. rondom goudgeel. Breng eventueel +
op smaak met zout. Laat 1 potje gegrilde rode
paprika (295 g) uitlekken. Snijd de paprika's in
de lengte in brede repen, meng met de aard-
appeltjes en bak 1 min. mee. Verdeel 400 g pikante
hummus (bakje 200 g) met de achterkant van
een lepel over een lage kom of schaal. Laat.
#
165 g groene olijven met witte kaas uitlekken en
vang de olie op. Verdeel de aardappel, paprika
a
en olijven met witte kaas over de hummus.
Besprenkel met de opgevangen olie.
>
D.
BEVAT p.p. 510 kcal «9 g eiwit - 35 g vet,
waarvan 6 g verz. 35 g koolhydraten,
waarvan é g suikers - 2.9 g zout «9 g vezels
+ Prijs p.p. € 2.55