Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 108

Hier is pagina 108 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en vp
ES
RTE)
a
4
A
24
Le
5;
à
PR
LS
Gi
4
jn
37
A
ji
#
7
12
IR
Ei
z
d
&
23
SE
%
i
5
5
LL
#
À
fé
EI
Ä
SE
z
Be
5
>
AP
=
1 2
)
=
4
FM v
un
ES
fr.
A
er
Ir
N
ef
Worst-uispiesjes
(eucEREcHT) (Ari
+ 4 Catalaanse braad-
1 Steek de barbecue aan. Snijd de braad-
worstjes (schaal 6 stuks)
worsten in 2 gelijke stukken. Snijd de ui in
«rode ui
8 parten. Haal het vel van de chorizo en
« 100 g originele
snijd in 8 stukken. Snijd de courgette in
Spaanse chorizo
4 ronde plakken en halveer elke plak.
(200 g, AH Excellent)
2 Rijg aan elke satéprikker een stukje
« 2 courgette
worst, partje ui, stuk chorizo en een plak
« 2/3 bakje platte
courgette. Herhaal deze volgorde nog eens.
peterselie (à 15 9)
Snijd de peterselie en knoflook fijn. Doe in
« lteen knoflook
een kom. Voeg de olie en azijn toe en breng
KAST,
« 4el olijfolie
op smaak met peper en zout. Bestrijk de
« lel rodewijnazijn
spiesjes met behulp van de bakkwast met
« barbecue
het mengsel. Gril de spiesjes ca. 8 min. op
Kasteelbier
« 4 satéprikkers (30 min.
de barbecue.
Bruin
geweekt in water)
TIP Je kunt de spiesjes ook op de grill
Herkomst België
+ bakkwast
maken. Ze hebben dan wel een minder
rokerig smaakje.
Prijs € 155
Bij zo'n pittig
worst-uispiesje
Je kunt de spiesjes op de dag zelf al
past rijk, donker
's morgens of 's middags maken.
bier. Er zit een vleug
karamel, koffie en
Bewaar afgedekt in de koelkast.
chocolade in. En
dat zoetje doet het
BEVAT p.p. 400 kcal 15 g eiwit « 36 g vet,
erg goed met de
waarvan 10 g verz. 4 g koolhydraten,
rokerige smaak van
de barbecue.
waarvan 3 g suikers 1.4 g zout
&
ar
-1g vezels : Prijs p.p. € 1.30
maman
ee / eN NJ