Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 80

Hier is pagina 80 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Maaltijdsalade met volkorencouscous,
snijbonen & cashewnoten
Re \orgepn.
pe
« courgette
« 250 gromaatjes
RSS
- lel(olifJolie
En
er se
nn
==
« 2el balsamicoazijn
ee
« 300 g volkorencouscous
(zak, AH Biologisch)
a
« 400 ggesneden snijbonen
« 2/3 bakje dille (415.9)
+
« 250 ml magere yoghurt
N
me
« 50 gongebrande cashewnoten
pe
(zak 200 g)
LS
« ovenschaal (20 x 30 cm)
PE |
er
BE
Lx
Se
1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer
®
Mi;
de courgette in de breedte en snijd elke
dl
LT
;
helft in de lengte in frieten van 1 cm dik.
Fo
Verdeel de courgettefrieten over de
t
= 6
A
ovenschaal. Leg de romaatjes aan de tak
<
ernaast. Meng de olie met de azijn.
{
2 Besprenkel de courgettefriet met 2/3 van
4
Op
het azijnmengsel, breng op smaak met
De
bi)
peper en schep om. Besprenkel de
romaatjes met de rest van het azijnmeng-
24
rs
x
Fr
sel, Rooster de courgettefriet en romaatjes
DR
RU
15 min. iets boven het midden van de oven.
Di
A
xx
sad
3 Bereid ondertussen de couscous volgens
LA
de aanwijzingen op de verpakking. Kook
de snijbonen in 5 min. beetgaar. Snijd de
le:
dille fijn, roer door de yoghurt en breng op
Je
®
a
2
smaak met peper.
Lis
%e
4 Verhit een koekenpan zonder olie of,
=
boter op hoog vuur en rooster de cashew-
het
noten in ca. 2 min. goudbruin.
x
et
we 02
er
„5
>,
5 Roer de couscous los met een vorken
meng de snijbonen en courgettefriet
ESA
#
erdoor. Voeg ook het overgebleven vocht
uit de ovenschaal toe en meng.
4
fs
à.
6 Verdeel de tomaten over de couscous en
Pr
bestrooi met de cashewnoten. Serveer met
À
40
de yoghurt-dillesaus.
é A
Sr
TIP Toch liever vlees? Vervang de noten
sa
Een echte
instap 4 door 300 g braadworst. Bak ze
groenteknaller!
in een koekenpan in ca. 12 min. gaar.
Kom jij al aan de
250 gram per dag?
BEVAT p.p. 465 kcal - 17 g eiwit «12 g vet,
Kijk voor tips en
waarvan 29 verz. 66 g koolhydraten,
7
info hier
WaarVan 11 gsuikers : O.1gzout
:13 g Vezels : Prijs p.p. € 2.25
ET
Z
À
EN
\\
|
2
nz
fe
!
x
zul
|