Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 80




Hier is pagina 80 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Maaltijdsalade met volkorencouscous,

snijbonen & cashewnoten

Re \orgepn.

pe

« courgette

« 250 gromaatjes

RSS

- lel(olifJolie

En

er se

nn

==

« 2el balsamicoazijn

ee

« 300 g volkorencouscous

(zak, AH Biologisch)

a

« 400 ggesneden snijbonen

« 2/3 bakje dille (415.9)

+

« 250 ml magere yoghurt

N

me

« 50 gongebrande cashewnoten

pe

(zak 200 g)

LS

« ovenschaal (20 x 30 cm)

PE |

er

BE

Lx

Se

1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer

®

Mi;

de courgette in de breedte en snijd elke

dl

LT

;

helft in de lengte in frieten van 1 cm dik.

Fo

Verdeel de courgettefrieten over de

t

= 6

A

ovenschaal. Leg de romaatjes aan de tak

<

ernaast. Meng de olie met de azijn.

{

2 Besprenkel de courgettefriet met 2/3 van

4

Op

het azijnmengsel, breng op smaak met

De

bi)

peper en schep om. Besprenkel de

romaatjes met de rest van het azijnmeng-

24

rs

x

Fr

sel, Rooster de courgettefriet en romaatjes

DR

RU

15 min. iets boven het midden van de oven.

Di

A

xx

sad

3 Bereid ondertussen de couscous volgens

LA

de aanwijzingen op de verpakking. Kook

de snijbonen in 5 min. beetgaar. Snijd de

le:

dille fijn, roer door de yoghurt en breng op

Je

®

a

2

smaak met peper.

Lis

%e

4 Verhit een koekenpan zonder olie of,

=

boter op hoog vuur en rooster de cashew-

het

noten in ca. 2 min. goudbruin.

x

et

we 02

er

„5

>,

5 Roer de couscous los met een vorken

meng de snijbonen en courgettefriet

ESA

#

erdoor. Voeg ook het overgebleven vocht

uit de ovenschaal toe en meng.

4

fs

à.

6 Verdeel de tomaten over de couscous en

Pr

bestrooi met de cashewnoten. Serveer met

À

40

de yoghurt-dillesaus.

é A

Sr

TIP Toch liever vlees? Vervang de noten

sa

Een echte

instap 4 door 300 g braadworst. Bak ze

groenteknaller!

in een koekenpan in ca. 12 min. gaar.

Kom jij al aan de

250 gram per dag?

BEVAT p.p. 465 kcal - 17 g eiwit «12 g vet,

Kijk voor tips en

waarvan 29 verz. 66 g koolhydraten,

7

info hier

WaarVan 11 gsuikers : O.1gzout

:13 g Vezels : Prijs p.p. € 2.25

ET

Z

À

EN

\\

|

2

nz

fe

!

x

zul

|