Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kd.

toit

40



den

5

X

|

ë

6,

Ra

A,

!

à

)

en

Pi

Te

2



D

@

ne nn.

Din

isburg

e

« 1 wit stokbrood

1 Steek de barbecue Son Ciel aan beide

stokbrood op de snijkant 2 min. op de

barbecue. Pers de halve citroen uit.

« 350 g pangasiusfilet

zijkanten van het stokbrood 7 cm eraf. Maal

«70 g rode curry (pakje,

de kontjes stokbrood grof in het hakmolen-

Roer het sap door de mayonaise.

Fairtrade Original)

tje van de staafmixer. Houd apart.

4 Besmeer de onderste helften van het

+ 200 gtuinerwten

stokbrood met de citroenmayonaise.

2 Dep de pangasius droog met keuken-



(pak 450 9, diepvries)

papier. Maal in twee delen samen met de

Beleg met de waterkers en een visburger. 0.0

* lel maizena

currypasta grof in het hakmolentje van de

Dek af met de bovenste helften.

« 2 el olijfolie

staafmixer. Meng de vis in een kom met het

TIP Lekker met sweet chilisaus.

« Vacitroen

gemalen brood, de bevroren tuinerwten en

*Dit product is niet in elke Albert Heijn-

« 4 el mayonaise

maizena. Vorm er met natte handen

winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl

6

« 40 g waterkers

4 burgers van ® 10 cm van. Bestrijk de

of gebruik rucola.

(zak 75 g)*

burgers met 2 el olie. Gril de burgers 10 min.

+ barbecue

op de barbecue. Keer halverwege.

BE VAT p.p. 575 kcal - 23 geiwit + 27 gvet,

aafmixer met

3 Snijd ondertussen de rest van het

waarvan 4g verz. 58 gkoolhydraten. nn

hakmolen

stokbrood in 4 gelijke stukken en snijd deze

waarvan 3 g suikers - 2.5 g zout

« bakkwast

stukken horizontaal doormidden. Gril het

+5 g vezels: Prijs p.p. € 2.35