Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 110

Hier is pagina 110 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kd.
toit
40
zé
den
5
X
|
ë
6,
Ra
A,
!
à
)
en
Pi
Te
2
=£
D
@
ne nn.
Din
isburg
e
« 1 wit stokbrood
1 Steek de barbecue Son Ciel aan beide
stokbrood op de snijkant 2 min. op de
barbecue. Pers de halve citroen uit.
« 350 g pangasiusfilet
zijkanten van het stokbrood 7 cm eraf. Maal
«70 g rode curry (pakje,
de kontjes stokbrood grof in het hakmolen-
Roer het sap door de mayonaise.
Fairtrade Original)
tje van de staafmixer. Houd apart.
4 Besmeer de onderste helften van het
+ 200 gtuinerwten
stokbrood met de citroenmayonaise.
2 Dep de pangasius droog met keuken-
mé
(pak 450 9, diepvries)
papier. Maal in twee delen samen met de
Beleg met de waterkers en een visburger. 0.0
* lel maizena
currypasta grof in het hakmolentje van de
Dek af met de bovenste helften.
« 2 el olijfolie
staafmixer. Meng de vis in een kom met het
TIP Lekker met sweet chilisaus.
« Vacitroen
gemalen brood, de bevroren tuinerwten en
*Dit product is niet in elke Albert Heijn-
« 4 el mayonaise
maizena. Vorm er met natte handen
winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl
6
« 40 g waterkers
4 burgers van ® 10 cm van. Bestrijk de
of gebruik rucola.
(zak 75 g)*
burgers met 2 el olie. Gril de burgers 10 min.
+ barbecue
op de barbecue. Keer halverwege.
BE VAT p.p. 575 kcal - 23 geiwit + 27 gvet,
aafmixer met
3 Snijd ondertussen de rest van het
waarvan 4g verz. 58 gkoolhydraten. nn
hakmolen
stokbrood in 4 gelijke stukken en snijd deze
waarvan 3 g suikers - 2.5 g zout
« bakkwast
stukken horizontaal doormidden. Gril het
+5 g vezels: Prijs p.p. € 2.35