Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLES OVER

sy

“ag

ar

»

26

Vegan griesmeelpudding

rzik & karamelsaus

er

(a Pers.)(25 Min)

let de ramequins in met kokosolie. Breng

mandeldrink met het vanille-extract,

+

50

uiker en het griesmeel in een pannetje

»:

op > middelhoog vuur aan de kook. Laat

Jor in. al roerend met een garde pruttelen

sj

>

u

tote

Loue pap zonder klontjes.

de

le

2 Ve

el het mengsel over de ramequins.

IR

laat

in. afkoelen en daarna 2 uur

er

stijven in de koelkast

LL

‘eng ondertussen de rest van de suiker

2 el water op laag vuur aan de kook en

5 min. karamelliseren tot goudbruin.

t! Voeg vervolgens voorzichtig de

ken toe en roer met een houten lepel

en gladde karamel.

kuit voor hete

spetters. Voeg de rest van de kokosolie toe



en roer door tot je een goudbruine saus hebt

osolie

Haal van het vuur en laat 1 uur afkoelen op

a om in te vetten

kamertemperatuur.

+ 750 ml amandeldrink

4 Rooster het amandelschaafsel in een

« 2tl vanille-extract

droge koekenpan op middelhoog vuur

« 150 g witte basterdsuiker

goudbruin. Zet het vuur uit. Snijd de perziken

* 80 g griesmeel

doormidden, verwijder de pit en snijd de

« 100 ml soja keuken

vruchten in dunne partjes.

(plantaardig alternatief.

5 Haal de griesmeelpuddinkjes uit de

voor kookroom)

koelkast. Maak de puddinkjes rondom los

« 4 el amandelschaafsel

met een mesje. Zet een bord op de ramequin

3

« 2 verse perziken

en draai het om zodat de pudding op het

« 4 ramequins of

bord komt te liggen.

puddingvormpjes

6 Verdeel de partjes perzik over de pudding,

schenk de karamel erover en bestrooi met

amandelschaafsel

+

TIP Karamelsaus over? Deze is ca. Tweek

houdbaar in de koelkast.

BEVAT p.p. 415 kcal - 5 g eiwit - 17 g vet,

ER

waarvan lO gverz.-59 gkoolhydraten

waarvan 42g suikers - 0.2 gzout

3g vezels Prijs p.p. € 1.70

pi

ekker plantaardig

nl/plantaardig vind je producten

+

en recepten met plantaardige

alternatieven voor zuivel.

allerhande