Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 43

Hier is pagina 43 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
sy
“ag
ar
»
26
Vegan griesmeelpudding
rzik & karamelsaus
er
(a Pers.)(25 Min)
let de ramequins in met kokosolie. Breng
mandeldrink met het vanille-extract,
+
50
uiker en het griesmeel in een pannetje
»:
op > middelhoog vuur aan de kook. Laat
Jor in. al roerend met een garde pruttelen
sj
>
u
tote
Loue pap zonder klontjes.
de
le
2 Ve
el het mengsel over de ramequins.
IR
laat
in. afkoelen en daarna 2 uur
er
stijven in de koelkast
LL
‘eng ondertussen de rest van de suiker
2 el water op laag vuur aan de kook en
5 min. karamelliseren tot goudbruin.
t! Voeg vervolgens voorzichtig de
ken toe en roer met een houten lepel
en gladde karamel.
kuit voor hete
spetters. Voeg de rest van de kokosolie toe
—
en roer door tot je een goudbruine saus hebt
osolie
Haal van het vuur en laat 1 uur afkoelen op
a om in te vetten
kamertemperatuur.
+ 750 ml amandeldrink
4 Rooster het amandelschaafsel in een
« 2tl vanille-extract
droge koekenpan op middelhoog vuur
« 150 g witte basterdsuiker
goudbruin. Zet het vuur uit. Snijd de perziken
* 80 g griesmeel
doormidden, verwijder de pit en snijd de
« 100 ml soja keuken
vruchten in dunne partjes.
(plantaardig alternatief.
5 Haal de griesmeelpuddinkjes uit de
voor kookroom)
koelkast. Maak de puddinkjes rondom los
« 4 el amandelschaafsel
met een mesje. Zet een bord op de ramequin
3
« 2 verse perziken
en draai het om zodat de pudding op het
« 4 ramequins of
bord komt te liggen.
puddingvormpjes
6 Verdeel de partjes perzik over de pudding,
schenk de karamel erover en bestrooi met
amandelschaafsel
+
TIP Karamelsaus over? Deze is ca. Tweek
houdbaar in de koelkast.
BEVAT p.p. 415 kcal - 5 g eiwit - 17 g vet,
ER
waarvan lO gverz.-59 gkoolhydraten
waarvan 42g suikers - 0.2 gzout
3g vezels Prijs p.p. € 1.70
pi
ekker plantaardig
nl/plantaardig vind je producten
+
en recepten met plantaardige
alternatieven voor zuivel.
allerhande