Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 16

Hier is pagina 16 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
De structuur van rabarber
verandert zodra je hem kookt
Hij wordt vanzelf zo zacht, dat
an
hem niet meer hoeft te pureren
Perfect voor compote of jam
RABARBERCOMPOTE
MET Poe
Ee
ame.
6
« 350 g verse rabarber (schoongemaakt)
« 1 vanillestokje
« 50 glichtbruine basterdsuiker
« 150 g aardbeien
+ V2limoen
a
1 Snijd. de rabarber in zalen van 2 cm.
Snijd het vanillestokje i in de lengte open en
schraap het merg er met een mespunt.uit.
Pe
Doe de rabarber en vanille met 2 el water
|
win
ende suiker in een pan.Breng aan de kook.
&
Zet het vuur laag en kook de rabarber.
|
|
onder.af en toe roeren in ca. IO min. gaar.
5
2 Maak ondertussen de aardbeien schoon
N
r
en snijd in partjes, Pers de limoen uit. Schep
de aardbeien door de rabarber en. breng
aan de kook. Zef het vuur uit zodra het
kookten breng de compote op smaak met.
Y
het limoensap.
TIP Lekker door yoghurt öf als dessert
met een bolletje vanille-ijs (het gerecht
Ny
is dan nietmeer lactosevrij)
x
E
In een gesteriliseerde, afgesloten pot in
Fr
de koelkast is de compote 3 maanden
houdbaar. De pot steriliseren? Was de pot
je
en deksel met afwasmiddel en spoel ze af
Bl
of doe ze in de vaatwasser. Kook de pot.
met de deksel los in een grote pan water
ca. 15 min. vlak voordat je” ze gaat
4
gebruiken.
BEVAT p.p. 75 kcal -1g eiwit - Og vet,
waarvan 0 g verz. - 16 g koolhydraten.
waarvan 16 g suikers: Og zout
« 2g vezels Prijs p.p. € 2, 10.