Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 87

Hier is pagina 87 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
né
favore! _ Fe
Pesto, per
y
Pesto is de ideale saus om je pasta inéén keer mee op
smaak te brengen. Je hebt dan nog maareen kapsleval
LA.
en
(7
andere grec EE de st Mine
eer!
ee
4
jh
ba
à
tl
=
Ce.
7
à
SE
ie
4
Ke
PASTA-OVENSCHOTEL
ere
ZT
MET PESTO &
BR 2
ei
es
GEROOSTERDE
La
TOMAATJES
EN
4
=
2
ESS
Ti
Ki
we
>
« 2 pakjes tortellini
+ 400 gbroccolirijst
&
agli spinacie
« 300 g Italiaanse
MET VERS
5
ITALIAANS
ricotta (2209
gebraden
BASILICUM
Grandiltalia)
kipfiletreepjes
4
x
a
Pesto is misschien
+ Icourgette
+ 250 g cherry-
>
À
wel de aller-
+ 125 gmozzarella
tomaten aan de
ps
bekendste saus
=
tak
uit de Italiaanse
8
« Va potje pesto alla
keuken. Lekker als
Genovese (à 185 g.
« ovenschaal
®
Grand'talia)
20 x 30 cm
Ce
D.
ÿ
dip bij groenten of
soepstengels. maar
« 250 ml kookzuivel
(ingevet)
EN
%
1
ook verrukkelijk als
saus voor door de
(pakje)
y
5
pasta. De pesto alla
Genovese wordt
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook
É
gemaakt met vers
de pasta volgens de aanwijzingen op de
basilicum uit Italië,
verpakking 14 min. Snijd ondertussen de
A
7
RR
pijnboompitten, olie
courgette in blokjes van lem en de
d
en lfaliaanse kaas.
mozzarella in plakken.
>
2 Giet de pasta af en meng met de
courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en
e
kipfiletreepjes. Verdeel over de ovenschaal
13
enbreng op smaak met peper.
“€
u
3 Verdeel de mozzarella over de pasta.
Leg de cherrytomaten aan de tak op de
=
schotel en bak in het midden van de oven
iu,
|
in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
|
BEVAT p.p. 805 kcal - 47 geiwit - 31g vet.
Er
waarvan 14 g verz. - 80 g koolhydraten
2
waarvan 15 g suikers - 4 g zout - 9 g vezels
Prijsp.p. € 490
Grand'Italia Pesto
alla Genovese
Meer inspiratie?
potje 185 g € 2.89
—
EB
Ganaar granditalia.nl of
—<
pi
volg ons © granditalia.nl
#
allerhande