Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À



favore! _ Fe

Pesto, per

y

Pesto is de ideale saus om je pasta inéén keer mee op

smaak te brengen. Je hebt dan nog maareen kapsleval

LA.

en

(7

andere grec EE de st Mine

eer!

ee

4

jh

ba

à

tl

=

Ce.

7

à

SE

ie

4

Ke

PASTA-OVENSCHOTEL

ere

ZT

MET PESTO &

BR 2

ei

es

GEROOSTERDE

La

TOMAATJES

EN

4

=

2

ESS

Ti

Ki

we

>

« 2 pakjes tortellini

+ 400 gbroccolirijst

&

agli spinacie

« 300 g Italiaanse

MET VERS

5

ITALIAANS

ricotta (2209

gebraden

BASILICUM

Grandiltalia)

kipfiletreepjes

4

x

a

Pesto is misschien

+ Icourgette

+ 250 g cherry-

>

À

wel de aller-

+ 125 gmozzarella

tomaten aan de

ps

bekendste saus

=

tak

uit de Italiaanse

8

« Va potje pesto alla

keuken. Lekker als

Genovese (à 185 g.

« ovenschaal

®

Grand'talia)

20 x 30 cm

Ce

D.

ÿ

dip bij groenten of

soepstengels. maar

« 250 ml kookzuivel

(ingevet)

EN

%

1

ook verrukkelijk als

saus voor door de

(pakje)

y

5

pasta. De pesto alla

Genovese wordt

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook

É

gemaakt met vers

de pasta volgens de aanwijzingen op de

basilicum uit Italië,

verpakking 14 min. Snijd ondertussen de

A

7

RR

pijnboompitten, olie

courgette in blokjes van lem en de

d

en lfaliaanse kaas.

mozzarella in plakken.

>

2 Giet de pasta af en meng met de

courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en

e

kipfiletreepjes. Verdeel over de ovenschaal

13

enbreng op smaak met peper.

“€

u

3 Verdeel de mozzarella over de pasta.

Leg de cherrytomaten aan de tak op de

=

schotel en bak in het midden van de oven

iu,

|

in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

|

BEVAT p.p. 805 kcal - 47 geiwit - 31g vet.

Er

waarvan 14 g verz. - 80 g koolhydraten

2

waarvan 15 g suikers - 4 g zout - 9 g vezels

Prijsp.p. € 490

Grand'Italia Pesto

alla Genovese

Meer inspiratie?

potje 185 g € 2.89



EB

Ganaar granditalia.nl of

—<

pi

volg ons © granditalia.nl

#

allerhande