Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DAGJE VEGA

1 Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn en

4 Kook ondertussen de tagliatelle volgens

de bleekselderij overlangs in dunne plakjes.

de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Schrap de peen en snijd in kleine blokjes.

Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.

2 Verhit de olie in een braadpan op middel

5 Schep de ragù door de pasta en giet er

hoog vuur en bak de ui, bleekselderij en

een scheutje van het kookvocht bij

peen 4 min. Voeg de knoflook toe en bak

Verdeel over 4 borden en rasp de

1min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en

Parmezaanse kaas erboven.

bak 3 min. Schep regelmatig om.

TIP Parmezaanse kaas is niet vegetarisch,

3 Voeg de linzen toe en schep om. Schenk

omdat het dierlijk stremsel bevat.

de rode wijn erbij en laat 1 min. verdampen.

Wil je een vega versie maken? Maak

Doe de tomatenblokjes erbij en voeg

het gerecht dan gewoon zonder kaas

TIP Eten er kinderen mee? Laat dan

2 blikken water toe. Breng op smaak met

W

de suiker, versgemalen peper en eventueel

de wijn weg uit de ragù.

zout en laat de ragù 30 min. zachtjes koken.

TIP Eet je graag vlees? Vervang delinzän

door 300 grul gebakken rundergehd

BEVAT p.p. 730 kcal - 37 g eiwit - 15 g vet,

waarvan 5g verz. 105 g koolhydraten,

waarvan 15 g suikers - 0.5 g zout

Ig vezels Prijs p.p. € 3.15

j

ee

«lui

« 2 tenen knoflook

« 4 stengels bleekselderij

di

« 200 gwinterpeen

er

« 2el (olijf)olie

« 1 blikje tomatenpuree (70 9)

« 500 g rode linzen

e tagliatelle

« 150 ml rode wijn

« 2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)

« V2 el suiker

et ragù van linzen

«500 g verse tagliatelle (schaal 250 g)

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (+10 MIN. WACHTTIJD ) (ZONDER VLEES/VIS)

de

« 100 g Parmezaanse kaas (stuk)

+

ei

»

BR

>}

ee

5

4

47

kj

4

vr

gd

+

dis

ne.

E

À

|

!

+ 2

Á

ÿ

se

ds

6



5

>

A,

B

|

Een echte

\

et

groenteknaller!

u;

6

B

a

Kom jij alaan de

>

250 gram per dag?

AS

Kijk voor tips en

C

info hier

D

pn