Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DAGJE VEGA
1 Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn en
4 Kook ondertussen de tagliatelle volgens
de bleekselderij overlangs in dunne plakjes.
de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schrap de peen en snijd in kleine blokjes.
Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.
2 Verhit de olie in een braadpan op middel
5 Schep de ragù door de pasta en giet er
hoog vuur en bak de ui, bleekselderij en
een scheutje van het kookvocht bij
peen 4 min. Voeg de knoflook toe en bak
Verdeel over 4 borden en rasp de
1min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en
Parmezaanse kaas erboven.
bak 3 min. Schep regelmatig om.
TIP Parmezaanse kaas is niet vegetarisch,
3 Voeg de linzen toe en schep om. Schenk
omdat het dierlijk stremsel bevat.
de rode wijn erbij en laat 1 min. verdampen.
Wil je een vega versie maken? Maak
Doe de tomatenblokjes erbij en voeg
het gerecht dan gewoon zonder kaas
TIP Eten er kinderen mee? Laat dan
2 blikken water toe. Breng op smaak met
W
de suiker, versgemalen peper en eventueel
de wijn weg uit de ragù.
zout en laat de ragù 30 min. zachtjes koken.
TIP Eet je graag vlees? Vervang delinzän
door 300 grul gebakken rundergehd
BEVAT p.p. 730 kcal - 37 g eiwit - 15 g vet,
waarvan 5g verz. 105 g koolhydraten,
waarvan 15 g suikers - 0.5 g zout
Ig vezels Prijs p.p. € 3.15
j
ee
«lui
« 2 tenen knoflook
« 4 stengels bleekselderij
di
« 200 gwinterpeen
er
« 2el (olijf)olie
« 1 blikje tomatenpuree (70 9)
« 500 g rode linzen
e tagliatelle
« 150 ml rode wijn
« 2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)
« V2 el suiker
et ragù van linzen
«500 g verse tagliatelle (schaal 250 g)
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.) (+10 MIN. WACHTTIJD ) (ZONDER VLEES/VIS)
de
« 100 g Parmezaanse kaas (stuk)
+
ei
»
BR
>}
ee
5
4
47
kj
4
vr
gd
+
dis
ne.
E
À
|
!
+ 2
Á
ÿ
se
ds
6
(à
5
>
A,
B
|
Een echte
\
et
groenteknaller!
u;
6
B
a
Kom jij alaan de
>
250 gram per dag?
AS
Kijk voor tips en
C
info hier
D
pn