Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker voor erbij:

à

aps

à

D

LS

am HÉ 4

È

m

Er

Lai

7

we

Pa

a)

Ce

De

PA

>

E

PASTASALADE MET

SNELLE PANZANELLA

AARDAPPELSALADE MET

MAIS & PAPRIKA

BOSUI & KAPPERTJES

« 2tenen knoflook

« l potje gegrilde rode paprika (295 g)

« lbakje basilicum (15 g)

+ V2limoen

« 2elrodewijnazijn

« 500 g krieltjes (schoongeboend)

« 125 g crème fraîche

« éel olijfolie

« 3bosuitjes

« lil zoete gerookte-paprikapoeder

« 2rode uien

« 4 el Griekse yoghurt

« 4 el zoete chilisaus

« Vs San Francisco brood (Liefde & Passie)

« lel mayonaise

« 300 g schelpjespasta

« 600 g tastytom-trostomaten

- lelrodewijnazijn

+ Ipotje maiskorrels (340 g)

« barbecue

« 30 grucola

« Vs bakje platte peterselie (à 15 g)

+ bakkwast

+ 2elkappertjes

« 50 g honey barbecuechips

1 Laat de paprika uitlekken en vang het

1 Steek de barbecue aan. Snijd de knoflook

(zak 150 g. Kettle Chips)

vocht op. Snijd de paprika in reepjes van

fijn en het basilicum grof. Meng de

« deegroller

lem en snijd de knoflook uit de pot fijn.

knoflook, het basilicum, de rodewijnazijn

Pers de halve limoen uit. Meng 2 el van het

en 4 el olie in een kom en breng op smaak

1 Halveer de ongeschilde krieltjes en kook

paprikavocht met de knoflook, het limoen-

met peper en zout.

ze in ruim, eventueel gezouten water in

sap. de crème fraîche, paprikapoeder,

2 Snijd de uien horizontaal in plakken van

Il min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd

chilisaus, peper en zout.

een V2 cm dik. Bestrijk de uien en het brood

ondertussen de bosui in heel dunne ringen.

2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen

met de rest van de olie. Rooster de uien.

2 Mengde Griekse yoghurt. mayonaise en

op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel

het brood en de ongesneden tomaten in

rodewijnazijn in een kom. Breng op smaak

af onder koud stromend water en meng

ca. 5 min. op de barbecue.

met peper. Voeg de krieltjes, rucola en

met het crème-fraîchemengsel. Voeg

3 Snijd de geroosterde uiplakken in vieren.

kappertjes toe en meng goed.

eventueel wat extra paprikavocht toe als de

Scheur elke plak brood in 6 grove stukken.

3 Verkruimel de chips grof met de

pasta te droog wordt.

Snijd de tomaten in 4 parten. Doe de ui, het

deegroller. Bestrooi de aardappelsalade

3 Laat de mais uitlekken in een vergiet.

brood en de tomaat in een kom. Meng de

met de bosui en stukjes chips. Serveer

Voeg de mais samen met de paprika toe

dressing erdoor.

direct.

aan de pasta. Snijd de peterselie fijn.

Bestrooi de pasta met de peterselie.

BEVAT pp. 375 kcal : 6 g eiwit - 24 g vet,

BEVAT pp. 240 kcal «5 g eiwit 9 g vet,

waarvan 4 g verz. : 32 g koolhydraten,

waarvan 2 g verz. : 33 g koolhydraten,

waarvan 7 g suikers 0.5 g zout

waarvan 3 g suikers - 0.4 9 zout

BEVAT pp. 445 kcal - 12 g eiwit 11 g vet,

waarvan 7 g verz. 71 g koolhydraten,

- 4 g vezels : Prijs pp. € 2.30

- 5 g vezels : Prijs p.p. € 1.10

waarvan 13 g suikers - 0.8 g zout

+ 6 g vezels - Prijs p.p. € 1,60