Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 114

Hier is pagina 114 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker voor erbij:
à
aps
à
D
LS
am HÉ 4
È
m
Er
Lai
7
we
Pa
a)
Ce
De
PA
>
E
PASTASALADE MET
SNELLE PANZANELLA
AARDAPPELSALADE MET
MAIS & PAPRIKA
BOSUI & KAPPERTJES
« 2tenen knoflook
« l potje gegrilde rode paprika (295 g)
« lbakje basilicum (15 g)
+ V2limoen
« 2elrodewijnazijn
« 500 g krieltjes (schoongeboend)
« 125 g crème fraîche
« éel olijfolie
« 3bosuitjes
« lil zoete gerookte-paprikapoeder
« 2rode uien
« 4 el Griekse yoghurt
« 4 el zoete chilisaus
« Vs San Francisco brood (Liefde & Passie)
« lel mayonaise
« 300 g schelpjespasta
« 600 g tastytom-trostomaten
- lelrodewijnazijn
+ Ipotje maiskorrels (340 g)
« barbecue
« 30 grucola
« Vs bakje platte peterselie (à 15 g)
+ bakkwast
+ 2elkappertjes
« 50 g honey barbecuechips
1 Laat de paprika uitlekken en vang het
1 Steek de barbecue aan. Snijd de knoflook
(zak 150 g. Kettle Chips)
vocht op. Snijd de paprika in reepjes van
fijn en het basilicum grof. Meng de
« deegroller
lem en snijd de knoflook uit de pot fijn.
knoflook, het basilicum, de rodewijnazijn
Pers de halve limoen uit. Meng 2 el van het
en 4 el olie in een kom en breng op smaak
1 Halveer de ongeschilde krieltjes en kook
paprikavocht met de knoflook, het limoen-
met peper en zout.
ze in ruim, eventueel gezouten water in
sap. de crème fraîche, paprikapoeder,
2 Snijd de uien horizontaal in plakken van
Il min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd
chilisaus, peper en zout.
een V2 cm dik. Bestrijk de uien en het brood
ondertussen de bosui in heel dunne ringen.
2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen
met de rest van de olie. Rooster de uien.
2 Mengde Griekse yoghurt. mayonaise en
op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel
het brood en de ongesneden tomaten in
rodewijnazijn in een kom. Breng op smaak
af onder koud stromend water en meng
ca. 5 min. op de barbecue.
met peper. Voeg de krieltjes, rucola en
met het crème-fraîchemengsel. Voeg
3 Snijd de geroosterde uiplakken in vieren.
kappertjes toe en meng goed.
eventueel wat extra paprikavocht toe als de
Scheur elke plak brood in 6 grove stukken.
3 Verkruimel de chips grof met de
pasta te droog wordt.
Snijd de tomaten in 4 parten. Doe de ui, het
deegroller. Bestrooi de aardappelsalade
3 Laat de mais uitlekken in een vergiet.
brood en de tomaat in een kom. Meng de
met de bosui en stukjes chips. Serveer
Voeg de mais samen met de paprika toe
dressing erdoor.
direct.
aan de pasta. Snijd de peterselie fijn.
Bestrooi de pasta met de peterselie.
BEVAT pp. 375 kcal : 6 g eiwit - 24 g vet,
BEVAT pp. 240 kcal «5 g eiwit 9 g vet,
waarvan 4 g verz. : 32 g koolhydraten,
waarvan 2 g verz. : 33 g koolhydraten,
waarvan 7 g suikers 0.5 g zout
waarvan 3 g suikers - 0.4 9 zout
BEVAT pp. 445 kcal - 12 g eiwit 11 g vet,
waarvan 7 g verz. 71 g koolhydraten,
- 4 g vezels : Prijs pp. € 2.30
- 5 g vezels : Prijs p.p. € 1.10
waarvan 13 g suikers - 0.8 g zout
+ 6 g vezels - Prijs p.p. € 1,60