Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 44

Hier is pagina 44 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES
nee
T2
IN
en
AH
PR
a
200G
DH
GROENTE
:
LR
=
Een echte
Ni
groenteknaller!
om jij al aan de
N
gram per dag?
IA
=
ijk voor tips en
}
(|
info hier
(
)
y
|
{
&
N
TS
a
=
Nu
fi
N
el
‘
N
A)
À
NN
La
N:
N =
3
=:
=
Er
ze
Ne
A
=
EEE za À
eu
S
LE
J
ee
:
4
FT
pi
Ae
’
är
D
ji
AIR
ES
HT
a
Co)
er
aicne
urget
Bee
„rs
=
Gemeen
Cas mn ovenrue)
ndertussen di
2
2
Bi
PN
Crsmn. wachrn p)[vessranisch)Ciactosevnu )
met het bladerdeeg, houd daa
rbi
je
y
a
opstaande rand van ca. 3 cm. Snijd. het >
Er
overtollige bladerdeeg weg.
ik meteen
x
Er
vorm gaatjes in de bodem en bestrooi met
v
de rest van het paneermeel.
4 Verdeel de tuinerwtenvulling over het
« 4 sjalotten
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
bladerdeeg en leg de courgettelinten er in
« 2tenen knoflook
de sjalotten in dunne ringen en de knoflook
een spiraalvorm op. Besprenkel met de rest.
- 1citroen (schoongeboend)
fijn. Rasp de gele schil van de citroen. Snijd
van de olijfolie en bestrooi met peper, tijm en
+ 2 courgettes
met een kaasschaaf de courgettes in lange,
eventueel zout.
« 4 takjes tijm
brede linten. Ris de blaadjes van de takjes
5 Bak de taart in ca. 45 min. iets onder het
« l bakje platte peterselie (15 g)
tijm en peterselie. Snijd de peterselie fijn.
midden van de oven goudbruin en gaar.
« 3el (olijf)olie
2 Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit
Neem uit de oven en laat de taart 15 min.
« 200 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries)
de sjalot en knoflook 6 min. op laag vuur.
afkoelen in de vorm. Meng de rest van de
« 240 g haver fraîche
Schep de tuinerwten erdoor en warm 1 min.
haver fraîche met de rest van de peterselie
« 200 g hummus naturel (bakje)
mee. Meng 120 g haver fraîche door de
en serveer bij de taart.
3el paneermeel
tuinerwten en sjalotten en breng op smaak
(pakje 150 g, AH Biologisch)
met peper en zout. Doe de hummus, de
BEVAT p.p. 695 kcal 15 g eiwit - 44 g vet,
« 270 g vers bladerdeeg (rol)
helft van de peterselie, 2 el paneermeel en
waarvan l6g verz. 56 g koolhydraten,
« staafmixer
het citroenrasp erbij. Pureer dit met de
waarvan 1é g suikers - 1.3 g zout
- springvorm (@ 24 cm, ingevet)
staafmixer tot een glad mengsel.
+ 8 g vezels - Prijs p.p. € 2.35