Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DAGJE VEGA
TRAYBAKE MET
SNIJBONENSTAMPPOT
Bm
KIKKERERWTEN,
MET VEGA BALLETJES
GNOCCHI & AUBERGINE
re.
« \kilo iets kruimige
« 85 g veldsla
aardappelen
« Lel (olijf)olie
* 2rode uien
+ 4elcremaceto
«lui
« 25 g roomboter
« 2 aubergines
balsamico
« 350 g plant stukjes
« 100 ml volle melk
VEGA BURGER
« 4 puntpaprika's
4el sojasaus
als kip (schaal
MET GROENTEFRIET
« 24 gmix voor
« 2cm verse gember
« 2elgembersiroop
175 9, Vivera)
jus met uitjes
«lei
« 2 takjes tijm
+ 500 g gnocchi
(zakje, Knorr)
« lblik kikkererwten
+ 2el(olijf)olie
« 1tlnootmuskaat
keukenmachine
(400 9)
+ 2bakplaten
« 2elpaneermeel
+ pureestamper
+ bakpapier
« 800 gsnijbonen
« 800 g zoete-aardappelfriet (zak 400 9)
+ 3el(olijf)olie
- 1kropje babyromainesla*
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd
1 Schilde aardappelen en kook in 20 min.
de uien in vieren. Snijd de aubergines in
gaar. Snijd de ui in parten. Doe de plant
4 vegetarische burgers deluxe
reepjes van 6x lemen doe samen met
stukjes als kip in de keukenmachine en maal
(schaal 2 stuks, AH)
de ui in een kom. Halveer de puntpaprika's.
fijn. Voeg het ei toe en meng tot het is
+ 4kaas-uienbroodjes
verwijder de zaadlijsten en snijd het
opgenomen. Voeg de ui.nootmuskaat.het
+ 2el grofgemalen Zaanse mosterd
vruchtvlees in de lengte in reepjes van l cm.
paneermeel en peper toe en meng goed in
« 6elmayonaise
Schil de gember en snijd heel fijn. Ris
de keukenmachine.
» 8 zoetzure augurkenschijven (pot 530 g)
de blaadjes van de takjes tijm en snijd fijn.
« bakpapier
2 Verwijder de steelaanzet en het puntje
Spoel de kikkererwten in een vergiet onder
van de snijbonen en snijd de bonen in
koud stromend water en laat uitlekken.
reepjes van een V2 cm dik. Kook in 4 min.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Meng de gember met de crremaceto
beetgaar. Spoelin een vergiet onder koud
Verdeel de zoete-aardappelfriet over
balsamico, sojasaus en gembersiroop.
stromend water en laat uitlekken. Snijd
een met bakpapier beklede bakplaat.
Meng door het ui-auberginemengsel.
de veldsla grof.
Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met
3 Bekleed de bakplaten met bakpapier.
3 Draai met vochtige handen 16 balletjes
peper en eventueel zout. Bak inhet midden
Verdeel het ui-auberginemengsel over de
van het vega-mengsel. Verhit de olie en
van de oven in 25-30 min. gaar. Neem na
bakplaat. Leg de paprika ernaast. Verdeel
lel boter in een koekenpan en bak de
10 min. uit de oven en schep om.
de kikkererwten en gnocchi over de andere
balletjes in 7 min. rondom gaar. Verwarm
2 Haal de blaadjes sla los. Verhit de rest van
bakplaat. Besprenkel deze met de olie,
ondertussen de melk in een steelpan op
de olie in een koekenpan en bak de vega
bestrooi met de tij en schep om. Breng de
laag vuur tot lauwwarm.
burgers 5 min. Keer halverwege. Leg de
ingrediënten op beide bakplaten op smaak
broodjes bij de friet in de oven en bak 3 min.
4 Giet de aardappelen af. Voeg de rest van
met versgemalen peper en eventueel zout.
de boter en de melk toe en stamp met de
3 Snijd de broodjes overlangs doormidden.
pureestamper tot een romige puree. Schep
Meng de mosterd en mayonaise. Beleg
4 Schuif de bakplaat met de kikkererwten
en gnocchi onder in de oven en de bakplaat
de snijbonen en veldsla erdoor. Breng op
de onderste helften van de broodjes
met het ui-auberginemengsel en de
smaak met peper en eventueel zout.
achtereenvolgens met el mosterd-
paprika daarboven. Bak 25-30 min. tot de
5 Neem de balletjes uit de koekenpan.
mayonaise, 2 slablaadjes. l burger en
kikkererwten en gnocchi knapperig en
Voeg de mix voor jus en 250 ml water toe
2 augurkenschijven. Leg de bovenste helft
goudbruin zijn en het ui-auberginemengsel
aan het achtergebleven bakvet in de pan en
van de broodjes erop. Serveer met de friet
gaar en bruin is. Schep het ui-aubergine-
breng al roerend met een garde aan de kook.
ende rest van de mosterdmayonaise.
mengsel en de gnocchi na 15 min. om en
Laat 1 min. doorkoken.
*Babyromaine is niet in elke Albert Heijn-
wissel de bakplaten van positie in de oven.
6 Verdeelde stamppot over 4 borden en
winkel verkrijgbaar, Je kunt ook kropsla
TIP Heb je geen 2 bakplaten in huis?
schep de balletjes erop. Serveer met de jus.
gebruiken.
Bekleed dan een rooster met bakpapier.
TIP Vleeseters aan tafel? Maak dan
TIP In plaats van vega burgers kun je
Gebruik deze voor de gnocchien
balletjes met kipfilet.
ook runderhamburgers gebruiken.
kikkererwten
BEVAT pp. 490 kcal -13 g eiwit - 10 g vet.
BEVAT pp. 475 kcal - 27 g eiwit -12 g vet,
BEVAT pp. 865 kcal - 31 g eiwit - 40 g vet.
waarvan Ì g verz. 81 g koolhydraten,
waarvan 5 g verz. 56 g koolhydraten,
waarvan é g verz. 89 g koolhydraten,
waarvan 28 g suikers 2.9 g zout
waarvan 5 g suikers « 2.5 g zout
waarvan 15 g suikers - 3.2 g zout
- 12 g vezels : Prijs pp. € 2.70
-18 g vezels - Prijs p.p. € 3.25
- 12 g vezels : Prijs p.p. € 2.80
allerhande