Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DAGJE VEGA

TRAYBAKE MET

SNIJBONENSTAMPPOT

Bm

KIKKERERWTEN,

MET VEGA BALLETJES

GNOCCHI & AUBERGINE

re.

« \kilo iets kruimige

« 85 g veldsla

aardappelen

« Lel (olijf)olie

* 2rode uien

+ 4elcremaceto

«lui

« 25 g roomboter

« 2 aubergines

balsamico

« 350 g plant stukjes

« 100 ml volle melk

VEGA BURGER

« 4 puntpaprika's

4el sojasaus

als kip (schaal

MET GROENTEFRIET

« 24 gmix voor

« 2cm verse gember

« 2elgembersiroop

175 9, Vivera)

jus met uitjes

«lei

« 2 takjes tijm

+ 500 g gnocchi

(zakje, Knorr)

« lblik kikkererwten

+ 2el(olijf)olie

« 1tlnootmuskaat

keukenmachine

(400 9)

+ 2bakplaten

« 2elpaneermeel

+ pureestamper

+ bakpapier

« 800 gsnijbonen

« 800 g zoete-aardappelfriet (zak 400 9)

+ 3el(olijf)olie

- 1kropje babyromainesla*

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd

1 Schilde aardappelen en kook in 20 min.

de uien in vieren. Snijd de aubergines in

gaar. Snijd de ui in parten. Doe de plant

4 vegetarische burgers deluxe

reepjes van 6x lemen doe samen met

stukjes als kip in de keukenmachine en maal

(schaal 2 stuks, AH)

de ui in een kom. Halveer de puntpaprika's.

fijn. Voeg het ei toe en meng tot het is

+ 4kaas-uienbroodjes

verwijder de zaadlijsten en snijd het

opgenomen. Voeg de ui.nootmuskaat.het

+ 2el grofgemalen Zaanse mosterd

vruchtvlees in de lengte in reepjes van l cm.

paneermeel en peper toe en meng goed in

« 6elmayonaise

Schil de gember en snijd heel fijn. Ris

de keukenmachine.

» 8 zoetzure augurkenschijven (pot 530 g)

de blaadjes van de takjes tijm en snijd fijn.

« bakpapier

2 Verwijder de steelaanzet en het puntje

Spoel de kikkererwten in een vergiet onder

van de snijbonen en snijd de bonen in

koud stromend water en laat uitlekken.

reepjes van een V2 cm dik. Kook in 4 min.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

2 Meng de gember met de crremaceto

beetgaar. Spoelin een vergiet onder koud

Verdeel de zoete-aardappelfriet over

balsamico, sojasaus en gembersiroop.

stromend water en laat uitlekken. Snijd

een met bakpapier beklede bakplaat.

Meng door het ui-auberginemengsel.

de veldsla grof.

Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met

3 Bekleed de bakplaten met bakpapier.

3 Draai met vochtige handen 16 balletjes

peper en eventueel zout. Bak inhet midden

Verdeel het ui-auberginemengsel over de

van het vega-mengsel. Verhit de olie en

van de oven in 25-30 min. gaar. Neem na

bakplaat. Leg de paprika ernaast. Verdeel

lel boter in een koekenpan en bak de

10 min. uit de oven en schep om.

de kikkererwten en gnocchi over de andere

balletjes in 7 min. rondom gaar. Verwarm

2 Haal de blaadjes sla los. Verhit de rest van

bakplaat. Besprenkel deze met de olie,

ondertussen de melk in een steelpan op

de olie in een koekenpan en bak de vega

bestrooi met de tij en schep om. Breng de

laag vuur tot lauwwarm.

burgers 5 min. Keer halverwege. Leg de

ingrediënten op beide bakplaten op smaak

broodjes bij de friet in de oven en bak 3 min.

4 Giet de aardappelen af. Voeg de rest van

met versgemalen peper en eventueel zout.

de boter en de melk toe en stamp met de

3 Snijd de broodjes overlangs doormidden.

pureestamper tot een romige puree. Schep

Meng de mosterd en mayonaise. Beleg

4 Schuif de bakplaat met de kikkererwten

en gnocchi onder in de oven en de bakplaat

de snijbonen en veldsla erdoor. Breng op

de onderste helften van de broodjes

met het ui-auberginemengsel en de

smaak met peper en eventueel zout.

achtereenvolgens met el mosterd-

paprika daarboven. Bak 25-30 min. tot de

5 Neem de balletjes uit de koekenpan.

mayonaise, 2 slablaadjes. l burger en

kikkererwten en gnocchi knapperig en

Voeg de mix voor jus en 250 ml water toe

2 augurkenschijven. Leg de bovenste helft

goudbruin zijn en het ui-auberginemengsel

aan het achtergebleven bakvet in de pan en

van de broodjes erop. Serveer met de friet

gaar en bruin is. Schep het ui-aubergine-

breng al roerend met een garde aan de kook.

ende rest van de mosterdmayonaise.

mengsel en de gnocchi na 15 min. om en

Laat 1 min. doorkoken.

*Babyromaine is niet in elke Albert Heijn-

wissel de bakplaten van positie in de oven.

6 Verdeelde stamppot over 4 borden en

winkel verkrijgbaar, Je kunt ook kropsla

TIP Heb je geen 2 bakplaten in huis?

schep de balletjes erop. Serveer met de jus.

gebruiken.

Bekleed dan een rooster met bakpapier.

TIP Vleeseters aan tafel? Maak dan

TIP In plaats van vega burgers kun je

Gebruik deze voor de gnocchien

balletjes met kipfilet.

ook runderhamburgers gebruiken.

kikkererwten

BEVAT pp. 490 kcal -13 g eiwit - 10 g vet.

BEVAT pp. 475 kcal - 27 g eiwit -12 g vet,

BEVAT pp. 865 kcal - 31 g eiwit - 40 g vet.

waarvan Ì g verz. 81 g koolhydraten,

waarvan 5 g verz. 56 g koolhydraten,

waarvan é g verz. 89 g koolhydraten,

waarvan 28 g suikers 2.9 g zout

waarvan 5 g suikers « 2.5 g zout

waarvan 15 g suikers - 3.2 g zout

- 12 g vezels : Prijs pp. € 2.70

-18 g vezels - Prijs p.p. € 3.25

- 12 g vezels : Prijs p.p. € 2.80

allerhande