Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 26

Hier is pagina 26 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NE /
Mh
IM
A
Et
u
Vegg
‚mac nt
eese
NN
(HOOFDGERECHT) (4 DE S MIN. Die 30 MIN. un) (ZONDER VLEES/VIS)
»
“1bloemkoo!l
« 3el tarwebloem
* 300 ml volle melk
de
>
5 ellolijf)olie —
« Vatlgemalen
«175 ggeraspte
nootmuskaat
Goudse oude
Ser
4
+ 300gpenne rigate
kaas 48+
à
+,
°41{zak 500 g
« bakpapier
&
De Cecco)
* ovenschaal
7
Pp
ET
+200 gvegan
(20x30cm
1,3 ds
reepjes spek
ingevet)
En
+
(bakje 100 g)
>
4
Br
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
a
de bloemkool in roosjes van 3 cm. Snijd,
un
de stronk in stukjes van 2 cm. Verdeel
Fm
de roosjes en stukjes stronk over een met.
{
EX
bakpapier beklede bakplaat. Verdeel
2 elolie, de nootmuskaat, peper en
>
eventueel zout erover en meng goed. Bak
in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
5
\
Laat de oven aan
2 Kook ondertussen de pasta volgens
>
M
à
RE
de aanwijzingen op de verpakking. Verhit
lel olie in een koekenpan en bak de vegan
er
3
p
6
spekreepjes op middelhoog vuur in 5 min
bruin en knapperig.
é
®
3 Verhit de rest van de olie in een steelpan
à.
met dikke bodem op laag vuur. Meng de
+
4
bloem erdoor en laat op laag vuur 3 min.
garen. Voeg al roerend met een garde de
G
melk in scheuten toe. Voeg de volgende
scheut pas toe als de vorige is opgenomen.
Een
Laat al roerend 2-3 min. zachtjes koken
À
Voeg 100 g kaas toe, laat smelten en roer
door. Breng op smaak met peper en
\ %
eventueel zout
ra
4 Giet de pasta af. Meng de bloemkool,
Rp
spekjes en kaassaus erdoor en schep in
A
200G
de ovenschaal. Bestrooi met de rest van
er
A,
GROENTE
de kaas en laat in de oven in ca. 5 min.
goudbruin kleuren.
hte
TIP Een versie mét vlees? Vervang de
naller!
vegan spekjes door gewone spekreepjes.
aan de
per dag?
BE VAT p.p. 825 kcal: 39 g eiwit - 41g vet,
ps en
waarvan 15 g verz.: 72 gkoolhydraten
Ier
waarvan Il gsuikers - 2.9 gzout
7 g vezels : Prijs p.p.€ 2.70
=.