Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NE /

Mh

IM

A

Et

u

Vegg

‚mac nt

eese

NN

(HOOFDGERECHT) (4 DE S MIN. Die 30 MIN. un) (ZONDER VLEES/VIS)

»

“1bloemkoo!l

« 3el tarwebloem

* 300 ml volle melk

de

>

5 ellolijf)olie —

« Vatlgemalen

«175 ggeraspte

nootmuskaat

Goudse oude

Ser

4

+ 300gpenne rigate

kaas 48+

à

+,

°41{zak 500 g

« bakpapier

&

De Cecco)

* ovenschaal

7

Pp

ET

+200 gvegan

(20x30cm

1,3 ds

reepjes spek

ingevet)

En

+

(bakje 100 g)

>

4

Br

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

a

de bloemkool in roosjes van 3 cm. Snijd,

un

de stronk in stukjes van 2 cm. Verdeel

Fm

de roosjes en stukjes stronk over een met.

{

EX

bakpapier beklede bakplaat. Verdeel

2 elolie, de nootmuskaat, peper en

>

eventueel zout erover en meng goed. Bak

in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

5

\

Laat de oven aan

2 Kook ondertussen de pasta volgens

>

M

à

RE

de aanwijzingen op de verpakking. Verhit

lel olie in een koekenpan en bak de vegan

er

3

p

6

spekreepjes op middelhoog vuur in 5 min

bruin en knapperig.

é

®

3 Verhit de rest van de olie in een steelpan

à.

met dikke bodem op laag vuur. Meng de

+

4

bloem erdoor en laat op laag vuur 3 min.

garen. Voeg al roerend met een garde de

G

melk in scheuten toe. Voeg de volgende

scheut pas toe als de vorige is opgenomen.

Een

Laat al roerend 2-3 min. zachtjes koken

À

Voeg 100 g kaas toe, laat smelten en roer

door. Breng op smaak met peper en

\ %

eventueel zout

ra

4 Giet de pasta af. Meng de bloemkool,

Rp

spekjes en kaassaus erdoor en schep in

A

200G

de ovenschaal. Bestrooi met de rest van

er

A,

GROENTE

de kaas en laat in de oven in ca. 5 min.

goudbruin kleuren.

hte

TIP Een versie mét vlees? Vervang de

naller!

vegan spekjes door gewone spekreepjes.

aan de

per dag?

BE VAT p.p. 825 kcal: 39 g eiwit - 41g vet,

ps en

waarvan 15 g verz.: 72 gkoolhydraten

Ier

waarvan Il gsuikers - 2.9 gzout

7 g vezels : Prijs p.p.€ 2.70

=.