Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BBQ MÉT EN ZONDER VLEES

Br

ÿ-

MES

FX

#1

à

LAN

V4

So

2

Te

à

Kn

ER

Fe

ka)

nn

+

P

à

re

ie

“+

(7

ON

Tps

2

Pastasalade met

&

ji

mais & paprika

Vega worst-

vind je hier

groentespiesjes

y/

« leetrijpe avocado

1 Steek de barbecue aan. Halveer de

3 Rijg aan elke satéprikker een stukje vega

« 4 bratwursten (schaal,

avocado in de lengte, verwijder de pit en

worst, avocado, cherrytomaat, stukje vega

x

Ze

Vegetarische Slager)

schep het vruchtvlees met een lepel uit de

worst, avocado en eindig met een cherry-

* lcitroen (schoon-

schil. Snijd elke avocadohelft in 4 kwarten.

tomaat. Bewaar de marinade.

geboend)

Halveer de vegetarische bratwursten.

4 Gril de spiesjes ca. 8 min. op de barbecue.

« 2/3 bakje munt (à 15 g)

2 Rasp de gele schil van de citroen, halveer

Schenk overgebleven marinade over de

« 2/3 bakje dille (à 15 g)

de vrucht en pers 1 helft uit. Haal de

spiesjes.

« 4 el olijfolie

blaadjes van de takjes munt. Snijd de dille

« 8 cherrytomaten

en muntblaadjes fijn. Doe het citroenrasp,

à

BEVAT p.p. 360 kcal : 13 g eiwit : 31g vet,

+ barbecue

het -sap, de dille en munt in een kom. Voeg

waarvan 4 g verz. « 5 g koolhydraten,

Sf

« 4 sateprikkers (30 min.

de olie toe en breng op smaak met peper

waarvan 3 g suikers -1.4g zout - 5g vezels

geweekt in water)

en zout. Voeg de vega worsten en de

«Prijs p.p. € 2.40

cherrytomaten toe. Schep om tot alles met

de marinade is bedekt.

wf

_alle:

pm

jte

Nr

ON Ne

en Vo

PSS SE