Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
ens iN HET (OCHTEND,
oA
WE,
de
m
AS
16
=
cl
®
©
y
Kf
©
&
Ÿ
er
Er
Se
ES
À
&
va
EN
4
P
À
*
A
=
4
”
es
me
TV
ijder de Men de van de aardbeien
mandelkwar bow
en snijd de aardbeien in stukjes.
met granola & fruit
2 Pureer de helft van de blauwe bessen
met honing naar smaak.
3 Verdeel de kwarg over 2 kommen.
Schep de gepureerde blauwe bessen erop
« 100 g aardbeien
en roer voorzichtig door de kwarg voor een
« 150 g blauwe bessen
gemarmerd effect.
«lelhoning
4 Verdeel de granola, aardbeien en derest
+ 500 g amandelkwarq
van de blauwe bessen over de kommen.
«80 ggranola
BEVAT p.p.560 kcal- 12 geiwit - 29 g vet,
waarvan 3g verz.-58 gkoolhydraten,
waarvan 27 g suikers - Og zout
-9 g vezels : Prijs p.p.€ 3.90
Foodfotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson
allerhande