Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 103

Hier is pagina 103 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TUIN OP TAFEL
Pe
we
d
4
892
3
GEROOSTERDE
GROENTE-
BLOEMKOOL MET
BORRELPLANK
BIET-TAHINSAUS
4
Leg een grote houten plank klaar. Haal de
bladeren van 1 krop sla (bijvoorbeeld
« teen knoflook
« 200 g geraspte
4 Verhit ondertussen een koekenpan
kropsla, romaine of AH sla'tje) los en was ze.
zonder olie of boter en rooster hierin de
« lbakje platte
rode bietjes
Snijd 200 g kool (bijvoorbeeld Chinese kool
peterselie (15 g)
(bak400 g)
pijnboompitten 3 min. Meng de bietjes met
of bloemkool) in plakken. Snijd 2 tomaten en
+ 100 groomkaas
* 100 g zachte
de geitenkaas, tahin, de rest van de olie, het
1avocado in parten. Snijd 1 rode ui in dunne
+ 2el(olif)olie
geitenkaas
citroensap. peper en eventueel zout met de
ringen. Was 250 g knapperige groente als
+ Igroentebouillon-
« 2eltahin (potje
staafmixer tot een gladde saus. Haal de
witlof, bospeen, puntpaprika, bleekselderij.
tablet
190 g. Soug)
bloemkool uit de oven, laat afkoelen tot
koolrabi of radijsjes. Snijd de witlof door-
« middelgrote
« lel citroensap
kamertemperatuur en serveer op een grote
midden, houd de bospeen heel. Snijd de
bloemkool
» 20g veldsla
schaal met de bietensaus eroverheen en
puntpaprika en bleekselderij in lange. dunne
(ca. 900 g)
(zak 85 g)
de veldsla eromheen. Bestrooi met de
repen en snijd de koolrabi en radijs in dunne
- staafmixer
« 30 g pijnboom-
pijnboompitten en de achtergehouden
plakjes. Was het blad van de radijs.
pitten
blaadjes peterselie.
Leg alle sla, het radijsblad en de gesneden
TIP Voor een veganistische versie kun
groente naast elkaar op de grote plank.
je de roomkaas en de geitenkaas
De groente mag een beetje over elkaar heen
1 Snijd de knoflook fijn. Snijd de peterselie
fijn, bewaar enkele blaadjes. Meng de
vervangen door Violife creamy
liggen. Serveer met 150 g smaakmakers als
knoflook en fijngesneden peterselie met de
(plantaardige roomkaas).
gebakken spekjes, augurkjes. grofgeraspte
roomkaas en lel olie en breng op smaak
Parmezaanse kaas, geroosterde noten of
met peper en eventueel zout.
BEVAT p.p. 390 kcal - 14 g eiwit - 30 g vet,
croutons. Doe verschillende dressings zoals
2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng
waarvan 11 g verz. 12 g koolhydraten,
bijvoorbeeld 150 ml balsamicodressing
in een grote pan water met de bouillon-
waarvan 10 g suikers - 1.8 g zout
(veganistisch, AH) en 150 ml caesardressing
tablet aan de kook. Gebruik zoveel water
- 7 g vezels - Prijs p.p. € 2.65
(met ansjovis en mayonaise) in kleine
dat de bloemkool helemaal onder kan
kommetjes, zet tussen de groente en
staan. Snijd de stronk van de bloemkool aan
gebruik als dip.
de onderkant kruislings in, laat de bladeren
eraan. Kook de hele bloemkool ca. 7 min.
BEVAT pp. 250 kcal. 5 g eiwit 20 g vet,
Giet af, laat uitlekken in een vergiet en leg in
waarvan 2 g verz. 12 g koolhydraten,
een ovenschaal.
waarvan ó g suikers -1g zout - 4 g vezels
-Prijss pp. € 1.35
3 Besmeer de bloemkool met het room-
kaasmengsel en dek voorzichtig af met
aluminiumfolie. Bak ca. 45 min. inde oven.
Haal de laatste 10 min. de folie van de
bloemkool.
Twee echte groenteknallers! Kom jij al
aan de 250 gram per dag? Kijk voor tips
en info hier
allerhande