Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SMAAK!

AUBERGINESCHNITZELS

MET MOSTERDSAUS

+ 2middelgrote

-2eieren

aubergines

« 50 ml halfvolle melk

Lm

B

+ Iteenknoflook

+ 3 el(olif)olie

«50 gbloem

« 500 g ovenfriet

2.0 JACKFRUITBURGERS

MINI-FRITTATA'S

« Ve citroen

MET ASPERGES

« Htl gedroogde tijm

« \tlgedroogde

« 2elmosterd

EN PARMEZAAN

rozemarijn

« 1tlhoning

+ 1tlgedroogde

« 2el yoghurt

- 1blik young

« 3el (olijf)olie

oregano

« 100 g botersla

jackfruit (550 g)

+ 4hamburger-

+ 100 g panko (Japans

+ bakpapier

- 1blikkikkererwten

broodjes

paneermeel)

« 2 bakplaten

(400g)

« 2trostomaten

« 500 g witte

«50 gsemi-

« lel Maggi (flesje)

« 4el vegan mayo

asperges

zongedroogde

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de

« lel Amerikaanse

« 100 g botersla

« lteen knoflook

tomaten

aubergines in de lengte in plakken van lem dik.

hamburgerkruiden

+ 12 augurkenplakjes

« 2el olijfolie

(potje, 295 g)

Leg ze op een met bakpapier beklede

(Euroma)

« staafmixer

« 55 g amandel-

« Beieren

bakplaat. Bestrooi met zout en laat 10 min.

« 300 g uien

schaafsel

«lelbloem

rusten. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng

« 50 g panko (Japans

« muffinvorm met

de bloem met peper in een schaal. Meng de

1 Laat jackfruit en kikkererwten uitlekken

paneermeel)

12 holtes

knoflook met de gedroogde kruiden en de

en spoel af onder koud stromend water.

« 100 g Parmezaanse

panko in een tweede schaal en breng op

2 Spreid jackfruit en kikkererwten uit over

kaas

een schone theedoek, vouw dubbel en

smaak met peper en zout. Klop de eieren

met de melk in een ondiepe schaal.

druk zo veel mogelijk van het vocht eruit.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de

2 Dep de aubergine droog. Druk de plakken

3 Schep het jackfruit, de kikkererwten,

asperges rondom van onder het kopje naar

aubergine aan beide kanten stevig in de

Maggi en hamburgerkruiden in een hoge

beneden. Snijd lem van de harde onderkant

bloem. Doop ze vervolgens aan beide kanten

beker. Pureer grof met de staafmixer en

af, snijd ze in stukjes van cm en kook 2 min.

in het eimengsel. Druk beide zijden van de

schep V3 van het mengsel eruit. Dat grove

in water met zout. Spoel de asperges af

plakken vervolgens goed in het broodkruim.

deel is straks lekker voor de bite in je burger.

met koud stromend water.

3 Verhit de olie in een koekenpan op

Pureer de rest van het mengsel glad en

2 Snijd de knoflook heel fijn en meng met

middelhoog vuur en bak de aubergineschnit-

meng het achtergehouden deel erdoor.

de olie, het amandelschaafsel en de panko.

zels in twee delen 5 min. rondom goudbruin.

Vorm er met natte handen 4 burgers van.

Rasp de Parmezaanse kaas en snijd de

Keer halverwege. Leg de schnitzels op de met

gedroogde tomaten in kleine stukjes. Klop

4 Snijd de uien in halve ringen. Verhit de

bakpapier beklede bakplaat en bak nog

helft van de olie in een hapjespan en bak de

de eieren en Parmezaanse kaas los met

ca. 15 min. in de oven tot de schnitzels gaar zijn.

uien 15 min. op middelhoog vuur goudbruin.

peper en eventueel zout en meng met de

Bak de ovenfriet volgens de aanwijzingen op

Roer regelmatig.

gedroogde tomaten. Vet de muffinvorm in,

de verpakking op de tweede met bakpapier

5 Verhit ondertussen de rest van de olie in

verdeel de bloem over de vormpjes en klop

beklede bakplaat onder de aubergines.

een koekenpan en bak de burgers 8-9 min.

tegen het bakblik tot alle vormpjes met een

4 Pers ondertussen de citroen uit. Meng

op middelhoog vuur. Keer halverwege.

dun laagje bloem zijn bedekt. Schud de

Lel citroensap met de mosterd, honing en

overige bloem eraf.

6 Verwarm ondertussen de hamburger -

yoghurt tot een gladde saus en breng op

broodjes volgens de aanwijzingen op de

3 Verdeel de aspergestukjes over de

smaak met peper en eventueel zout. Serveer

verpakking. Snijd de tomaten in plakjes.

muffinvorm en schep het eimengsel

de aubergineschnitzel met de friet, botersla

Snijd de broodjes open en besmeer met

eroverheen. Bestrooi met het knoflook-

en de mosterdsaus ernaast.

amandelkruim. Bak in 25 min. in het midden

de mayo, beleg met wat sla, een burger,

TIP Geen twee bakplaten in huis?

tomaten, augurk en ui, Lekker met een

van de oven goudbruin. Je kunt de mini-

Bekleed een ovenrooster met bakpapier.

salade van botersla en tomaten.

frittata's zowel warm als koud eten.

BEVAT pp. 530 kcal - 13 g eiwit - 23 g vet.

BEVAT pp. 555 kcal - 13 g eiwit - 32 g vet,

BEVAT psst. 160 kcal - 9 g eiwit - 11g vet,

waarvan 4 g verz. 64 g koolhydraten,

waarvan 3 g verz. - 48 g koolhydraten,

waarvan 4 g verz. - 6 g koolhydraten,

waarvan 8 g suikers - 19 g zout

waarvan 10 g suikers: 2.3 g zout

waarvan 1 g suikers - 0.3 g zout

Foodfotografie René Mesman. Sven Benjamins. foodstyling Victor de Launay. Sabrina Hessels. styling Hanna van den Bos. Pascale Kouthoofd

7 g vezels - Prijs p.p. €1,90

- 1 g vezels - Prijs p.p. € 2.30

-1g vezels : Prijs p.st. € 1.25

allerhande