Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 57

Hier is pagina 57 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SMAAK!
AUBERGINESCHNITZELS
MET MOSTERDSAUS
+ 2middelgrote
-2eieren
aubergines
« 50 ml halfvolle melk
Lm
B
+ Iteenknoflook
+ 3 el(olif)olie
«50 gbloem
« 500 g ovenfriet
2.0 JACKFRUITBURGERS
MINI-FRITTATA'S
« Ve citroen
MET ASPERGES
« Htl gedroogde tijm
« \tlgedroogde
« 2elmosterd
EN PARMEZAAN
rozemarijn
« 1tlhoning
+ 1tlgedroogde
« 2el yoghurt
- 1blik young
« 3el (olijf)olie
oregano
« 100 g botersla
jackfruit (550 g)
+ 4hamburger-
+ 100 g panko (Japans
+ bakpapier
- 1blikkikkererwten
broodjes
paneermeel)
« 2 bakplaten
(400g)
« 2trostomaten
« 500 g witte
«50 gsemi-
« lel Maggi (flesje)
« 4el vegan mayo
asperges
zongedroogde
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de
« lel Amerikaanse
« 100 g botersla
« lteen knoflook
tomaten
aubergines in de lengte in plakken van lem dik.
hamburgerkruiden
+ 12 augurkenplakjes
« 2el olijfolie
(potje, 295 g)
Leg ze op een met bakpapier beklede
(Euroma)
« staafmixer
« 55 g amandel-
« Beieren
bakplaat. Bestrooi met zout en laat 10 min.
« 300 g uien
schaafsel
«lelbloem
rusten. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng
« 50 g panko (Japans
« muffinvorm met
de bloem met peper in een schaal. Meng de
1 Laat jackfruit en kikkererwten uitlekken
paneermeel)
12 holtes
knoflook met de gedroogde kruiden en de
en spoel af onder koud stromend water.
« 100 g Parmezaanse
panko in een tweede schaal en breng op
2 Spreid jackfruit en kikkererwten uit over
kaas
een schone theedoek, vouw dubbel en
smaak met peper en zout. Klop de eieren
met de melk in een ondiepe schaal.
druk zo veel mogelijk van het vocht eruit.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de
2 Dep de aubergine droog. Druk de plakken
3 Schep het jackfruit, de kikkererwten,
asperges rondom van onder het kopje naar
aubergine aan beide kanten stevig in de
Maggi en hamburgerkruiden in een hoge
beneden. Snijd lem van de harde onderkant
bloem. Doop ze vervolgens aan beide kanten
beker. Pureer grof met de staafmixer en
af, snijd ze in stukjes van cm en kook 2 min.
in het eimengsel. Druk beide zijden van de
schep V3 van het mengsel eruit. Dat grove
in water met zout. Spoel de asperges af
plakken vervolgens goed in het broodkruim.
deel is straks lekker voor de bite in je burger.
met koud stromend water.
3 Verhit de olie in een koekenpan op
Pureer de rest van het mengsel glad en
2 Snijd de knoflook heel fijn en meng met
middelhoog vuur en bak de aubergineschnit-
meng het achtergehouden deel erdoor.
de olie, het amandelschaafsel en de panko.
zels in twee delen 5 min. rondom goudbruin.
Vorm er met natte handen 4 burgers van.
Rasp de Parmezaanse kaas en snijd de
Keer halverwege. Leg de schnitzels op de met
gedroogde tomaten in kleine stukjes. Klop
4 Snijd de uien in halve ringen. Verhit de
bakpapier beklede bakplaat en bak nog
helft van de olie in een hapjespan en bak de
de eieren en Parmezaanse kaas los met
ca. 15 min. in de oven tot de schnitzels gaar zijn.
uien 15 min. op middelhoog vuur goudbruin.
peper en eventueel zout en meng met de
Bak de ovenfriet volgens de aanwijzingen op
Roer regelmatig.
gedroogde tomaten. Vet de muffinvorm in,
de verpakking op de tweede met bakpapier
5 Verhit ondertussen de rest van de olie in
verdeel de bloem over de vormpjes en klop
beklede bakplaat onder de aubergines.
een koekenpan en bak de burgers 8-9 min.
tegen het bakblik tot alle vormpjes met een
4 Pers ondertussen de citroen uit. Meng
op middelhoog vuur. Keer halverwege.
dun laagje bloem zijn bedekt. Schud de
Lel citroensap met de mosterd, honing en
overige bloem eraf.
6 Verwarm ondertussen de hamburger -
yoghurt tot een gladde saus en breng op
broodjes volgens de aanwijzingen op de
3 Verdeel de aspergestukjes over de
smaak met peper en eventueel zout. Serveer
verpakking. Snijd de tomaten in plakjes.
muffinvorm en schep het eimengsel
de aubergineschnitzel met de friet, botersla
Snijd de broodjes open en besmeer met
eroverheen. Bestrooi met het knoflook-
en de mosterdsaus ernaast.
amandelkruim. Bak in 25 min. in het midden
de mayo, beleg met wat sla, een burger,
TIP Geen twee bakplaten in huis?
tomaten, augurk en ui, Lekker met een
van de oven goudbruin. Je kunt de mini-
Bekleed een ovenrooster met bakpapier.
salade van botersla en tomaten.
frittata's zowel warm als koud eten.
BEVAT pp. 530 kcal - 13 g eiwit - 23 g vet.
BEVAT pp. 555 kcal - 13 g eiwit - 32 g vet,
BEVAT psst. 160 kcal - 9 g eiwit - 11g vet,
waarvan 4 g verz. 64 g koolhydraten,
waarvan 3 g verz. - 48 g koolhydraten,
waarvan 4 g verz. - 6 g koolhydraten,
waarvan 8 g suikers - 19 g zout
waarvan 10 g suikers: 2.3 g zout
waarvan 1 g suikers - 0.3 g zout
Foodfotografie René Mesman. Sven Benjamins. foodstyling Victor de Launay. Sabrina Hessels. styling Hanna van den Bos. Pascale Kouthoofd
7 g vezels - Prijs p.p. €1,90
- 1 g vezels - Prijs p.p. € 2.30
-1g vezels : Prijs p.st. € 1.25
allerhande