Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| 4 de “à B x

Muhammara

ge

1

1 Verwarm de oven voor.op 200 °C. Leg

de paprika's op een met bakpapier beklede

Le

bakplaat en rooster ze ca. 25 min.inhet

midden van de oven tot de schil geblakerd

#

is. Doe in een afgesloten plastic zak of in

een kom afgedekt met vershoudfolie en

laat 10 min. afkoelen. Schraap.de schil er

1

« 3 rode paprika's

met een scherp mesje af. Halveer de

\

+100 g walnoten

paprika's, verwijder de steelaanzet en

« tl komijn

zaadlijsten, maar bewaar het vocht dat

« Ya citroen

vrijkomt.

« 2tenen knoflook

2 Verhit ondertussen een koekenpan

« Va tl chilivlokken

zonder olie of boter en rooster hierin de

+ 3 el granaatappelmelasse

walnoten en de komijn 3 min. op middel-

(fles je 100 ml, Souq)*

hoog vuur lichtbruin. Laat afkoelen op een

* bakpapier

bord. Pers de halve citroen uit.

iks

« keukenmachine of staafmixer

3 Doe de paprika's met het vocht, het

met hakmolentje

citroensap, de knoflook, walnoten, komijn,

chilivlokken en granaatappelmelasse in de

keukenmachine of het bakje van de

staafmixer en maal tot een grove dip.

Breng op smaak met versgemalen peper

en zout. Lekker met naanbrood.

2e

*Granaatappelmelasse is niet in alle

winkels van Albert Heijn verkrijgbaar.

Vervang het eventueel door cremaceto

da Windhorst

balsamico.

&

it,

#

Fr

VAT Pp.p. 240 kcal : 5 g eiwit 17 g vet,

in 29 verz. «15 gkoolhydraten,

ie}

en

iarvan 13 g suikers - 0.4 9 zout

dij

3

:

iijs pi €160

ij

Dar

2



48

î

x

El

Ie

#

5

hikt

SER

©

EL

+

=

Li

De

Er

N

Ar



ge

ks

25

|

Be,

ek

;

ns