Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SMAAK!

GEGRILDE BOSPEEN MET

GEROOSTERDE

GEMBER-KETJAPJUS

SPITSKOOL MET

RN

MISO-PINDASAUS

mei

=

EE

+ 300 g meergranenrijst

« 2preien (ca. 500 9)

« lbos peen

VAN HET 1007

+ Ispitskool

« 2 elrijstazijn

a

« 3el sesamolie

+ 2 tlsriracha

« 25groomboter

2019-2020

+ 3tenen knoflook

«95 ghazelnoten

« 2 el pindakaas 100%

« B cm verse gember

AH 100%

« 1 kilo iets kruimige

« bakje platte

« 2el (arachideolie

Pindakaas naturel

aardappelen

peterselie (15 g)

potje 350 g € 2.09

« 4 el ketjap manis

« limoen (schoon-

« bakpapier

+ pureestamper

« 4 elketjap asin

geboend)

« 4 el krokant gebakken uitjes (bakje 100 9)

« 3 el misopasta

+ grillpan

(pakje 300 g,

2 Verhit ondertussen een grillpan. Haal het

Saitaku)*

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op

loof van de wortels en snijd dit grof. Schrap

de verpakking. Was de prei zonder hem te

de wortels en gril 8-10 min. Snijd lem van de

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

snijden. Leg de preien op de grootste gaspit

boven- en onderkant van de prei. Haal de

de spitskool in 4 gelijke stukken. Leg ze met

van het fornuis en zet het vuur aan. Laat de

geblakerde buitenste laag van de prei en

de kern naar boven op een met bakpapier

preien rustig liggen en verschuif ze af en toe

snijd eventuele zwarte randjes aan de

beklede bakplaat en besprenkel met de

met een tang, zodat de hele buitenkant

bovenkant eraf, zodat je zoveel mogelijk

sesamolie, peper en eventueel zout. Rooster

rondom zwart wordt. Dit blakeren van de

prei overhoudt. Snijd de preien in drie

de kool in 30 min. gaar, goudbruinen

prei duurt 5-10 min. afhankelijk van de

stukken en halveer elk stuk in de lengte.

knapperig aan de randjes. Leg de laatste

grootte van je gaspit en prei. Je kunt ook

Bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit

10 min. de hazelnoten erbij op de bakplaat.

een crème-brûléebrander gebruiken. Laat

de boter in een grote koekenpan op hoog

2 Schil ondertussen de aardappelen en kook

de preien 10 min. afkoelen.

vuur en bak de stukken prei met de snijkant

in water met zout in 20 min. gaar. Rasp de

naar beneden in 2 min. goudbruin.

groene schil van de limoen en pers de vrucht

3 Pel ondertussen de knoflook en schilde

uit. Meng de misopasta. rijstazijn, sriracha en

gember. Rasp beide. Verhit de olie op laag

pindakaas met 3 el water enroer tot een gladde

vuur in een koekenpan en fruit de gember

saus. Voeg het limoenrasp toe en breng op

en knoflook 3 min. Voeg de ketjap manis

smaak met het limoensap. begin met I el.

=

en asin toe en zet het vuur uit. Meng het

Snijd de peterselie grof.

gesneden loof van de peen door de

3 Giet de aardappelen af en vang een kopje

Ed

ELVIS JUICE

gekookte rijst. Verdeel over 4 borden,

kookvocht op. Stamp de aardappelen met

met de bospeen erop met daarover de

een stamper tot een grove puree. Voeg

BrewDog Elvis

ketjapjus en de prei met de gebakken

eventueel wat kookvocht toe om de puree

Juice

uitjes ernaast.

dunner te maken. Roer er 2/3 van de peterselie

door en breng op smaak met peper en

Smaak krachtig

TIP Kook je niet op gas? Gebruik dan

&blond

een crème-bruléebrander om de prei

eventueel zout.

Herkomst VS

rondom zwart te blakeren. Houd de prei

Prijs € 199

4 Haal de spitskool en hazelnoten uit de oven

vast met eenijzeren tang.

Hak de noten grof. Serveer de puree met de

Deze krachtige IPA

heeft een frispittig

TIP Het loof van bospeen verschilt in

spitskool, pindasaus, hazelnoten en peterselie.

karakter. dankzij

grootte en hoeveelheid, Heeft de bos

*Misopasta is niet in elke Albert Heijn-winkel

de grapefruitschil

veelgroen, gebruik dan dehelft.

verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl.

erin. De licht bittere

smaak doet het

goed bij het zoete

BEVAT p.p. 545 kcal 11 g eiwit -17 g vet.

BEVAT p.p. 590 kcal - 16 g eiwit - 33 g vet.

waarvan é g verz. 81 g koolhydraten,

waarvan 4 g verz. 52 g koolhydraten,

van de gegrilde

peen.

waarvan 26 g suikers « 3.7 q zout

waarvan 13 g suikers 1.4 g zout 10 g vezels

- 12 g vezels : Prijs pp. € 1.45

+ Prijs p.p.€ 2.60

allerhande