Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 51

Hier is pagina 51 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SMAAK!
GEGRILDE BOSPEEN MET
GEROOSTERDE
GEMBER-KETJAPJUS
SPITSKOOL MET
RN
MISO-PINDASAUS
mei
=
EE
+ 300 g meergranenrijst
« 2preien (ca. 500 9)
« lbos peen
VAN HET 1007
+ Ispitskool
« 2 elrijstazijn
a
« 3el sesamolie
+ 2 tlsriracha
« 25groomboter
2019-2020
+ 3tenen knoflook
«95 ghazelnoten
« 2 el pindakaas 100%
« B cm verse gember
AH 100%
« 1 kilo iets kruimige
« bakje platte
« 2el (arachideolie
Pindakaas naturel
aardappelen
peterselie (15 g)
potje 350 g € 2.09
« 4 el ketjap manis
« limoen (schoon-
« bakpapier
+ pureestamper
« 4 elketjap asin
geboend)
« 4 el krokant gebakken uitjes (bakje 100 9)
« 3 el misopasta
+ grillpan
(pakje 300 g,
2 Verhit ondertussen een grillpan. Haal het
Saitaku)*
1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op
loof van de wortels en snijd dit grof. Schrap
de verpakking. Was de prei zonder hem te
de wortels en gril 8-10 min. Snijd lem van de
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
snijden. Leg de preien op de grootste gaspit
boven- en onderkant van de prei. Haal de
de spitskool in 4 gelijke stukken. Leg ze met
van het fornuis en zet het vuur aan. Laat de
geblakerde buitenste laag van de prei en
de kern naar boven op een met bakpapier
preien rustig liggen en verschuif ze af en toe
snijd eventuele zwarte randjes aan de
beklede bakplaat en besprenkel met de
met een tang, zodat de hele buitenkant
bovenkant eraf, zodat je zoveel mogelijk
sesamolie, peper en eventueel zout. Rooster
rondom zwart wordt. Dit blakeren van de
prei overhoudt. Snijd de preien in drie
de kool in 30 min. gaar, goudbruinen
prei duurt 5-10 min. afhankelijk van de
stukken en halveer elk stuk in de lengte.
knapperig aan de randjes. Leg de laatste
grootte van je gaspit en prei. Je kunt ook
Bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit
10 min. de hazelnoten erbij op de bakplaat.
een crème-brûléebrander gebruiken. Laat
de boter in een grote koekenpan op hoog
2 Schil ondertussen de aardappelen en kook
de preien 10 min. afkoelen.
vuur en bak de stukken prei met de snijkant
in water met zout in 20 min. gaar. Rasp de
naar beneden in 2 min. goudbruin.
groene schil van de limoen en pers de vrucht
3 Pel ondertussen de knoflook en schilde
uit. Meng de misopasta. rijstazijn, sriracha en
gember. Rasp beide. Verhit de olie op laag
pindakaas met 3 el water enroer tot een gladde
vuur in een koekenpan en fruit de gember
saus. Voeg het limoenrasp toe en breng op
en knoflook 3 min. Voeg de ketjap manis
smaak met het limoensap. begin met I el.
=
en asin toe en zet het vuur uit. Meng het
Snijd de peterselie grof.
gesneden loof van de peen door de
3 Giet de aardappelen af en vang een kopje
Ed
ELVIS JUICE
gekookte rijst. Verdeel over 4 borden,
kookvocht op. Stamp de aardappelen met
met de bospeen erop met daarover de
een stamper tot een grove puree. Voeg
BrewDog Elvis
ketjapjus en de prei met de gebakken
eventueel wat kookvocht toe om de puree
Juice
uitjes ernaast.
dunner te maken. Roer er 2/3 van de peterselie
door en breng op smaak met peper en
Smaak krachtig
TIP Kook je niet op gas? Gebruik dan
&blond
een crème-bruléebrander om de prei
eventueel zout.
Herkomst VS
rondom zwart te blakeren. Houd de prei
Prijs € 199
4 Haal de spitskool en hazelnoten uit de oven
vast met eenijzeren tang.
Hak de noten grof. Serveer de puree met de
Deze krachtige IPA
heeft een frispittig
TIP Het loof van bospeen verschilt in
spitskool, pindasaus, hazelnoten en peterselie.
karakter. dankzij
grootte en hoeveelheid, Heeft de bos
*Misopasta is niet in elke Albert Heijn-winkel
de grapefruitschil
veelgroen, gebruik dan dehelft.
verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl.
erin. De licht bittere
smaak doet het
goed bij het zoete
BEVAT p.p. 545 kcal 11 g eiwit -17 g vet.
BEVAT p.p. 590 kcal - 16 g eiwit - 33 g vet.
waarvan é g verz. 81 g koolhydraten,
waarvan 4 g verz. 52 g koolhydraten,
van de gegrilde
peen.
waarvan 26 g suikers « 3.7 q zout
waarvan 13 g suikers 1.4 g zout 10 g vezels
- 12 g vezels : Prijs pp. € 1.45
+ Prijs p.p.€ 2.60
allerhande