Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 85

Hier is pagina 85 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Jef
“
17
ve,
vie
‘fl
1
u
ie,
1)
.
#4
un
DRG
Hr
ii
4
H
u,
fe
BR
H
E
À
(34,
4
is
KD
IR
hf
ij
RAN
il
É HE
Hr
FIRE,
#4
ij
dell
#
1?
Bi fé,
fi
ii
U
(
ve
1
hi
Ji
5
U
'
1;
fi
(40
A
HH
+
N
!
1
fe
Bi
Es
.
és
e
LE
A
sperg
0
Zi
:
7
Ge,
mé
am,
ri
e!
’
N
ri
f
x
D ,
pp
DGERECH
if]
LA
2
en,
es:
ilde w
asperges
7
leine kriel
id.
Igrote eiere!
g kruidenboter 2
A en,
À
« 2/3 bakje bieslook (à 15 g
&
4
200 gv. jan smoky ham,
4 (pakje 100 9, Quorn).
;
1 Kook de asperges iR ru
£
<
00)
A:
eventueelzout 10 m
os
ruim water met’ zou i
de eieren in 8 min, hart
ai
% -
|
jr
«
2 Gietde asperges en
k
À
vergiet. Laat de ei
ens
Las
koud stromend water,
n pral
=
8.
3 Smelt de boter in el
an oO]
zl
erdee
vuur. Snijd de bieslook
asperges; krieltjes en
4 pr
ie)
(|
en
de borden: Giet de warm:
1}
asperges. Bestrooi
st eik
An
de bieslook. -
TIP Wil je dit gerech:
"p
Dankun jedeveganh
\
door200g rauwe ham:
BEVAT p.p 415 kcal- 17 ge
x)
Waarvan13 gVerz,
olhy,
"
2
Pr
waarvan3 g sui rs: 1:
OUT.
je
:10g vezels : Pris pp. € 4
ÿ
es
7
4
N
#
f
Watkan
bij asperg
ze
a
Allerhande Hel
je:
kookvragen naar
en wij helpen je
m
N
0
Ni
‘4
9
AA
ne
N
ie
Ab
N
ij
i
N
N
Ya
N
I
|
fs
fl
A
Kid
hj
He
Ai
en
0
{l
Ana
N
N