Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jef



17

ve,

vie

‘fl

1

u

ie,

1)

.

#4

un

DRG

Hr

ii

4

H

u,

fe

BR

H

E

À

(34,

4

is

KD

IR

hf

ij

RAN

il

É HE

Hr

FIRE,

#4

ij

dell

#

1?

Bi fé,

fi

ii

U

(

ve

1

hi

Ji

5

U

'

1;

fi

(40

A

HH

+

N

!

1

fe

Bi

Es

.

és

e

LE

A

sperg

0

Zi

:

7

Ge,



am,

ri

e!



N

ri

f

x

D ,

pp

DGERECH

if]

LA

2

en,

es:

ilde w

asperges

7

leine kriel

id.

Igrote eiere!

g kruidenboter 2

A en,

À

« 2/3 bakje bieslook (à 15 g

&

4

200 gv. jan smoky ham,

4 (pakje 100 9, Quorn).

;

1 Kook de asperges iR ru

£

<

00)

A:

eventueelzout 10 m

os

ruim water met’ zou i

de eieren in 8 min, hart

ai

% -

|

jr

«

2 Gietde asperges en

k

À

vergiet. Laat de ei

ens

Las

koud stromend water,

n pral

=

8.

3 Smelt de boter in el

an oO]

zl

erdee

vuur. Snijd de bieslook

asperges; krieltjes en

4 pr

ie)

(|

en

de borden: Giet de warm:

1}

asperges. Bestrooi

st eik

An

de bieslook. -

TIP Wil je dit gerech:

"p

Dankun jedeveganh

\

door200g rauwe ham:

BEVAT p.p 415 kcal- 17 ge

x)

Waarvan13 gVerz,

olhy,

"

2

Pr

waarvan3 g sui rs: 1:

OUT.

je

:10g vezels : Pris pp. € 4

ÿ

es

7

4

N

#

f

Watkan

bij asperg

ze

a

Allerhande Hel

je:

kookvragen naar

en wij helpen je

m

N

0

Ni

‘4

9

AA

ne

N

ie

Ab

N

ij

i

N

N

Ya

N

I

|

fs

fl

A

Kid

hj

He

Ai

en

0

{l

Ana

N

N