Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

SMA

#7 À

#

Pa

à

À 4

#

>

tj



u

B

LE)

wa,

N

JL à

a

BER

Af

NR

en

ÿ

ie

#

we.

HUMMUS MET

À GECRILDE GROENTE,

FALAFEL EN TAHINSAUS

Ronan) (4 PERS.) (15 MIN.) (VEGETARISCH )(LACTOSEVRIJ }

Haal de blaadjes van 2/3 bakje platte peterselie

ed

BIETENHUMMUS

(à 15 g) en snijd fijn. Meng 2/3 van de peterselie

MET YOGHURT,

door 200 g hummus naturel (bakje). Verhit

KOMKOMMER EN ZA'ATAR

\

Tel (olijf jolie in een koekenpan op middelhoog

er

vuur en bak 234 g falafel (schaal, Garden

Gourmet) in 4:5 min. rondom Haras en

goudbruin. Snijd ondertussen 25

2

Bereid 4 mini naans garlic & coriander

oen

(pakje) in de lengte in reepjes. Per

(pak, Patak's) volgens de aanwijzingen op de

een 1/2 citroen uit en meng lel citroensap met

verpakking. Verdeel 400 g hummus rode biet

2 el tahin wit (potje 175 g, BioToday). Voeg zoveel

(bakje 200 g, Maza) met de achterkant van

water toe dat het mengsel de dikte krijgt van

een lepel over een lage kom of schaal. Schep

dunne yoghurt, begin met 1 el water. Verdeel de

100 g Griekse yoghurt op de hummus. Roer in

hummus met de achterkant van een lepel over

één beweging voorzichtig door met je lepel

een lage kom of schaal en legde falafel en de

zodat er een ‘swirl' ontstaat. Schaaf met een

groente erop. Bestrooi met de rest van de

kaasschaaf lange linten van een 4/2 komkom-

peterselie en besprenkel met de tahinsaus.

mer. Verdeel de komkommer aan één kant.

Lekker met warme pita's.

over de hummus. Bestrooi de hummus met

n

in

Tel za'atar (blikje 65 g, Euroma by Jonnie

op al

Boer). Serveer met de naan.

BEVAT p.p. 430 kcal - 10 g eiwit - 28 g vet,

waarvan 5 g verz.» 33 g koolhydraten,

BEVAT p.p. 330 kcal « 10 g eiwit « 21 g vet.

=

waarvan 5 g suikers - 19 gzout 5 g vezels

waarvan 3 g verz. « 22 g koolhydraten, waarvan

r

>

Prijs p.p. € 1.85

5 g suikers 1.5 g zout - 8 g vezels - Prijsp.p. € 2.50

aller.