Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 59

Hier is pagina 59 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
SMA
#7 À
#
Pa
à
À 4
#
>
tj
€
u
B
LE)
wa,
N
JL à
a
BER
Af
NR
en
ÿ
ie
#
we.
HUMMUS MET
À GECRILDE GROENTE,
FALAFEL EN TAHINSAUS
Ronan) (4 PERS.) (15 MIN.) (VEGETARISCH )(LACTOSEVRIJ }
Haal de blaadjes van 2/3 bakje platte peterselie
ed
BIETENHUMMUS
(à 15 g) en snijd fijn. Meng 2/3 van de peterselie
MET YOGHURT,
door 200 g hummus naturel (bakje). Verhit
KOMKOMMER EN ZA'ATAR
\
Tel (olijf jolie in een koekenpan op middelhoog
er
vuur en bak 234 g falafel (schaal, Garden
Gourmet) in 4:5 min. rondom Haras en
goudbruin. Snijd ondertussen 25
2
Bereid 4 mini naans garlic & coriander
oen
(pakje) in de lengte in reepjes. Per
(pak, Patak's) volgens de aanwijzingen op de
een 1/2 citroen uit en meng lel citroensap met
verpakking. Verdeel 400 g hummus rode biet
2 el tahin wit (potje 175 g, BioToday). Voeg zoveel
(bakje 200 g, Maza) met de achterkant van
water toe dat het mengsel de dikte krijgt van
een lepel over een lage kom of schaal. Schep
dunne yoghurt, begin met 1 el water. Verdeel de
100 g Griekse yoghurt op de hummus. Roer in
hummus met de achterkant van een lepel over
één beweging voorzichtig door met je lepel
een lage kom of schaal en legde falafel en de
zodat er een ‘swirl' ontstaat. Schaaf met een
groente erop. Bestrooi met de rest van de
kaasschaaf lange linten van een 4/2 komkom-
peterselie en besprenkel met de tahinsaus.
mer. Verdeel de komkommer aan één kant.
Lekker met warme pita's.
over de hummus. Bestrooi de hummus met
n
in
Tel za'atar (blikje 65 g, Euroma by Jonnie
op al
Boer). Serveer met de naan.
BEVAT p.p. 430 kcal - 10 g eiwit - 28 g vet,
waarvan 5 g verz.» 33 g koolhydraten,
BEVAT p.p. 330 kcal « 10 g eiwit « 21 g vet.
=
waarvan 5 g suikers - 19 gzout 5 g vezels
waarvan 3 g verz. « 22 g koolhydraten, waarvan
r
>
Prijs p.p. € 1.85
5 g suikers 1.5 g zout - 8 g vezels - Prijsp.p. € 2.50
aller.