Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ww

Le

nd

Ä

7

N

2

sj

a’

Î

>

B

a

à

Ne

ce

ONE



mn)



2

knee

ba |

A

=

Da

KE

Pen

à

A

Klk

F.

ie

x

=

Fr

us

4

JN

os

à

Ir

A

7

‚js

#

5

+

4

6 ß

ed

Cf

Er

4

ES

À

SE

Fa

EN

À

Ri

ik

eN

in

nelle panza

|

a

vind je hier

>

BEE

egrilde

Ru —

1 0 7

sr |

pan

u I nansumiBurgers

es

« 450 g halloumi 43+

1 Steek de barbecue aan. Snijd de halloumi

broodjes doormidden en gril de broodjes

(kaas)

overlangs in 2 plakken. Snijd de aubergine

1min. op de snijkant.

- 2 aubergine

in 8 ronde plakken van een 1/2 cm

4 Besmeer de onderste helften van de

« 2/3 bakje tijm (à 15 9)

2 Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe

broodjes met de yoghurt-honingdressing.

« 2el honing

samen met de honing en olie in een kom.

Beleg met een plak aubergine, de halloumi-

« 4 el olijfolie

Breng op smaak met peper en zout. Voeg

burger, nog een plak aubergine en de rauw=

. za tt

« 4 el Griekse yoghurt

de plakken halloumi toe. Meng tot alles

kost radijsmix. Dek af met de bovenste helften.

« 4 witte bollen sesam

bedekt is en laat 5 min. marineren. Bestrooi

TIP Snijd voor een snelle salade de over-

(zak 6 stuks)

de plakken aubergine met peper en

gebleven aubergine in plakken, gril ze

« 75 g rauwkost radijsmix

eventueel zout.

6 min. en snijd in stukken. Lekker met wat

(zak 150 g)

3 Haal de halloumi uit de marinade. Meng

balsamicoazijn en verse munt.

+ barbecue

de Griekse yoghurt door de overgebleven

marinade. Gril de plakken halloumi en

BEVAT p.p. 695 kcal - 33 g eiwit - 46 g vet,

pm

aubergine 6 min. op de barbecue tot er

waarvan 22 gverz.-36gkoolhydraten, 0.0.

mooie grillstrepen ontstaan en de auber-

waarvan 5 gsuikers- 3.9 g zout

gine gaar is. Keer halverwege. Snijd de

29 vezels- Prijs p.p. € 2.55

allerhande