Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 111

Hier is pagina 111 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ww
Le
nd
Ä
7
N
2
sj
a’
Î
>
B
a
à
Ne
ce
ONE
€
mn)
€
2
knee
ba |
A
=
Da
KE
Pen
à
A
Klk
F.
ie
x
=
Fr
us
4
JN
os
à
Ir
A
7
‚js
#
5
+
4
6 ß
ed
Cf
Er
4
ES
À
SE
Fa
EN
À
Ri
ik
eN
in
nelle panza
|
a
vind je hier
>
BEE
egrilde
Ru —
1 0 7
sr |
pan
u I nansumiBurgers
es
« 450 g halloumi 43+
1 Steek de barbecue aan. Snijd de halloumi
broodjes doormidden en gril de broodjes
(kaas)
overlangs in 2 plakken. Snijd de aubergine
1min. op de snijkant.
- 2 aubergine
in 8 ronde plakken van een 1/2 cm
4 Besmeer de onderste helften van de
« 2/3 bakje tijm (à 15 9)
2 Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe
broodjes met de yoghurt-honingdressing.
« 2el honing
samen met de honing en olie in een kom.
Beleg met een plak aubergine, de halloumi-
« 4 el olijfolie
Breng op smaak met peper en zout. Voeg
burger, nog een plak aubergine en de rauw=
. za tt
« 4 el Griekse yoghurt
de plakken halloumi toe. Meng tot alles
kost radijsmix. Dek af met de bovenste helften.
« 4 witte bollen sesam
bedekt is en laat 5 min. marineren. Bestrooi
TIP Snijd voor een snelle salade de over-
(zak 6 stuks)
de plakken aubergine met peper en
gebleven aubergine in plakken, gril ze
« 75 g rauwkost radijsmix
eventueel zout.
6 min. en snijd in stukken. Lekker met wat
(zak 150 g)
3 Haal de halloumi uit de marinade. Meng
balsamicoazijn en verse munt.
+ barbecue
de Griekse yoghurt door de overgebleven
marinade. Gril de plakken halloumi en
BEVAT p.p. 695 kcal - 33 g eiwit - 46 g vet,
pm
aubergine 6 min. op de barbecue tot er
waarvan 22 gverz.-36gkoolhydraten, 0.0.
mooie grillstrepen ontstaan en de auber-
waarvan 5 gsuikers- 3.9 g zout
gine gaar is. Keer halverwege. Snijd de
29 vezels- Prijs p.p. € 2.55
allerhande