Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 83

Hier is pagina 83 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AN
Yan
FE
p
WAT ETEN WE VANDAAG
7
ER.
a
di)
24
dé
à
=
4
I
hi
ui
if
EN
fl
In
N
Vlie.
7
ni
Pa
1
Een echtell à
Ir
hl
4
nteknaller!
Hu
halt,
4
Un
Kom jij al aan de
4%
ba
je
g>
250 gram per dag?
eV;
n
de
Kijk voor tips en
info hier
+
en.
zal
x
NS
ie
I
Pita vega gyros met
\
SI
rauwkost & tzatziki
Se
ES
BU
Ee
* 2rode uien
+ 8 grote volkorenpitabroodjes (pak 5 stuks)
Nel
« Lel (olijf)olie
Y
N
« 525 gplantaardige gyros
(schaal 175 g, Vivera)
« 5 trostomaten
« Ikomkommer
RR
nt
+ 75 gtzatzikisalade
\
« 100 g botersla
mn
y
« broodrooster
2
=
A
Zl
1%
1 Halveer de rode uien en sé in flinterdunne
halveringen.
À.
2 Rooster de pitabroodjes in een brood-
=
rooster goudbruin. Verhit de olie in een
y
Eu
koekenpan. Roerbak de vega gyros in 6 min.
brúin en knapperig op middelhoog vuur.
=
a
3 Snijd ondertussen de tomaten in plakken
\
EN
van ca. een 2 cm dik. Snijd de komkommer in ij
(6
de breedte in plakken van ca.een /2cm dik. |’
5
\
4 Snijd de pita's open. Besmeer elke helft
aan 4
met de tzatzikisalade.
NS
J
5 Beleg met,de vega gyros, botersla, kom-
kommer, tomaat en rode ui. Maak van de’
Lik
overgebleven groenten een salade.
ng.
5
TIP Je kunt de overgebleven pitabroodjes
S
bewaren in de vriezer.
in een goed afgesloten zakje ca:l maand
f
à
LL
N
ji
TIP Eet je graag vlees? Vervang de vega
Dj
Le
|
=
gyros door 500g varkensaytostecplen,
5]
BEVAT
25 keal : 429 eiwit. 229 ie !
Er
waarve
3g verz. 77 gkoolhydraten, 4
WA
waarve
g'suikers - 3.69 zout
ae
il
ré
Hi
N
N
249 Vi
in
s Prijs pp. San ;
Mi
|
HA) i
N
Ws