Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 84

Hier is pagina 84 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
un,
a ,
}
WN:
asal
ade met spinazie,
Past
y
bu
ti
tomaat & rucola
ij
IE
\
©
Nr PN
4
rle con basilico ear koelvers)
í
In
« 4el olijfolie
AM
- Ys bakje basilicum (415 9)
va
« lel balsamicoazijn
+ 100 g babyspinazie
« 85 g rucola
|
« 200 g semi-gedroogde tomaten
‚N
(potje 295 9)
À
» staafmixer
dsl
Ty
1, Kook de pasta volgens de aanwijzingen
\%
op de verpakking. Snijd de courgette in
NÉ
à
dunne plakjes.
2 Verhit lel olie in een koekenpan en
roerbak de courgette 3 min. Breng op
un?
smaak met peper en zout. Pureer onder-
“x
+.
tussen metde staafmixer het basilicum met
de rest van de olijfolie en balsamico tot een
É
gladde dressing; Meng de pasta in een
=
grote.schaal met de courgette enschep. de
inazie.rucola, dressing en semi-
><
droogde cherrytomaatjes erdoor:
En
5
an deze maaltijdsalade een vlees-
htimaken? Vervang.de perlecon
I
co door perle prosciutto crudo.
BEVAT
600 kcal: 18.g eiwit - 26.g vet,
g‚verz: 70 g koolhydraten,
Lu
Ÿ
14 gsuikers - 2.2 gzout
“
pp € 2.75
Pl
bd
Ba N
N
N
Ni
N
NN
7
N
N
N
N
MN
N
A
KN
METEN
7
MI
Va
RES
KA
qu
N
N.
|
N
ii
N
1
ie
N
ij
N
AN
N
{N
N
{a
IN
IN
AN
N
N
N
AR
NN
I
N
Re
N
EN
ij
\
An
a
I
th
N
a
N
N
Set
N
N
N
N
N
I
N
Jr
i
N
a
pt
N
dl
N
NN
N
N
BEN
te
N
N
\
RN
N
N
KENN
N
|
WE
ON)
N
NN
M
N
N
N
i
AN
N
|
N
N
NEUN
1
ij
REN
N
N}
|
il
N
in
fe
N
N
ii
AN
N
N
À
NN
N
N
{iR
N
NN
N
N
N
Ni
N
N
NT,
"N
N
N
N
N
N
NN
N
N
N)
N
N
ji
N
N
IN
N
N
|
1
fa
N
N
4
IN
RN
it
A
a
il
à
AN
AN
N
ve
N
Vue
NIA
AN
1
à
Ans
Nb
IN
3
ji
à
À
A
A
ia
N
N,
KE