Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

$ 4

FG

C2

ex

k

N

À

Be

9

7

à

Ê

Ge

*

LE

Ge

Kd

À

LR

dl

5

f

er

Fi

ag

Ae

st

1

D

N

|

gen

3

a

%

Ki



V6

\

Fr

Ä

=

2

EL

1

nt

N

\

7

%

#

7

=

ef

gr

pi

À

zg

à

5,

ang

fr

ze

ES,

9

ETS

INS

D

2

Es

=

4

eo

#

N

SE

Ex

{

a

3

s



em

=

u

egtaart metradijs

azıe en ric

4 Verhit de olie in een wok of hapjespan.

HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.)(+45 MIN. OVENTIJD J(ZONDER VLEES/VIS

Voeg in delen de spinazie toe en roerbak tot

de spinazie geslonken is. Schep in een zeef

« ó vellen filodeeg

1 Laat het filodeeg ca. 2 uur van tevoren in

en druk met de bolle kant van een lepel het

(diepvries)

de verpakking ontdooien. Verwarm de

vocht er goed uit.

«50 gboter

oven voor op 200 °C. Smelt de boter op

me

5 Raspdekaass „Klop; deeiei

losmet de

extra om in te vetten

laag vuur.

otta. Snijd de spinazie grof en voeg,

« lbos radijs

2-Was de rad

clusief het blad. Laat

samen met de kaas, de plakjes radijs en.het.

el paneermeel

goed uitlekke Sn

het blad van de radijs,

radijsblad toe aan het ei-ricottamengsel.

Tel (olijf)olie

„maar houd3 radijsjes mét blad apart. Snijd

Breng op smaak met versgemalen peper

400 g spinazie

de rest van de radijs in dunne plakjes van

en eventueel zout,

« 100 g Pecorino

ca. een V2.cm. Snijd het blad fijn.

6 Verdeel het ricotta-groentemengsel over

Romano (stuk)

3 Bekleed de ingevette springvorm met.

de filobodem. Verdeel de achtergehouden

*4 eieren

bakpapier en vet ook het bakpapier in met

radijsjes erover en druk zachtjes in-de vulling

« 175 gricotta

boter. Bekleed de vorm met 3 vellen

zodat ze niet te veel uitsteken.

(bakje 250 g)

filodeeg. Zorg dat de vellen elkaar

7 Bak de quiche in het midden van de oven

» springvorm

overlappen. Smeer het deeg met behulp.

inca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek na 20

(D 24 cm, ingevet):

van de bakkwast in met gesmolten boter.

min. af met aluminiumfolie.

+ bakkwastje

en herhaal met een tweede laag van

3 vellen. Maak een rommelige rand van het.

BEVAT p.p. 520 kcal - 24 geiwit-34g vet,

overhangende deeg en vet in met boter.

waarvan 18-.g verz. 28 g koolhydraten,

Prik met een vork gaatjes in de bodem en

waarvan 5 g suikers « 2.1 g zout

bestrooi met het paneermeel.

3 gvezels - Prijs p.p. € 2.20