Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 102

Hier is pagina 102 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
$ 4
FG
C2
ex
k
N
À
Be
9
7
à
Ê
Ge
*
LE
Ge
Kd
À
LR
dl
5
f
er
Fi
ag
Ae
st
1
D
N
|
gen
3
a
%
Ki
’
V6
\
Fr
Ä
=
2
EL
1
nt
N
\
7
%
#
7
=
ef
gr
pi
À
zg
à
5,
ang
fr
ze
ES,
9
ETS
INS
D
2
Es
=
4
eo
#
N
SE
Ex
{
a
3
s
”
em
=
u
egtaart metradijs
azıe en ric
4 Verhit de olie in een wok of hapjespan.
HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (30 MIN.)(+45 MIN. OVENTIJD J(ZONDER VLEES/VIS
Voeg in delen de spinazie toe en roerbak tot
de spinazie geslonken is. Schep in een zeef
« ó vellen filodeeg
1 Laat het filodeeg ca. 2 uur van tevoren in
en druk met de bolle kant van een lepel het
(diepvries)
de verpakking ontdooien. Verwarm de
vocht er goed uit.
«50 gboter
oven voor op 200 °C. Smelt de boter op
me
5 Raspdekaass „Klop; deeiei
losmet de
extra om in te vetten
laag vuur.
otta. Snijd de spinazie grof en voeg,
« lbos radijs
2-Was de rad
clusief het blad. Laat
samen met de kaas, de plakjes radijs en.het.
el paneermeel
goed uitlekke Sn
het blad van de radijs,
radijsblad toe aan het ei-ricottamengsel.
Tel (olijf)olie
„maar houd3 radijsjes mét blad apart. Snijd
Breng op smaak met versgemalen peper
400 g spinazie
de rest van de radijs in dunne plakjes van
en eventueel zout,
« 100 g Pecorino
ca. een V2.cm. Snijd het blad fijn.
6 Verdeel het ricotta-groentemengsel over
Romano (stuk)
3 Bekleed de ingevette springvorm met.
de filobodem. Verdeel de achtergehouden
*4 eieren
bakpapier en vet ook het bakpapier in met
radijsjes erover en druk zachtjes in-de vulling
« 175 gricotta
boter. Bekleed de vorm met 3 vellen
zodat ze niet te veel uitsteken.
(bakje 250 g)
filodeeg. Zorg dat de vellen elkaar
7 Bak de quiche in het midden van de oven
» springvorm
overlappen. Smeer het deeg met behulp.
inca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek na 20
(D 24 cm, ingevet):
van de bakkwast in met gesmolten boter.
min. af met aluminiumfolie.
+ bakkwastje
en herhaal met een tweede laag van
3 vellen. Maak een rommelige rand van het.
BEVAT p.p. 520 kcal - 24 geiwit-34g vet,
overhangende deeg en vet in met boter.
waarvan 18-.g verz. 28 g koolhydraten,
Prik met een vork gaatjes in de bodem en
waarvan 5 g suikers « 2.1 g zout
bestrooi met het paneermeel.
3 gvezels - Prijs p.p. € 2.20