Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De smaak van rabarber wordt

intenser als je hem bakt in de oven.

Snijd hem in grove stukken,

dan behoudt-ie Z'n vorm.

OPEN RABARBERTAART

MET ZANDDEEG

©

« 250 g patent tarwebloem

+ extra om te bestuiven

50 g kristalsuiker

« 2eieren



« 125 g + 2elkoude roomboter



+ 600 g verse rabarber (schoongemaakt)

+150 g'amandelspijs

+ taartvorm ® 28 cm

2

« bakpapier

1 Meng de bloem, suiker, lei, de boter en

/

een mespunt zout met je handen tot een

kruimelig deeg. Voeg lel water toe en kneed

Bakk

tot een glad deeg. Als het deeg te droog blijft

ee

kun je meer water toevoegen. Dek het deeg

af met vershoudfolie en laat Tuur rusten in

de koelkast.

Be id

#

2 Snijd de rabarber in repen van 5 cm lang

Ÿ

en 1/2 cm breed. Meng de amandelspijs met

het andere ei en Jel boter. Rol uit tot de

4

y

grootte van de taartbodem. Verwarm de

mn

\

GG

oven voor op 200 °C.

.



3 Bekleed de bodem van ‘de taartvorm met.

GG

bakpapier en vet de randen in met de rest.

ZS

van de boter. Bestuif het werkblad met

Ÿ

à

à

bloem. Rol het deeg uit tot een lap van

EN

@ 32 cm. Het deeg blijft vrij kruimelig en

ie.

EG

breekbaar. Bekleed de taartvorm dus

G

a

voorzichtig met het deeg, met een opstaan-

A

de rand van 3 em. Leg de lap amandelspijs

4)

op de bodem van de taart.

4 Legderepen rabarber in een zigzag-

ar

patroon op de amandelspijs. Vouw de

hd

Le

deegrand eventueel met je vingertoppen

dubbel zodat de vulling goed in het deeg

f

past.

LS

Ze

5 Bak de taart ca. 35 min. in de voorver-

warmde oven tot de rabarber gaar en zacht

is en het deeg goudbruin. Serveer de taart

NE

\\

N

lauwwarm of koud, eventueel met slagroom.

BEVAT p.p. 385 kcal - 8 g eiwit - 21g vet,

waarvan 10 g verz. 40 g koolhydraten,

waarvan 17 g suikers: 0.1 g zout

3 g vezels - Prijs p.p. € 0.80

DS

CN a

En