Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De smaak van rabarber wordt
intenser als je hem bakt in de oven.
Snijd hem in grove stukken,
dan behoudt-ie Z'n vorm.
OPEN RABARBERTAART
MET ZANDDEEG
©
« 250 g patent tarwebloem
+ extra om te bestuiven
50 g kristalsuiker
« 2eieren
—
« 125 g + 2elkoude roomboter
…
+ 600 g verse rabarber (schoongemaakt)
+150 g'amandelspijs
+ taartvorm ® 28 cm
2
« bakpapier
1 Meng de bloem, suiker, lei, de boter en
/
een mespunt zout met je handen tot een
kruimelig deeg. Voeg lel water toe en kneed
Bakk
tot een glad deeg. Als het deeg te droog blijft
ee
kun je meer water toevoegen. Dek het deeg
af met vershoudfolie en laat Tuur rusten in
de koelkast.
Be id
#
2 Snijd de rabarber in repen van 5 cm lang
Ÿ
en 1/2 cm breed. Meng de amandelspijs met
het andere ei en Jel boter. Rol uit tot de
4
y
grootte van de taartbodem. Verwarm de
mn
\
GG
oven voor op 200 °C.
.
…
3 Bekleed de bodem van ‘de taartvorm met.
GG
bakpapier en vet de randen in met de rest.
ZS
van de boter. Bestuif het werkblad met
Ÿ
à
à
bloem. Rol het deeg uit tot een lap van
EN
@ 32 cm. Het deeg blijft vrij kruimelig en
ie.
EG
breekbaar. Bekleed de taartvorm dus
G
a
voorzichtig met het deeg, met een opstaan-
A
de rand van 3 em. Leg de lap amandelspijs
4)
op de bodem van de taart.
4 Legderepen rabarber in een zigzag-
ar
patroon op de amandelspijs. Vouw de
hd
Le
deegrand eventueel met je vingertoppen
dubbel zodat de vulling goed in het deeg
f
past.
LS
Ze
5 Bak de taart ca. 35 min. in de voorver-
warmde oven tot de rabarber gaar en zacht
is en het deeg goudbruin. Serveer de taart
NE
\\
N
lauwwarm of koud, eventueel met slagroom.
BEVAT p.p. 385 kcal - 8 g eiwit - 21g vet,
waarvan 10 g verz. 40 g koolhydraten,
waarvan 17 g suikers: 0.1 g zout
3 g vezels - Prijs p.p. € 0.80
DS
CN a
En