Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 104

Hier is pagina 104 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TUIN OP TAFEL
Mini-cheesecakes met
5 Verdeel het roommengsel over de
blauwebessensaus
koekjesbodems. Zet de glaasjes minstens
luur in de koelkast om op te stijven.
6 Houd een handje blauwe bessen apart
voor garnering. Breng de rest van de blauwe
« 50 groomboter
1 Smelt de boter in een steelpan op laag
bessen met 100 ml water, de maizena en
-Icitroen
vuur. Rasp de gele schil van de citroen.
lel suiker aan de kook. Laat 4 min. zachtjes
(schoongeboend)
Halveer en pers de vrucht uit.
koken tot de saus iets is ingekookt. Roer
« 125 g haverkoekjes
2 Maal de koekjes in een keukenmachine
goed door terwijl je de bessen een beetje
« 200 g roomkaas
tot fijn kruim. Giet de gesmolten boter erbij
plet. Laat afkoelen.
«50g+lelfijne
en mix kort tot alles is gemengd.
7 Haal de glaasjes uit de koelkast, verdeel
kristalsuiker
de blauwebessensaus erover en versiermet
3 Verdeel het koekjes-botermengsel over
« 125 ml slagroom
de glaasjes. Druk licht aan met de bolle kant
een paar achtergehouden blauwe bessen.
« 150 g blauwe bessen
van een lepel.
« \tlmaizena
4 Roer de roomkaas los met het citroen-
BEVAT p.p. 595 kcal - 7 geiwit- 43 g vet,
« keukenmachine
rasp, -sap en 50 g suiker. Klop de slagroom
waarvan 27 g verz. - 42 g koolhydraten,
« 4 glaasjes
stijf met een handmixer. Meng de slagroom
waarvan 27 g suikers - 0.6 g zout
met het roomkaasmengsel.
+3 g vezels : Prijs p.p. € 1.65
À
;
|
N
x
%
Ly
x
N
En
||
ul
ze
=
=.
x x
ss
%
N
$
=
S
a
AR
>
al
&
Fa
a
4
A
me
N
8
=
x
ed
En
ES
2
à”
Es
à
|
NM
‘sa
EN
%
4
FE gg
Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus
mer Bis NoDjg1
4