Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TUIN OP TAFEL

Mini-cheesecakes met

5 Verdeel het roommengsel over de

blauwebessensaus

koekjesbodems. Zet de glaasjes minstens

luur in de koelkast om op te stijven.

6 Houd een handje blauwe bessen apart

voor garnering. Breng de rest van de blauwe

« 50 groomboter

1 Smelt de boter in een steelpan op laag

bessen met 100 ml water, de maizena en

-Icitroen

vuur. Rasp de gele schil van de citroen.

lel suiker aan de kook. Laat 4 min. zachtjes

(schoongeboend)

Halveer en pers de vrucht uit.

koken tot de saus iets is ingekookt. Roer

« 125 g haverkoekjes

2 Maal de koekjes in een keukenmachine

goed door terwijl je de bessen een beetje

« 200 g roomkaas

tot fijn kruim. Giet de gesmolten boter erbij

plet. Laat afkoelen.

«50g+lelfijne

en mix kort tot alles is gemengd.

7 Haal de glaasjes uit de koelkast, verdeel

kristalsuiker

de blauwebessensaus erover en versiermet

3 Verdeel het koekjes-botermengsel over

« 125 ml slagroom

de glaasjes. Druk licht aan met de bolle kant

een paar achtergehouden blauwe bessen.

« 150 g blauwe bessen

van een lepel.

« \tlmaizena

4 Roer de roomkaas los met het citroen-

BEVAT p.p. 595 kcal - 7 geiwit- 43 g vet,

« keukenmachine

rasp, -sap en 50 g suiker. Klop de slagroom

waarvan 27 g verz. - 42 g koolhydraten,

« 4 glaasjes

stijf met een handmixer. Meng de slagroom

waarvan 27 g suikers - 0.6 g zout

met het roomkaasmengsel.

+3 g vezels : Prijs p.p. € 1.65

À

;

|

N

x

%

Ly

x

N

En

||

ul

ze

=

=.

x x

ss

%

N

$

=

S

a

AR

>

al

&

Fa

a

4

A

me

N

8

=

x

ed

En

ES

2

à”

Es

à

|

NM

‘sa

EN

%

4

FE gg

Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart, styling Cyn Ferdinandus

mer Bis NoDjg1

4