Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 113

Hier is pagina 113 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
QE
N
BBQ MÉT EN ZONDER
»>
f
4
th
É
Fr
5
Se
=
2
Ee
Dn
4
i
{ll
if
À
dr
EN
A
|
7
à
|
0
|
À
Kk
ER
Lik
ZN
rd
LE
À
Il
#
N!
ill
dant
NS
=
À
Ni
NS
N
À
N
UN
ë
N
NN
\
WI
I
1]
If
il
Il
IN
IN
I
|
I
I
I
I
IN
il
HH
Hl
INN
|
IN
À
|
ji
ij
ik
|
|
N |
N
IN
À
Sticky tempé-sparerib
Il
'
|
|
Il
N
N
Il
N
{LAN
!
N!
I
ij
um
1
hi
IN
(it
« 500 gtempé
1 Snijd de tempé in 20 repen. Snipper de
(plak 250 9)
sjalot en pers de knoflook. Meng met
+ 1sjalot
de ketchup, barbecuesaus, agavesiroop,
« lteen knoflook
sojasaus en 4 el water in een kom. Voeg
« 100 ml ketchup
de tempé toe en schep alles in een grote
« 250 ml Black Jack
diepvrieszak. Meng goed en laat 1 uur
smokey bbg
marineren in de koelkast.
(fles 450 ml, Remia)
2 Steek de barbecue aan, Haal de tempé
« 4 el agavesiroop
uit de zak. Bewaar de rest van de marinade.
* éel sojasaus
Gril de tempé-spareribs 10 min. op de
+ barbecue
barbecue krokant. Bestrijk tijdens het grillen
+ bakkwast
met de marinade. Keer regelmatig en
besprenkel voor serveren met de rest van
de marinade,
BEVAT p.p. 345 kcal: 17 g eiwit 9 g vet,
waarvan 1 g verz. : 45 gkoolhydraten,
waarvan 38 g suikers - 4.8 gzout
«7 g vezels Prijs p.p. € 1.60
allerhande