Albert Heijn - Folder van 14.04.2020 tot 24.04.2020 - Pagina 113




Hier is pagina 113 van 119 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.04.2020 tot 24.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

QE

N

BBQ MÉT EN ZONDER

»>

f

4

th

É

Fr

5

Se

=

2

Ee

Dn

4

i

{ll

if

À

dr

EN

A

|

7

à

|

0

|

À

Kk

ER

Lik

ZN

rd

LE

À

Il

#

N!

ill

dant

NS

=

À

Ni

NS

N

À

N

UN

ë

N

NN

\

WI

I

1]

If

il

Il

IN

IN

I

|

I

I

I

I

IN

il

HH

Hl

INN

|

IN

À

|

ji

ij

ik

|

|

N |

N

IN

À

Sticky tempé-sparerib

Il

'

|

|

Il

N

N

Il

N

{LAN

!

N!

I

ij

um

1

hi

IN

(it

« 500 gtempé

1 Snijd de tempé in 20 repen. Snipper de

(plak 250 9)

sjalot en pers de knoflook. Meng met

+ 1sjalot

de ketchup, barbecuesaus, agavesiroop,

« lteen knoflook

sojasaus en 4 el water in een kom. Voeg

« 100 ml ketchup

de tempé toe en schep alles in een grote

« 250 ml Black Jack

diepvrieszak. Meng goed en laat 1 uur

smokey bbg

marineren in de koelkast.

(fles 450 ml, Remia)

2 Steek de barbecue aan, Haal de tempé

« 4 el agavesiroop

uit de zak. Bewaar de rest van de marinade.

* éel sojasaus

Gril de tempé-spareribs 10 min. op de

+ barbecue

barbecue krokant. Bestrijk tijdens het grillen

+ bakkwast

met de marinade. Keer regelmatig en

besprenkel voor serveren met de rest van

de marinade,

BEVAT p.p. 345 kcal: 17 g eiwit 9 g vet,

waarvan 1 g verz. : 45 gkoolhydraten,

waarvan 38 g suikers - 4.8 gzout

«7 g vezels Prijs p.p. € 1.60

allerhande