Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

<

Rucolasoep met krokant spek

di

voorgerecht - 25 min. - 4 pers.

à

Fr

qui

1teentje knoflook

1el olijfolie

EN

300 gkruimige aardappelen

en

1% kippenbouillonblokje

Ke

8 plakjes gerookt ontbijtspek

250 g rucola

WJ

=

1pakje kookroom 20% vet (250 ml)

& keukenpapier

staafmixer

a.

1Snipper de uien hak de knoflook fijn.

Verhit in een soeppan de olie en fruit

de ui en knoflook 4 min. 2 Schil intussen

ee

de aardappelen, snijd ze in blokjes

en bak 3 min. mee in de pan. Voeg 1 L

water en de bouillonblokjes toe en

breng aan de kook op hoog vuur. Zet

het vuur laag en laat 10 min. zachtjes

koken. 3 Bak intussen het ontbijtspek

DN

ineen droge koekenpan op laag vuur

mn:

in 6 min. knapperig. Laat uitlekken op

keukenpapier. 4 Voeg de rucola toe aan

Ps

de soep en laat 2 min. meekoken. Voeg

200 ml kookroom toe en pureer de

ES

soep glad met een staafmixer. Warm de

soep nog even door, maar laat niet meer

koken.5 Schep de soep in 4kommen,

besprenkel met de rest van de kookroom

en verkruimel het spek erover.

voedingswaarde p.p. 316 kcal, vet 229,

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 19 g,

sd

waarvan suikers 5 g, vezels 3 g, eiwit 9 g,

Sn

zout 2,2 g, groente 88 g

|

©

Pe

el

A

Tip: voor een vegetarische versie

4

vervang je de kippenbouillonblokjes door

|

groentebouillonblokjes en het spek door

Tekst Frieda Zieleman Fotografie Marcel van Driel Styling Désirée van Dijk Kok Valentijn Dirks Voedingswaarden Bob Mulder

vegetarische spekreepjes.

aa Rp Nr

pie

JUMBO

101