Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
<
Rucolasoep met krokant spek
di
voorgerecht - 25 min. - 4 pers.
à
Fr
qui
1teentje knoflook
1el olijfolie
EN
300 gkruimige aardappelen
en
1% kippenbouillonblokje
Ke
8 plakjes gerookt ontbijtspek
250 g rucola
WJ
=
1pakje kookroom 20% vet (250 ml)
& keukenpapier
staafmixer
a.
1Snipper de uien hak de knoflook fijn.
Verhit in een soeppan de olie en fruit
de ui en knoflook 4 min. 2 Schil intussen
ee
de aardappelen, snijd ze in blokjes
en bak 3 min. mee in de pan. Voeg 1 L
water en de bouillonblokjes toe en
breng aan de kook op hoog vuur. Zet
het vuur laag en laat 10 min. zachtjes
koken. 3 Bak intussen het ontbijtspek
DN
ineen droge koekenpan op laag vuur
mn:
in 6 min. knapperig. Laat uitlekken op
keukenpapier. 4 Voeg de rucola toe aan
Ps
de soep en laat 2 min. meekoken. Voeg
200 ml kookroom toe en pureer de
ES
soep glad met een staafmixer. Warm de
soep nog even door, maar laat niet meer
koken.5 Schep de soep in 4kommen,
besprenkel met de rest van de kookroom
en verkruimel het spek erover.
voedingswaarde p.p. 316 kcal, vet 229,
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 19 g,
sd
waarvan suikers 5 g, vezels 3 g, eiwit 9 g,
Sn
zout 2,2 g, groente 88 g
|
©
Pe
el
A
Tip: voor een vegetarische versie
4
vervang je de kippenbouillonblokjes door
|
groentebouillonblokjes en het spek door
Tekst Frieda Zieleman Fotografie Marcel van Driel Styling Désirée van Dijk Kok Valentijn Dirks Voedingswaarden Bob Mulder
vegetarische spekreepjes.
aa Rp Nr
pie
JUMBO
101