Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7,

Kr

sk

u

|

2

u

?

=

pu

Kaasvlinders

!

gebak - 10 min. (+ 15 min. oventijd +

SR

30 min. wachten) : 16 stuks

ces

1%,

{>

1rolbladerdeeg

lader:

UE

5

(270 g, uit de

Ze

koeling)

a

75 g geraspte oude kaas 48+

Fa

1el maanzaad (potje 54 g, specerijen)

& bakplaat

Î

1Rol het bladerdeeg uit. Leg het

fe

is

3

bakpapier van het deeg op de bakplaat.

ad

Bestrooi het deeg met de kaas en met

LE

de helft van het maanzaad. 2 Rol het

“1

bladerdeeg weer op zoals het was

|

LE

opgerold, maar dan tot de helft. Rol de

4

+

dr

andere helft deeg vanaf de andere kant

CS

op. Leg het opgerolde deeg 30 min. in

%

2e

5

&

de vriezer. 3 Verwarm intussen de oven

6

A

voor tot 180 °C. Neem het deeg uit de

‘4

F

vriezer en snijd in plakjes van ca. 1 cm. Leg

N

N

»

E

de deegvlinders op de bakplaat. Bestrooi

met het resterende maanzaad. Bak de

x

ar

YA

vlinders in 15 min. goudgeel en gaarinde

4

}

LE

À

voorverwarmde oven.

Es

U

voedingswaarde per stuk 86 kcal,

LE

vet 6 g, waarvan verzadigd 3 g,

cs

koolhydraten 6 g, waarvan

E

5

suikers Og, vezels O g, eiwit 2g,

7

zout 0,2g

À

Q Een elegante wijn die

makkelijk weg drinkt, past goed

bij deze kaasvlinders. Drink

GS

hem iets gekoeld

7

2

y

Trentham Estate pinot noir

750 ml7,99

di

2

+

PSS

Kijk voor zoete bladerdeegvlinders

x +

sf

op Jumbo.com/recepten

Fotografie Eddy Haitjema Styling Marijn Visser Kok Valentijn Dirks Voedingswaarden Bob Mulder

a8

14

Ee

el

RN