Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DJ

Fi

d

>

4

2

&

=N

N

ES

ed

SARS

| |

— |

ken S

A

_

re

zz

A —

Freekstips

streekgebonden uit te laten zien, want dat

#

Eten van een servies met een

EEN

moet uit het gerecht zelf blijken. Gebruik

restaurantkwaliteit is één ding. Maar

voor de garnering de ingrediënten die ook

hoe zorg je dat je eten net zo mooi wordt

in het gerecht zitten, dan verwijs je met je

geserveerd als in een restaurant?

ogen naar wat je proeft.

Het opmaken van een bord is een kunst op

Win!

Een serviesset voor

zich. Freek deelt een paar handige tips voor

Een bord opmaken

thuis. ‘Het Casa Mesa servies is een rustige

‘Voor het opmaken is ooktrancheren

6 personen en een

basis, dat is belangrijk, want je wilt het rustig

belangrijk. Als je een entrecote wat meer

diner voor 2 bij een van

houden op je bord. Voeg niet te veel gedoe

over de lengte snijdt, kun je laten zien dat

Freeks restaurants

toe, zoals een hele tak rozemarijn. Wat op je

hij perfect gebraden is; daar krijg je zin van!

winnen? Post dan jouw

gouden tip om je bord

bord ligt moet eetbaar zijn en passen in het

Serveer een saus niet apart. Je moet een

gerecht. Wil je rozemarijn, maak er dan een

gerecht zo presenteren dat het compleet

makkelijk spectaculair

olie van

is. Die saus hoort erbij, jij bent de kok dus jij

op te maken op

Een gerecht moet herkenbaar zijn en

zorgt voor de juiste combinatie. Met de saus,

Instagram. Tag Jumbo

geen “storytelling”. Dus voeg niet allerlei

bijvoorbeeld een beurre blanc bij zalm, kun je

in je post en gebruik

de hashtag spaar-

dingen toe om het er bijvoorbeeld

ok mooi de vorm van het bord accentueren

actieservies. Kijk op

Jumbo.com/serviesacti

voor meer informatie

‘Voeg niet te veel gedoe toe, zoals een tak rozemarijn

108 JUMBO