Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

E

TEN WE

VAT

Î

|

Kd

ALU

|

|

N

Mi

EEN MOOIE,

as

mr

Courgettesoep met zalm

4

hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.

LICHTGROENE

de

MAALTIJD

ET

5

3 courgettes

qui

ZALM

Fl

1

2 teentjes knoflook

2elolijfolie

2 groentebouillonblokjes

ax

1schaal zalmfilet (ca. 185 g)

1citroen

si

\

+

1bekertje crème fraîche (125 g)

ee

7 bakje bieslook (à 20 g)

& dunschiller

À

ie

rasp

staafmixer

evt. kookring (kookwinkel)

if

1Schaaf met de dunschiller 4 linten

van 1 courgette en houd ze apart. Snijd

+

de rest van de courgettes in blokjes.

Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

ze

LR

2 Verhit in een soeppan de olie. Fruit de

an

uien knoflook 1 min. Bak de courgette

ey

En

5 min. mee. 3 Voeg de bouillonblokjes



met 1 L water toe en breng aan de kook.

%

Kook de soep in 10 min. zachtjes gaar.

4 Snijd de zalm met een scherp mes in

+ À

à

piepkleine blokjes. Doe de zalmtartaar

|

in een kom. 5 Boen de citroen schoon.

x

Rasp de helft van het geel van de schil

+

boven de tartaar. Pers een % citroen uit

Snijd de bieslook fijn. Schep 1el crème

fraîche, lel bieslook, het citroensap en

peper door de zalmtartaar. 6 Neem de

soep van het vuur en pureer met de

4

staafmixer. Voeg de rest van de crème

fraîche toe. Breng de soep op smaak

RE

(os

rem

asc

met peper. 7 Schep de tartaar in het

FES

midden van 4 diepe borden; gebruik

eventueel een kookring. Schep de soep

ASC-C-0007

voorzichtig rondom de zalmtartaar. Rol

de courgettelinten losjes op en garneer

er de soep mee. Garneer met de rest

Kien

HTVA

van de bieslook.

®

voedingswaarde p.p. 3/5 kcal, vet 27 g,

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten

26

14 g, waarvan suikers 11 g, vezels 2 g,

eiwit 18 g, zout 2,1 g, groente 200 g

JUMBO 95