Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
E
TEN WE
VAT
Î
|
Kd
ALU
|
|
N
Mi
EEN MOOIE,
as
mr
Courgettesoep met zalm
4
hoofdgerecht - 25 min. - 4 pers.
LICHTGROENE
de
MAALTIJD
ET
5
3 courgettes
qui
ZALM
Fl
1
2 teentjes knoflook
2elolijfolie
2 groentebouillonblokjes
ax
1schaal zalmfilet (ca. 185 g)
1citroen
si
\
+
1bekertje crème fraîche (125 g)
ee
7 bakje bieslook (à 20 g)
& dunschiller
À
ie
rasp
staafmixer
evt. kookring (kookwinkel)
if
1Schaaf met de dunschiller 4 linten
van 1 courgette en houd ze apart. Snijd
+
de rest van de courgettes in blokjes.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
ze
LR
2 Verhit in een soeppan de olie. Fruit de
an
uien knoflook 1 min. Bak de courgette
ey
En
5 min. mee. 3 Voeg de bouillonblokjes
€
met 1 L water toe en breng aan de kook.
%
Kook de soep in 10 min. zachtjes gaar.
4 Snijd de zalm met een scherp mes in
+ À
à
piepkleine blokjes. Doe de zalmtartaar
|
in een kom. 5 Boen de citroen schoon.
x
Rasp de helft van het geel van de schil
+
boven de tartaar. Pers een % citroen uit
Snijd de bieslook fijn. Schep 1el crème
fraîche, lel bieslook, het citroensap en
peper door de zalmtartaar. 6 Neem de
soep van het vuur en pureer met de
4
staafmixer. Voeg de rest van de crème
fraîche toe. Breng de soep op smaak
RE
(os
rem
asc
met peper. 7 Schep de tartaar in het
FES
midden van 4 diepe borden; gebruik
eventueel een kookring. Schep de soep
ASC-C-0007
voorzichtig rondom de zalmtartaar. Rol
de courgettelinten losjes op en garneer
er de soep mee. Garneer met de rest
Kien
HTVA
van de bieslook.
®
voedingswaarde p.p. 3/5 kcal, vet 27 g,
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten
26
14 g, waarvan suikers 11 g, vezels 2 g,
eiwit 18 g, zout 2,1 g, groente 200 g
JUMBO 95