Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
gn
0
A
ns
ER
>
2
EN
2
©
wi
Brownie met paaseitjes
gebak - 10 min. (+ 25 min.
oventijd + afkoelen) - 16 stuks
450 g paaseitjes met
pralinévulling
27
4eieren
150 g zelfrijzend bakmeel
& keukenmachine of mixer
met gardes
2
bakvorm 20 x 25 cm, bekleed
d
zb
met bakpapier
Ja
1Verwarm de oven voor tot
cie
160 °C.Hak400 g van de
Er
eitjes in de keukenmachine
of met een scherp mes fijn.
Mixer één voor één de eieren
Br
door. Voeg het bakmeel toe
en mixnog 20 sec. 2 Schep
het mengsel in de bakvorm.
Halveer de rest van de eitjes
inde lengte en verdeel ze met
de bolle kant naar beneden
»
over het beslag. 3 Bak de
m
a
brownie in ca. 25 min. gaar in
à
de voorverwarmde oven. Laat
afkoelen en snijd in 16 stukken
voedingswaarde per stuk
208 kcal, vet 10 g, waarvan
verzadigd 3 g, koolhydraten
25 g, waarvan suikers 18 g,
vezels 1 g, eiwit 4g, zout 0,29
120 JUL D