Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

gn

0

A

ns

ER

>

2

EN

2

©

wi

Brownie met paaseitjes

gebak - 10 min. (+ 25 min.

oventijd + afkoelen) - 16 stuks

450 g paaseitjes met

pralinévulling

27

4eieren

150 g zelfrijzend bakmeel

& keukenmachine of mixer

met gardes

2

bakvorm 20 x 25 cm, bekleed

d

zb

met bakpapier

Ja

1Verwarm de oven voor tot

cie

160 °C.Hak400 g van de

Er

eitjes in de keukenmachine

of met een scherp mes fijn.

Mixer één voor één de eieren

Br

door. Voeg het bakmeel toe

en mixnog 20 sec. 2 Schep

het mengsel in de bakvorm.

Halveer de rest van de eitjes

inde lengte en verdeel ze met

de bolle kant naar beneden

»

over het beslag. 3 Bak de

m

a

brownie in ca. 25 min. gaar in

à

de voorverwarmde oven. Laat

afkoelen en snijd in 16 stukken

voedingswaarde per stuk

208 kcal, vet 10 g, waarvan

verzadigd 3 g, koolhydraten

25 g, waarvan suikers 18 g,

vezels 1 g, eiwit 4g, zout 0,29

120 JUL D