Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Deze eieren worden ook wel deviled eggs genoemd:
+
‘duivelse eieren’. Dat verwijst naar het pittige van mosterd,
(chili)peper of pepersaus waarmee de vulling van de eieren
af
op smaak wordt gebracht.
©
Pittige gevulde eieren
-
borrelhapje + 20 min. - 4 pers.
a
|
4 eieren
4 sprietjes bieslook + evt.
MT.
extra voor garneren
2 el mayonaise
1tl wittewijnazijn
1tl mosterd
N
tabasco of chilivlokken
Gig
& spuitzak met glad mondje
1 Kook de eieren in 7 min. bijna
|
}
hard. Snijd intussen de bieslook
fijn. Laat de eieren onder koud
stromend water schrikken en
pel ze. 2 Halveer de eieren in de
lengte en haal de dooiers eruit.
Prak in een kom met een vork de
dooiers met de mayonaise, azijn
I
Pa e
en mosterd tot een gladde crème.
Breng de crème pittig op smaak
1
met de bieslook en tabasco of
chilivlokken. Schep de crème in
TAPAS
de spuitzak. 3 Leg de eihelften op
een schaal. Spuit er mooie toefjes
Zoals gevulde
crème in. Garneer evt. met extra
eieren
ze
sprietjes bieslook.
Ë
voedingswaarde p.p. 131 kcal,
vet 11 g, waarvan verzadigd 2g,
koolhydraten O g, waarvan suikers
Og, vezels Og, eiwit Bg, zout 0,9 g
Po
EN
3 VOOR
Tip: bestrooi de gevulde eieren
Neem d
met een beetje (gerookte-)
kant-en-klare gevulde
paprikapoeder.
eieren van Jumbo. En
kies gelijk nog een paar
bakjes tapas uit!
y b
38 JUMBO