Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
F:
©
f*
Toast met aspergecrème
borrelhapje of voorgerecht -
ie
10 min. - 6 pers
hf
had
N
u,
si
7
rn
1ciabatta
> AA"
LA
\
fl
2-3 gekookte witte asperges
LE
(restje)
ips
Aa
d
1kleine sjalot
BR
E
1takje peterselie
=
1bakje La Place
mt
FP
kruidenroomkaas (150 g)
& broodrooster
A
1 Snijd de ciabatta in
Ie:
sneetjes en rooster ze in de
broodrooster goudgeel en
Te
4
A
krokant. 2 Snijd intussen de
5A
CES
asperges in kleine stukjes.
Snipper de sjalot ragfijn. Hak
%
de peterselie fijn. 3 Meng de
L
asperge met de sjalot en de
Me
£a
peterselie door de roomkaas
ee
Schep de aspergecrème in
een schaaltje en serveer met
df
\
de ciabattatoast
L
voedingswaarde p.p. 187 kcal,
ele
vet 9 g, waarvan verzadigd 5 g,
Sn
Fig
koolhydraten 219, waarvan
7
A
PZ
A
suikers 2g, vezels 1 g, eiwit 5 g,
zout 0,6 g, groente 13 g
crème
d
rs ham 0
Ç à
i
00
g
sed
Add
x
£
72
DUN)