Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

F:

©

f*

Toast met aspergecrème

borrelhapje of voorgerecht -

ie

10 min. - 6 pers

hf

had

N

u,

si

7

rn

1ciabatta

> AA"

LA

\

fl

2-3 gekookte witte asperges

LE

(restje)

ips

Aa

d

1kleine sjalot

BR

E

1takje peterselie

=

1bakje La Place

mt

FP

kruidenroomkaas (150 g)

& broodrooster

A

1 Snijd de ciabatta in

Ie:

sneetjes en rooster ze in de

broodrooster goudgeel en

Te

4

A

krokant. 2 Snijd intussen de

5A

CES

asperges in kleine stukjes.

Snipper de sjalot ragfijn. Hak

%

de peterselie fijn. 3 Meng de

L

asperge met de sjalot en de

Me

£a

peterselie door de roomkaas

ee

Schep de aspergecrème in

een schaaltje en serveer met

df

\

de ciabattatoast

L

voedingswaarde p.p. 187 kcal,

ele

vet 9 g, waarvan verzadigd 5 g,

Sn

Fig

koolhydraten 219, waarvan

7

A

PZ

A

suikers 2g, vezels 1 g, eiwit 5 g,

zout 0,6 g, groente 13 g

crème

d

rs ham 0

Ç à

i

00

g

sed

Add

x

£

72

DUN)