Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pad thai met kip

DIT THAISE

hoofdgerecht - 30 min. - A pers.

GERECHT WORDT

1 pak Thaise witte rijstnoedels

(2259)

DOOR HET El

2 sjalotten

2 bosuitjes

HEERLIJK ZACHT

1 zak Chinese roerbakmix (400 g)

2eieren

EN SMEUÏG

sap van 1 limoen

3 el gembersiroop (flesje à 175 ml)

2 el vissaus (flesje à 275 ml)

50 g ongezouten pinda's

2elolie

1schaal Nieuwe Standaard Kip

dijfilet blokjes (350 g)

fi

ap»

À

1Kook de noedels volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Snijd

N

de sjalot en bosui in reepjes. 2 Giet de

noedels af en spoel ze onder stromend

water koud. Laat ze uitlekken. 3 Klop in

#

een kom de eieren los. Meng in een kom

el

het limoensap met de gembersiroop en

R

2

de vissaus. 4 Verhit een wok. Rooster er

de pinda's 2-3 min. al omscheppend in

in |

tot ze beginnen te kleuren. Schud ze op

|

een bord. 5 Verhit de olie in de wok. Bak

A

de roerbakmix en sjalot alomscheppend

ne

er

tee

dl

3 min. Voeg de kipblokjes toe en bak ze al

ed

>.

omscheppend in 5 min. gaar. Schenk het

ei in de wok en bak al omscheppend tot

Se

het begint te stollen. Voeg de noedels en

u

vervolgens het limoensapmengsel toe.

Voeg de helft van de bosui toe en bak

3.7

al omscheppend nog 1 min. 6 Schep de

pad thai op 4 borden en bestrooi met de

pinda's en de rest van de bosui.

ed

voedingswaarde p.p. 592 kcal,

vet 24 g, waarvan verzadigd 6 g,

koolhydraten 63 g, waarvan

suikers 13 g, vezels 6 g, eiwit 28 g,

zout 28 g, groente 130 g

vanum,

ul

© Lekker bij Aziatische gerechten,

deze droge wijn met bloemige

geur. Vifia Chela torrontes

750 ml 5,89

5

=

41