Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pad thai met kip
DIT THAISE
hoofdgerecht - 30 min. - A pers.
GERECHT WORDT
1 pak Thaise witte rijstnoedels
(2259)
DOOR HET El
2 sjalotten
2 bosuitjes
HEERLIJK ZACHT
1 zak Chinese roerbakmix (400 g)
2eieren
EN SMEUÏG
sap van 1 limoen
3 el gembersiroop (flesje à 175 ml)
2 el vissaus (flesje à 275 ml)
50 g ongezouten pinda's
2elolie
1schaal Nieuwe Standaard Kip
dijfilet blokjes (350 g)
fi
ap»
À
1Kook de noedels volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Snijd
N
de sjalot en bosui in reepjes. 2 Giet de
noedels af en spoel ze onder stromend
water koud. Laat ze uitlekken. 3 Klop in
#
een kom de eieren los. Meng in een kom
el
het limoensap met de gembersiroop en
R
2
de vissaus. 4 Verhit een wok. Rooster er
de pinda's 2-3 min. al omscheppend in
in |
tot ze beginnen te kleuren. Schud ze op
|
een bord. 5 Verhit de olie in de wok. Bak
A
de roerbakmix en sjalot alomscheppend
ne
er
tee
dl
3 min. Voeg de kipblokjes toe en bak ze al
ed
>.
omscheppend in 5 min. gaar. Schenk het
ei in de wok en bak al omscheppend tot
Se
het begint te stollen. Voeg de noedels en
u
vervolgens het limoensapmengsel toe.
Voeg de helft van de bosui toe en bak
3.7
al omscheppend nog 1 min. 6 Schep de
pad thai op 4 borden en bestrooi met de
pinda's en de rest van de bosui.
ed
voedingswaarde p.p. 592 kcal,
vet 24 g, waarvan verzadigd 6 g,
koolhydraten 63 g, waarvan
suikers 13 g, vezels 6 g, eiwit 28 g,
zout 28 g, groente 130 g
vanum,
ul
© Lekker bij Aziatische gerechten,
deze droge wijn met bloemige
geur. Vifia Chela torrontes
750 ml 5,89
5
=
41