Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Babka: een

gevlochten of

gedraaid brood

of cake met een

Gedraaid chocoladebrood (babka)

brunchgerecht « 10 min. (+ 30 min

zoete vulling.

oventijd + 15-20 min. afkoelen) - 8 pers

Van oorsprong

1blik supercroissantdeeg

een joods

pe

|

(340 g, uit de koeling)

Croissants

8

gerecht.

3elchocopasta hazelnoot

=

|

wre

& cakevorm (25 cm)

bakpapier

EE

_—

a

1 Verwarm de oven voor tot 170 °C.

Bekleed de cakevorm met bakpapier

en laat het aan beide lange kanten iets

overhangen. Rol het croissantdeeg

uit, maar laat de stukken deeg aan

N

elkaar zitten. Bestrijk het deeg met de

|

hazelnootpasta en rol weer op dezelfde

il

manier op als het deeg was opgerold.

AN

2 Snijd de deegrol in de lengte voorzichtig

Ad Ee

door zonder dat je het deeg in elkaar

drukt. Leg de helften met de snijkanten

naar boven weer tegen elkaar aan.

5 Neem het brood na 15 min. uit de

oven en til het met behulp van het

3 Leg de helften vanuit 1 kant om en

overhangende bakpapier uit de vorm.

om over elkaar heen (alsof je een vlecht

Leg het brood met het bakpapier op de

maakt) en herhaal. Het deeg zit nu als

bakplaat en schuif het terug in de oven.

een dikke spiraal in elkaar gedraaid.

Bak het brood in nog 15 min. goudgeel en

gaar. Laat de babka 15-20 min. afkoelen.

4 Leg het deeg in de cakevorm. Bak

de babka 25 min. in het midden van de

voedingswaarde p.p. 1/6 kcal, vet 10 g,

voorverwarmde oven

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 17 g,

il

waarvan suikers 4 g, vezels 1 g, eiwit 49,

zout 0,9 g

Variatietip: roer een dun glazuur van

50 g poedersuiker en 1el water. Strijk

het glazuur over de bovenkant van het

brood.

JUMBO 57