Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Babka: een
gevlochten of
gedraaid brood
of cake met een
Gedraaid chocoladebrood (babka)
brunchgerecht « 10 min. (+ 30 min
zoete vulling.
oventijd + 15-20 min. afkoelen) - 8 pers
Van oorsprong
1blik supercroissantdeeg
een joods
pe
|
(340 g, uit de koeling)
Croissants
8
gerecht.
3elchocopasta hazelnoot
=
|
wre
& cakevorm (25 cm)
bakpapier
EE
_—
a
1 Verwarm de oven voor tot 170 °C.
Bekleed de cakevorm met bakpapier
en laat het aan beide lange kanten iets
overhangen. Rol het croissantdeeg
uit, maar laat de stukken deeg aan
N
elkaar zitten. Bestrijk het deeg met de
|
hazelnootpasta en rol weer op dezelfde
il
manier op als het deeg was opgerold.
AN
2 Snijd de deegrol in de lengte voorzichtig
Ad Ee
door zonder dat je het deeg in elkaar
drukt. Leg de helften met de snijkanten
naar boven weer tegen elkaar aan.
5 Neem het brood na 15 min. uit de
oven en til het met behulp van het
3 Leg de helften vanuit 1 kant om en
overhangende bakpapier uit de vorm.
om over elkaar heen (alsof je een vlecht
Leg het brood met het bakpapier op de
maakt) en herhaal. Het deeg zit nu als
bakplaat en schuif het terug in de oven.
een dikke spiraal in elkaar gedraaid.
Bak het brood in nog 15 min. goudgeel en
gaar. Laat de babka 15-20 min. afkoelen.
4 Leg het deeg in de cakevorm. Bak
de babka 25 min. in het midden van de
voedingswaarde p.p. 1/6 kcal, vet 10 g,
voorverwarmde oven
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 17 g,
il
waarvan suikers 4 g, vezels 1 g, eiwit 49,
zout 0,9 g
Variatietip: roer een dun glazuur van
50 g poedersuiker en 1el water. Strijk
het glazuur over de bovenkant van het
brood.
JUMBO 57