Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



=

:

D,

IN

WT

1

\

Romige kalkoencurry

nn

zu

[IE

ZZ

hoofdgerecht - 2O min. - 4 pers.

Î

N

1schaal kalkoenschnitzel (300 g)

Gr

3

75 g roomboter

1ui

1zak kruimige aardappelen (1 kg)

en

1bakje boemboe rode curry (95 g)

ji

1 pakje romige kokosmelk (200 ml)

m



1zak snijbonen (400 g)

1bakje cherrytomaatjes (250 g)

ed

+

Pl

PS

& pureestamper

x

hek

97 A

1 Snijd de kalkoenschnitzel in 4 stukken.

Verhit in een hapjespan 25 g boter. Bak

£- Kl

de kalkoen in 3 min. aan beide kanten

|

1

bruin aan. Snipper intussen de ui.2 Schil

À

de

de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken

en kook ze in 15 min. gaar. 3 Neem het

LE

\

vlees uit de pan en houd apart. Fruit in het

IS

Ns

Le,

(4

TEA

achtergebleven bakvet de ui 1 min. Voeg

de boemboe toe en bak 1 min. mee. Voeg

de kokosmelk toe en roer de saus glad. Leg

fi

1

de kalkoen in de saus en stoof afgedekt

Re

8 min. op laag vuur. 4 Giet de aardappelen

af, bewaar wat van het kookvocht en doe

ze terug in de pan. Snijd de snijbonen in

ruitjes. 5 Smelt in een koekenpan 25 g

boter en smoor de snijbonen in 10-12 min.

|

beetgaar. Schep ze regelmatig om en

voeg indien nodig een scheutje water

toe. 6 Stamp de aardappelen met de rest

Beter

van de boter en wat kookvocht tot een

Leven

IGE

An

LT

smeuïge puree. Breng op smaak met

peper. 7 Halveer de tomaatjes en stoof ze

kokos

de laatste 4 min. mee in de curry. 8 Verdeel

de aardappelpuree met de snijbonen over

4 borden. Schep er de kalkoencurry bij.

Le

voedingswaarde p.p. 645 kcal, vet31g,

waarvan verzadigd 19 g, koolhydraten 60 9,

18

waarvan suikers 13 g, vezels 11 g, eiwit 26 g,

zout 1,6 g, groente 188 g

Fotografie Maarten van der Wal Styling

96 JUMBO