Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Eierkoeken

gebak - 15 min. (+ 10 min. oventijd)

- 8stuks

2eieren

HEERLIJK ZACHTE EIERKOEKEN:

75 g suiker

1 zakje vanillesuiker (8 g)

VERS HET ALLERLEKKERST

100 g bloem

Ltl bakpoeder

& keukenmachine of mixer

zet

ee

bakplaat bekleed met bakpapier

Pr

ah

Er

„5

me

5 Ze

chez

1Verwarm de oven voor tot

LS

0

FT

180 °C. Klop in de keukenmachine

es

ET

of in een kom met de mixer in

nf

Ed

6

Pad

ca. 4 min. de eieren met de suiker

en vanillesuiker tot een romige,

dikke, bleekgele massa die als een

_

dik lint van de garde loopt. 2 Zeef

Er

de bloem met het bakpoeder

FB

boven een kom. Spatel de bloem

Ar

de

47

met het bakpoeder door het

Es

eimengsel. 3 Schep van het

beslag 8 bergjes op de bakplaat,

zorg voor voldoende onderlinge

LE

afstand omdat de koeken nog

3

uitlopen. 4 Bak de eierkoeken in de

voorverwarmde oven in ca. 10 min

3

goudgeel en gaar. Bak ze niet te

fs

6

donker, zodat ze zacht en luchtig

blijven.

voedingswaarde per stuk

4

108 kcal, vet 2 g, waarvan verzadigd

19, koolhydraten 19 g, waarvan

N

suikers 11 g, vezels 1 g, eiwit 3 g,

zout 0,1g

Tip: versier de eierkoeken met

ee

gesmolten pure chocolade.

z

à

JUMEC"" 39