Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Eierkoeken
gebak - 15 min. (+ 10 min. oventijd)
- 8stuks
2eieren
HEERLIJK ZACHTE EIERKOEKEN:
75 g suiker
1 zakje vanillesuiker (8 g)
VERS HET ALLERLEKKERST
100 g bloem
Ltl bakpoeder
& keukenmachine of mixer
zet
ee
bakplaat bekleed met bakpapier
Pr
ah
Er
„5
me
5 Ze
chez
1Verwarm de oven voor tot
LS
0
FT
180 °C. Klop in de keukenmachine
es
ET
of in een kom met de mixer in
nf
Ed
6
Pad
ca. 4 min. de eieren met de suiker
en vanillesuiker tot een romige,
dikke, bleekgele massa die als een
_
dik lint van de garde loopt. 2 Zeef
Er
de bloem met het bakpoeder
FB
boven een kom. Spatel de bloem
Ar
de
47
met het bakpoeder door het
Es
eimengsel. 3 Schep van het
beslag 8 bergjes op de bakplaat,
zorg voor voldoende onderlinge
LE
afstand omdat de koeken nog
3
uitlopen. 4 Bak de eierkoeken in de
voorverwarmde oven in ca. 10 min
3
goudgeel en gaar. Bak ze niet te
fs
6
donker, zodat ze zacht en luchtig
blijven.
voedingswaarde per stuk
4
108 kcal, vet 2 g, waarvan verzadigd
19, koolhydraten 19 g, waarvan
N
suikers 11 g, vezels 1 g, eiwit 3 g,
zout 0,1g
Tip: versier de eierkoeken met
ee
gesmolten pure chocolade.
z
à
JUMEC"" 39